Träningsvärk......

Igår var det verkligen fullrulle. Började dan med att vara duktig och åka buss till jobbet frick åka 05.46 hemifrån. En hel halvtimme tidigare än jag brukar, Var lite små tröt men det gick bra. Väl på jobbet så var det fullfart vi hade tre barn som skulle iväg till skolan och en skulle vara kvar hemma. Men det gcik bra trots att det var lite stressigt. När skol barnen hade åkt åt vi frukost på jobbet sen så tog jag och barnet som var kvar en lång promenad ner på stan och tittade på alla arbetsfordon som fanns och en massa bilar det var super skoj tyckte han. Sen tog vi vägen förbi lutagenslift på vägen till baka till jobbet för att handla lite mjölk och annat. Så väl tillbaka på jobbet så hade vi varit ute och promenerat i två timmar så jag var lite mör i bena.

Sen efter jobber gick jag till fyrishov och simmade ca 30 längder. det var jätte skönt att simma efter jobbet rensade skallen bra från massa tankar och funderingar.

Efter simningen bardet av till stallet fixade en massa skaer som behövdes göra och det känndes väldigt skönt.

Men som sakt när jag klev upp er sängen  i mrose så var mina ben lite stela så nu e det bara att röra på sig så jag inte får mer tränningsvärk i bena. Kan tänka mig att det blir en hel del springande på jobbet idag.

Men det e skönt att jag bara jobbar i kväll och i morgon kväll sen e jag långledig det ska bli jätte skönt. Har en hel del saker här hemma som måste fixas till. Saker som har kommit efter bara för att jag har jobbat så mycket. Samtidigt ska jag vara duktig och åka och träna under som här dagarna.

Ha det gött så länge

Knäpp katt, Romantisk helg bokad mm

Idag har varit en jätte bra dag. Det har varit så skönt att varit ledig idag. Så jag började dagen med att åka till fyrishov och simma det var jätte skönt att simma simade i ca 30 minuter coh kände mig jätte dukig efter de.
Sen på vägen hem så åkte jag för bi F&S och hämtade nya tränings scheman för hösten/vintern. Blev posetivt överaskad när jag kollade igenom dem, dom har infört ett nytt sorts pass som bygger på att man ska dansa det ska jga verkligen testamn vkt tror verkligen att det kan vara ur kul. Så nu e det full fart som gäller med träningen så jag når mitt mål med min viktnedgång.

Sen har jag en helt galen kattunge här hemma. Det är min lilla Miranda jag hämtade hem henne för ca tre veckor
Hon hur gå och mysig som helst. Hon livar verkligen upp här hemma. Tris jätte bra med att ha två katte hemma nu. Miranda kompliterar våran andra katt så himla bra. Igår när jag kom hem var hon helt galen och nu ska hon ¨vara ed hela tiden. Så det är inte så himla lätt och skriva genom att hon ligger på tangentbordet och ska vara med samt att hon föker
äta på mina fingrar när jag skriver. Men hon e verkligen min lilla söt nos är så glad att jag har skaffat mig henne.

Sen om ungefär en månad så firar jag och min älskade sambo fyra år tillsammasn.  Det har varit fyra underbara år med  både med och mot gångar. Så nu har jag bokat en romantisk helg i örebro till oss två, Det ska bli så himla mysigt att komma iväg och få göra någor mysigt tillsammans, Hoppas bara att han inte kommer ha så mycket i skolan när vi ska åka så att han kan slappna av när vi är borta.

Nu kom min sambo hem så nu ska jag ta och umgås lite med honom hade jag tänkt.


Go och glad kexchoklad

Underbar helg....


Den här helgen har varit helt underbar.

I fredags var min svärfar och hans sambo här på middag. Det var jätte mysigt att sitter ner och äta gott dricka ett glas vin och prata och ha det mysigt. Det var ett tag sen vi träffade dem, Så det var jätte kul och träffa dem.
Sen så tog min älskling hand om mig på kvällen på ett väldigt trevligt och mysigt sätt. Så hela dagen var helt perfekt.

I lördags så började jag dan med att hjälpa mina föräldrar hemma på gården. Sen vid fyra tiden åkte vi till min bror och hans sambo. Till derass nyrenoverade lägenhet, den har blivit så himla fin, Efter att vi hade ätit en god middag så åkte vi ner till fyrishov och gick på konsert. Amanda Jensen var förband hon var tok bra. Sen var Uggla hur bra som helst. Det var jätte kul att gå på. Och det märktes att mina föräldrar gillade de. Så det blev en tok lyckad pressent till mamma. Så det blev en sen kväll vi var väl inte hemma för en runt två tiden.
 
Sen i söndags så var vi alla hemma hos mamma och pappa och åt jätte god middag och hade det jätte trevligt.
och mamma var jätte glad för presentern.
Det ända som kändes konstigt var att mormor inte var med. det e första gångenen sen mormor dog som vi sammalades alla och firade födelsedag.
Men jag vet att mormor har det bra nu på andra sidan.

Börja Blogga.....

Nu var det dax att ta steget till att börja blogga. Det sak bli riktigt kul att blogga.
Jag har ett mål och det är att jag ska gå ner i vikt dom komande månaderna.
Så jag hade tänkt använda mig av bloggen som hjälp.

Men det känns lagom roligt. Nu har man jobbat konstant i två veckor och så blir man lång ledig torsdag till Måndag. Och då hamnar man här i soffan med datorn i knät för att man har blivit magsjuk. Det känns ju inte så roligt.
Men jag måste försöka bli frisk tills på lördag för då ska jag till min bror på middag och sedan konsert med hela famlijen. Det ska bli så himla mysigt att göra något med min familj det händer inte så ofta som vi kan göra något alla tillsamans.
Så nu får jag se fram emot de så blir jag nog frisk.

Men sen känns det och halv bra för när jag åkte hem från jobbet idag så satannade jag coh köpte ett årskort på simning. Så de vill jag ju oxå komma igång med. Men det får som sagt vänta lite med de.

Men nu funderar jag på att ta ett varmt bad för se om magen lugnar ner sig.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0