4 år med min älskling och en underbar helg....

I onsdags den 24 så firade jag och min älskade Johan fyra underbara år tillsammans. Det vart en väldigt lugn kväll med lite mysig middag och tv mys i soffan.

Sen ifredags så serverade jag och johan, brosan och lexi på en fest som mammas jobb hade. Det var en mycket trevlig tillställning. Vi var väl hemma vid halv ett så det var bara rakt ner i sängen som gällde.

Sen i lördags morse så packade vi ihop lite klädder och så som vi skulle behöva. Sen bar det i väg till örebro på en litten mysig helg. Vi bode på first hotell örebro det var jätte fint och mysigt hotell där vi belv bra om händetagna.
När vi hade checkat in och så. Tog vi oss en promenad på stan och shoppade lite. Gud så mycket roliga butiker det fanns. Och vi hittade en hel del fina klädder oxå som vi köpte. Sen gick vi och strosade runt lute och hittade ett jätte mysigt litet cafe som hete bells coffe. Sär vi tog oss en fika. Jisses vilka kaffa och te muggar dom hade. Men det var ett väldigt mysigt och prisvärt caffe.

Sen så gick vi tillbaka till hotellet och tog en ducsh och fixade oss i ordning för kvällen.
Vi gick ut på stan och började leta efter någon trevlig resturag och vi hittade en jätte trevlig resturang med mycket god och fin mat. Det bästa ut av allt att vi behövde inte vänta på maten utan den kom in väldigt snabbt och så.
Jisses så god maten var. Så det vart god mat lite cider och öl och sen en god efterätt. Efter att vi varit ute och ätit i ca 2 timmar tog vi en sväng på stan och kollade runt lite. Har alldrig varit i örebro men vilken fin stad och så ren den var. inge klotter eller skräp på gatorna det var verkligen snyggt och prydligt.

 Sen så styrde vi våra fötter tillbaka tillhotellet och satte oss i hotellbaren och tog varsin drink inan vi gick upp på rummetigen.

Söndagen började vi med en närlig frukost buffe med massa goda sker. Sen packade vi ihop alla gerjor och så och begav oss till Gustavsviksbadet som ligger lite i utkanten av örebro.Gisses så kul det var. Dom hade vågmaskin vilket var ur kul sen hade som två olika vattenruchkanor ett jätte heftig vildvattenfors, en jätte fin lagun med akvarium så man kunade kolla på fiskar när man badade. sen hade dom vatten pister och små vatten fall. vilken upplevelse det var hur kul som helst och bada. Vi badade nästan i fyra timmar. Man var rätt tröt i kroppen efter de. Men stakars johan gjorde ialla dig lite när vi var och badade han slog i höften lite och fick jätte ont. det sitter fortfarande isig men det var bättre idag sa han.

Väl hemma så vart det pluggande för oss båda men det känndes helt ok att sätta sig och plugga när vi kom hem och sen så lagade vi en ur go lassange till middag och bara mös i soffan och kollade tv.

Men helgen kommer jag alltid att minnas.

Men sen så i onsdags när jag kom hem hade johan köppt världens finaste blommbukett till mig blev så glad över den den var så himla fin och sen så i fredags när vi kom hem efter serverings jobbet så fick jag en ur gullig STOR miranda björn med en turkos huvatröja på. den var så sött jag blev alldeles tår öggd när jag fick den.

Nä nu måste jag ta och klä på mig och göra mig i ordning inför jobbet. Ska jobba på Vallen i kväll det ska bli spännade och se hur det går har alldrig jobbat inne på Vallen. Men det ska väl gå bra.



                              Ungefär så här såg vårat hotellrum ut


 bilder från gustavsvik



www.gustavsvik.se
www.hotellorebro.se

Min Härliga Helg :)

Min helg har verkligen varit helt underbra. Fredagen var mysig och skön. Först med lite städ och sen träning.

