Min Kropp Har Sagt Stopp!

De hela började igår att jag ville jobba kortare pass på jobbet det löste sig så att idag jobbade jag 7-15 istället för 7-20. Men när jag kom hem så s.log min kropp bakut. Blev jätte konstig orken bara försvan. Precis som om någon drog ur proppen ur mig. Helt orkeslös. La mig på soffan sov i 5 timmar och sen vaknade jag kräktes och kännde mig jätte konstig. Åkte ut till mamma och pappa för att få lite sällskap Johan var även här ute ville absolut inte vara ensam kände jag.
Känner verkligen inte igen mig. Har alldrig känt så här förut. Men tror att det är mycket för att jag har jobbat så himla mycket den senaste tiden och så. Sen för att jag har mycket och tänka på ang mina extra jobba hur jag sla göra vilket jag sak välja och ha kvar. Hur mycket kan jag jobba nu när skolan börjar och så. Har lite på tryckningar från lite olika håll om hur mcyket vad tror du och så, Pressen blev nog för mycket just nu.

Så att jag sa ifrån att inte jobba i morgon. Visst tycler jag synd om familjen som blir utan assistent. Men jag känner att nu e jag ego och måste tänka på mig själv och ta hand om mig själv och så. Känns inge bra att börja i skolan med att må dåligt och ha ont i varenda del av kroppen. Men jag tänkte jobba på måndag det är lätta pass inte så mycket att göra och så. Så det kommer jag att fixa hoppas jag. Sen ska jag njuta av två lediga dagar innan skolan börjar.. Ta och klippa mig samt köpa mig nårgot snyggt till skolstarten skulle jag tro. Hoppas jag hittar något.

Lovar att hålla er uppdaterade om hur jag mår och hur jag kommer ta mig ur detta. Nä nu ska jag unna mig lite godis och familje mys.

Kram på er alla


En helt underbar dag :)

Igår hade jag en helt underbar dag. Jag började min dag med att träffa Bästisen Nea och hennes lilla son Max. Denna gång vi sågs var det Fru Bergvall och inte förken Karlsson längre. Nean gifte sig förra lördagen den 15. Det var jätte kul och ses och få träffa lilla max. Vi åt lite lunch sen så gick vi och köpte glass och satte oss och pratade massor. Var så himla skönt att få prata av sig lite. Trots att vi inte ses så mycket och inte så ofta så känns det alltid som om att det var typ igår som vi träffades när vi ses. och det är så himla skönt. Verkligen en vän för livet, Spelar ingen roll hur sällan vi ses finsn alltid där för varanda och det känns underbars.

Sen efter lunch med Nean åkte jag och mötte upp Fia på ikea sen tog vi bilen och åkte till Kapellsär för att åka en dags kryssning med Viking line. Mycket trevligt. Blev mycket prat om allt och inget. Fia är ju en av mina nyare vänner. SOm jag lärt känan via jobbet. Men vi är väldigt lika har sama humor och så. Men det känns som om att vi har ännt varandra längre än bara sedan i januari. Jätte kul tjejen att vi har lärt känna varandra. Men det vart en mycket trevlig kryssning trots att det gungade en del. Men men det gick bara bara, Vi körede lite raceerbilar och spelade air hocky. det var hur kul som helst. Jag hade en helt under bar dag. Tack så himla mycket tjejer att min lediga dag vart så himla bra som den vart. Behövde verkligen detta. Vi får snart ta och göra om det snart.

Tack för att ni finns i mitt liv tjejer. Kramar på er

Jobb....

I måndags så klev jag på min tjänstledighet för studier. Så nu jobbar jag bara på timme på jobbet. Så igår jobbade på RB. Det gick jätte bra och det var en väldigt lugn och skön kväll på jobbet. Sen så hade jag lovat att bjuda på tårta så det gjorde jag. Den var väldigt god och alla uppskattade den mycket.
Idag blir det oxå jobb 13-21. Sen ledig i morgon sen jobba i helgen och på måndag. Sen ska jag vara ledig i två dar innan skolan börjar.

Sen i morgon så ska jag först fika med Nea och lilla max ska bli sp himla underbart och träffas det var ett tag sedan sist. Och sedan vi ett så ska jag möta upp Fia och så ska vi åka på en dagskryssning. Kommer bli en helt under bar dag i morgpn. Längtar så.