Sen i lördags så åkte vi hem till mamma och pappa. Och gjorde en massa saker. Sen så klockan sex så gick vi upp till kolmilan och kollade på mär dom tände den och så. Det var jätte mysigt att vara där. Det var inte så mycket folk men trevligt ändå. Sen så hade mamma och pappa lite kompisar som kpom över och vi grillade korv i trädgården och hade det ur mysigt. Det var verkligen en sån skön kväll. 
Sen gick vi tillbaka kolmilan och den levde rövare. så Johan blev kvar och hjälpte till. Det var jätte kul och se honom han bara löss av glädje,

Sen idag så har jag och mamma ståt på stabbydagen och sålt lammsalami och skin. Det gick jätte bra och det var en riktigt trevlig dag. Gud vad folk tyckte det var intresant att titta på när man klipper får. Jag klippte några för att vissa hur vi och hur man gör.

Sen åkte vi hem till mamma och pappa igen. Och fixade djuren och så där. Sen hjälpte jag pappa med stängsel. Vi var tvugna att stänga ny hage, betet börjar ta slut.

Sen blev vi bjudna på middag uppe vid kolarkojan, mycket gott, vi fick potatisgratäng och lammkött och sallad. Det var hur gott som helst. Brukar inte gilla lamm men det här var ur gott.

Men nu ska jag hoppa i duschen och frächa upp mig innan sängdax. Imorgon är det Planerings dag som gäller.

Ha det gött. Kramar

Härlig Fredag......

Jag började mig fredag med att städa här hemma plocka undan lite och torka golven. Sen tog jag tag i fönsterrna här hemma. Jag putasade dem och satte upp nya gardiner. Gisses så fint det varet. Det vart verkligen höst mysigt. Sen så mublerade vi om i köket vi ändrade bara på köksbordet med det vart jätte bra. Köket kändes mycket större nu.

Sen så fixade jag mat införkvällen så skönt att bara värma när man kommer hem och så.
Sen så pyslade jag lite mer här hemma. Sen åkte jag iväg och tränade. Jag gick på ett Danspass på friskis ich jisses så roligt det var, Egentligen en perfekt uppladdning för en ute kväll. Det var så otroligt kul super rolig tränings form det kändes inte inte som om man direkt tränade. men när man stannade upp efter passer så kände man hur svetten bara rann ner för ryggen. Skön känsla tycker jag.
Men sen så väl i omklädningsrummer så upptäkta jag att handuken var kvar hemma. Så de vart att sätta dig svettig i bilen och åka hem och ducha.
Det som oxå var kul med passet vara att det var väldigt blandad ålder på dem som var där och sen både killar och tjejer.

När jag kom hem hade sambon en av sina kopmisar här. Så vi satt och prata och sen så spelade  vi Wii. Och hade det jätte trevligt.


Men nu ska jag ta och ha en skön fredag kväll. Ha de kramizzar


Resume från den senaste tiden.....

Nu börjar det ge resultat, Stälde mig på vägen idag efter en vecka med gi-mat den vissade -2kg vilken käns hur bra som helt. Hade en liten svacka här om dagen då jag tyckte allt bara var så himla tråkigt och ville inte fortsätta. Men som tur e har jag min älskade sambo som peppar mig hela tiden. OCh nu när vågen går neråt så kände jag att jag fick en ny kick. Så nu e det bara att fortsätta att vara duktig.
Igår var jag på Styrke medel på friskis det var ett riktigt roligt pass lagom jobbigt. Men man skulle nog kunna göra det änu jobbigare om man tar i ännu mer. Men det var rinktigt skönt att komma ivåg och svettas ordentiligt.
Så det ska iallafal bli ett pass till i veckan och en simtur.
Jag har planerat in att gå på ett Danspass på fredag, har ingenaning om vad det inehåller men det ska bli kul och testa.

Sen så i helgen som var så jobbade jag. det var en riktigt mysig helg att jobba hade det jätte bra och roligt på jobbet. Det var bra personal som jobbade och barnen mådde bra så det känndes så skönt. förutom att vi hade en timmvikarie som inte dök upp i söndags morse lite surt men det gick bra ändå trots att vi gick en man kort.

Sen i helgen så hade jag och mamma höst städning i stallet. Vi rensade ut massa gamla saker om inte används längre och tog framlite nya grejor som vi hade köpt. Och sen bestämde vi att köpa två nya täcken ett regntäcke och sen ett vintertäcke somär lite tynrre. Vintrarna är ju inte lika kalla länge som dom var för några år sedan.
Det blev verkligen så fint i stallet och bra. Vi gjorde om lite i förvaring och så. Så nu känns det mycket bättre där inne.

Sen så på söndagen tog jag mig en lång skön skritt tur i skogen det var så himla skönt att rida ut och bara ta det lungt och lyssna på fåglarna.

Sen så bjld mamma på världens godaste köttgryta till middag. Hon hade hittat ett nytt recept på Gotländsköttgryta som var super god. Snaka om att hon måste göra den flera gånger.

Sen har det varit lungt här hemma. Katterna är mer busiga än vanligt v et inte riktigt vad det beror på. Men det e kul att se dem och att dom mår så bra. Det var verkligen lyckat och byta foder. Smulan har blivit så fin i pälsen och inga tovor och det är ju så skönt.

Nu ska jag ta och plocka ihop mig för att åka till jobbet på Apt. Vi får väl se vad vi pratar om idag elle om det blir en massa slö prat. Sen så har vi planerinings dag nästa måndag det ska bli riktigt trevligt.

Ha det bäst Puss å Kram

Trevlig eftermiddag/kväll.....

Det var jätte fina gardiner som vi köpte. Dom kommer bli jätte bra när dom kommer upp. Måste bara lägga upp dom lite först. det e ju nästan alltid så när man köper gardiner att dom e för långa. Så efter att vi varit på Thuns så svängde vi förbi mina föräldrara på vägen hem. Dom bor ju på vägen så de e så lätte att bara svänga in och säga hej.
Men det vart ingen snabbis som vi hade tänkt oss utan vi blev kvar och vi är fortfarande kvar hos dem.

Jag hjälpte pappa med en del saker och så och sen hade tiden bara flugit iväg så då bjöd mamma på middag riktigt gott var de. Så nu lutar det åt att vi sover kvar och åker hem i morgon. Alltid lika trevligt att vara hemma hos mina föräldrar.

De e så kul att min sambo kommer så bra överens med dom. Allt blir som mycket lättare då.
Vilken marddröm det måste vara och ha föräldrar som inte gillar ens partner. Uach jag hoppas jag alldrig får uppleva de.

Ja men nu ska jga nog ta och krypa ner i sängen och glo tve ska ju jobba i morgon.

Natti natti

Duktig Flicka

Idag har jag ängat min dag åt att städa och plocka undan här hemma. Det var inte speciellt stökigt så det gick fort att städa i dag vilket var väldigt skönt. Det var mest och damma lite och torka golven. Så nu e det så fint här hemma och luktar så gott. Jag älskar verkligen när det är ny städat.

Om en stund ska jag och sambon åka till chili och köpa nya bordstabletter och sen ska vi till Thuns och köpa nya gardiner till lägenheten. Ska bli så kul att få förnya lite här hemma. Det e ju så enkelt att göra om lite. Det som ska bli roligast det är nya gardiner till köket. vi har så tråkigt kök så då e det kul att kunna piffa till lite.

Jag önskar verkligen att vi skulle kunna göra om köket. men det e ju där med pengar som sätter lite stopp. Det är inte precis som att vi kan ta ett lån just nu får att göra om köket. Det får vänta tills sambon har pluggar färdigt. Så det får funka som länge. Som tur är har vi ju ny spis och ny kyl och frys. Så jag får ta och dröma ett tag till.