Nä nu ska jag ta och fundera på hur jag ska göra med mina två extra jobb. Om jag ska ha båda kvar plus RB eller om jag ska släppa de ena och bara behålla båda. Känner mig så himla delad. Men det e nog tyvär så om jag ska orka med skolan oxå. så kan jag nog bara jobba extra på Regnbågen och sedan på ett av dom andra jobbet.  Men jag får fundera och väga fram och tillbaka.  för och nakdelar.


nu blir det att fixa sif inför jobbet.

Till Min Älskade.....

Johan jag är så himla glad att du finns i mitt liv och att vi delar vardagen tillsammans ibåde med och mottgång.
Du vet att jag altid finns här för dig.
Du betyder så mycket för mig. Tack för att du finns i mitt liv. och att jag får finnas i ditt
Älskar dig av hela mitt hjärta.



Vila i frid.....

Igår fick min sambo ett jobbigt telefonsamtal från sin pappa.Han berättade att Tage hade avlidit under eftermiddagen på sjukhuset. Tage var johans farmors man. Som har funnits i johans liv under hala hans uppväxt. Han lämmnar ett stort tomrum efter sig. Allt hade gått jätte fort.
Tage led av  Sjukdomen ALS.

Men så idag har vi varit till johans faster där johasn farmor var och träffat delar av familjen. Känndes skönt att träffas och prata lite så där. Tages bortgång kom väldigt plötsligt men ändå väntat pga hans sjukdom.

Vila i frid tage. Hoppas du får det bättre i himmelen

Tjänstledig för studier....

Ja då är jag nu officielt tjänstledigt från mitt jobb som boendeassistent på regnbågenskorttidshem. För att plugga till lärare. Det känns jätte bra. Trode alldrig att jag skulle säga det igen. Men jag längtar verkligen efter att få börja plugga och sätta mig i skolbänken igen. TYcker att det ska bli jätte kul att börja plugga.
Så på torsdag den 27 juli är det intro och sedan den 31 så börkar schemat på riktigt. Känns hur bra som helst.
Men det blir en utmaning för mig att leva på mindre pengar. Är ju van att leva på en heltidslön och kunna göra och köpa de jag har velat. NU ska jag leva mindre än hälften än vad jag är van vid. men jag tror att dét kommer att gå jättebra och att det kommer att vara lärorikt för mig. Men svårt till sen början men jag lär mig någ snabbt att leva efter min nya ekonomi.

Så håll tummarna för mig att det kommer att gå bra i skolbänken

Kramar

Äntligen en uppdatering av bloggen.....

Oj vart tog sommaren 2009 vägen? I kväll känns det verkligen som om det är höst. Gud så det har regnat idag och när klockan var halv nio tittade jag ut genom fönstret och det var helt kolsvart ute lite läskigt tyckte jag nästan att det var.

Men nu ska jag berätta lite kort om min sommar......

Sist jag skrev och berättade något om mitt liv var runt den 15 juli. Men under sommaren har jag jobbat otroligt mycket. både som assisten, avlösare och natt på regnbågen.och när jag inte har jobbat så har jag försökt umgåtts med nära och kära. Så bloggen har tyvär fått legat lite på is. Jag har valt att vara med vänner istället för att blogga och sitta vid datorn.

Men i slutet av juli var min älskade malin och hennes johan på besök här i uppsala. Det var så otroligt mysigt och träffat. Vart en sväng på Krogen och det var hur kul som helst. Samt att det vart en massa prat och mys.

Sen har kag och johan gjort lite små saker så där. varit ute på picknick och varit i väg och badat lite så där på kväller när vi varit lediga bara för att få rå om varandra. Min älskade har jobbat mycket han med.

Sen har vi varit hus och djurvakt hemma hos mina föräldrar. Mysigt och allt gick så himla bra den veckan. Vi fixade och donade massor hemma hos dem. Vart väldigt uppskattar av dem när dom kom hem.

Sen har sommaren bara rullat på med en massa jobba och så. Men känner att jag har haft en helt ok sommar i allafal.

Nu e det bara att ta nya tag och se framåt.

Har inte försvunnit

Jag har inte get upp mitt bloggande än. Men det har varit väldigt mycket den senaste tiden. Men jag lovar uppdatering kommer inom kort.

Kram

RSS 2.0