Igår var jag en duktig flicka oxå. jag var och vacinerade våra två katter. Våran stora katt Smulan fick sin sprita nummer 2 så nu e hon färdig vacinerad för i år. Men våran lilla måste få en skruta till om 4 veckor. Båda var så himla duktiga när vi var hos vetrinären. Det ända som inte dom tyckte om dte vara att hoppa in i buren. Men väl i buren så la dom sig och sov.
Sen så efter besöket hos verinären var vi tvugna att åka till apoteket och köpa avmasknings medel till den lille. Så nu ska jag försöka avmaska henne. Men det ska nog inte vara några problem.

Men ha det bra så länge och ha en skön fredag. Puss å kram på er alla



Med hjälpare....

Idag har jag en liten med hjälpare.Den lilla med hjälparen jag har e min lilla kattunge som gärna vill vara med över allt speciellt på tangentbordet. Så det blir lite svårta att skriva men det går riktigt bra.

Idag har det inte hänt så mycket det har varit en ganska tung dag inte varit på mitt bästa humör precis. Har haft en massa tankar som har snurrat runt i huvudet. Fick en väldigt längtan efter min mormor idag. Få så ibland, hon lämnade ett så stort tomrum efter sig. Men det har ju gått en tid sen hon gick bort den första tiden var jobbig men nu känns det faktist bra att hon e borta och att det gick fort så hon slapp lida. För hon sa alltid att hon alldrig ville bli ett vårdpacket och det blev hon inte och det känns väldigt skönt. Det kan ju låte lite konstigt när man säger att det är skönt att det gick fort men det e precis så jag känner och jag vet att min älskade mormor har det jätte bra där uppe bland molnen.
Men du kommer alltid att finnas i mittt hjärta och jag vet att du e med mig när jag har det jobbigt.

Oj det vart ett litet sidospår men men. För att skingra mina tankar förut idag satte jag mig på cykeln och cyklade ner till ican och hyrde mig två filmer. Dom hade inte så många filmer inna när jag var ner. Men jag hittade faktist två stycken. Jag hyrde Angel och Min brors flickvän. båda filmerna var faktist helt ok. Båda var lite små konstigamen bra. Jag kan verkligen rekomendera att se båda två.

Angel: Handlade om en popstjärna vars kariär börjar nå sit slut och hon gör nästan vad som helst för att få fart på sin kariär. Hon fejkar sin egen död. Och så kretsar hela filmen kring de.

Min brors flickvän: Handlar om en ensamstående pappa och hans tre döttrar. Som åker ut till hasn föräldrar och träffar hela sin familj. Och hasn bror ska visa upp sin nya flickvän. Men det vissar sig att broden har träffat henne förut och fått känslor för brodens flickvän och så blir det väldigt struligt. Det låter lite inveckalt men den var väldigt bra. Jag tycker verkligen att den är värld att se. En så där lite romantisk komedi som e trevlig att se så här på hösten och krypa ner i soffan och kolla film. Kanske med sin älskling eller någon annan.

Efter två filmer så var jag på lite bättre humör så då tog jag tag i och diskade lite och fixade middag till mig och sambon.
Sambon fick sprödbakadfisk och ris med remuladsås till middag. Själv så blev det en Gi.tallrik men en stor kycklingsallad. Det var riktigt gott. Efter middagen blev det lite disk sen så gick vi över till min svärmor och darck lite te och kaffa pratade en hel del mycket trevligt var de.

Men det roligast på hela dagen måste ha varit när min Älskade vän Malin ringde och pratade. Det var så himla kul och prata idag vi pratade en massa strunt idag. Och det var så skönt. Jag saknar dig så otroligt mycket sen du flyttade. Men jag vet att du har det jätte bra där nere.

Puss å Kram

Ny start :)

 Nu gäller det. Nu har jag bestämt mig jag ska ta och gå ner i vikt. Var ju så duktig efter ny år och var stenhård i tre månader och lyckades verkligen gå ner och jag var så nöjd med mig själv. Sen så hände det ju hen hel del saker i mitt liv så jag tappade mitt fokus på min vikt nedgång. och sen kom sommaren och då blev det bara inte av att jag tog tag i det igen men nu. Nu gäller det. Nu ska jag verkligen lyckas med mitt mål.

Jag kommer att blogga om det, både om mina framsteg och om mina motgångar.
Så idag har jag lånat sambons mp3 och laddat den full med tok bra musik som jag kan ha när jag är ute och gå. Så nu blir det långa promenader med mina älskade stavar.

Sen har jag bokat in både simning och olika pass på friskis i kalendern. Dom har kommit med några roliga nyheter på friskis och det e kul att dom uppdaterar schemat lite.

sen så köpte jag en jätte snygg överdragströja idag som e perfekt att ha när man ska ut och gå. Den e röd och super snygg.

Så nu får ni hålla tummarna för mig för att det här kommer gå vägen.


Ha det så länge





                                                       

En Härlig Helg...

Trots att jag har varit förkyld och haft en massa feber toppar i helgen så har det varit en bra helg ändå.
Johan har varit otroligt omtänksam och tagit hand om mig. Det har varit skönt och blivit lite ompysslad.
I fredags låg jag ner bäddad i soffan hella dan och kollade tv, Fasiken så mycket skit det går på tve om dagarna.
Man kollar ju alldrig på tv om dagarna när man jobbar. Sen så åkte johan  till min bror och låndae Marjo cart så jag spelade lite det var jätte skoj. Sen kom johans lille bror för bi en stund trots jag var sjuk och spelade tillsammans med johan det var ur kul och kolla på dem när dom spelade. Vilken inlevelse.

Sen hela lördagen blev det i soffan och kollade på tv. Fans liter mer att kolla på då.

Sen igår så måde jag helt klart mycket bättre ingen feber. Så jag orkade att åka ut till mamma och pappa och äta middag. Brosan och hans sambo kom oxå. Så det var trevligt att träffa dom. Alla utom jag åt kräftor till förätt. sen åt vi mammas tok goda kött gryta och ris det var hur gott som hels. Sen gjorde mamma efterätt. glass med hemma gjord kolasås.

Så det hlev en härlig helg trots min jobbiga förkylning och feber toppar.

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev.....

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har haft en hel del att göra den senaste veckan.

Men det har hänt lite olika roliga saker.
Jag och min sambo har köpt oss ett nintenod wii oj så skoj det är. Så i helgen tog vi med oss det ut till mina föräldrar och splade med dom. Gud va min pappa tyckte det var kul. det var så himla roigt att se honom spela. Han var som ett litet barn som aldrig ville sluta spela. Och pappa och min sambo hade hur kul som helst och det e så kul att se att dom kommer så bra överens.

Sen  i söndags så hjälpte jag min mamma på Stadsskogensdag det var riktigt kul. Och oj så många olika människor jag pratade med om våra företag och så. Men det var riktigt kul och marknadsföra företaget. Ska göra det iden på stabbydagen den 21 september.

Men en rolig sak som jag har gjort idag de e att jag har bokat biljetter för att åka och hälsa på min bästavän som har flyttat till malmö så den 14 november ska jag åka ner och hälsa på denne. det ska bli så himla mysigt att få en hel helg med henne snaka om att dte kommer bli långa kvällar med tjejsnak och vin. sen ska det bli en ute kväll och lite shopping oxå. Jag längtar så mycket.

Det e lite av de roliga sakerna som har hänt i mitt liv. de tråkiga är att jag har gått och blivit förkyld och det e super tråkigt. Så det blir en lung helg i sängen. Skulle egentligen ha jobbat men så blir det inte. Tråkigt tycker inte om att vara sjuk. och sen så förlorar man ju en hel del pengar på de oxå.


Ha det bäst Kramizzar

RSS 2.0