Sorry.....

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men dagarna springer ju bara iväg.

Helgen blev en riktigt lugn och mys helg, Med middag hos svärmor, vårkonsert med kören och middag med familjen ute på resturang.

Sen igår var det skola och att jobba, idag har jag varit i skolan och fått massa saker gjorde så himla skönt och gud vad jag älskar mitt arbetslag kommer att sakna dem så nästa termin. Ni är verkligen bäst och så många skratt som ni har givit mig.

Fick skjus idag av världens bästa Camilla både till skolan och hem. På vägen hem stannade vi på ikea och kollade runt mysigt oct trevligt. Två orkider fick följa med hem.

Sen blev det lite plugg när jag kom hem sen bestämmde jag mig för att gå på en rask promenad. Super skönt tills det började regna. Men men det blev bara 30 min promenda och vart väldigt blöt på köpet. Men skönt var de

Nu sitter jag och funderar på om jag ska köra lite Zumba innan jag börjar fixa med maten.


Hej hej

Solen skiner

Solen skiner och jag kom precis ut ur ducshen. Ska om en stund åka ner på stan och träffa min mamma, gå en sävng på stan och äta lite lunch. Ska se om jag hittar något till söndagens konsert. De jag köpte igår ska jag lämmna tillbaka.

Sen blir det hem och plugga lite skulle jag tro.

Men det ska bli skönt med en liten lugn dag och bara ha det skönt. Känns som det var länge sen sist.

Kram på er alla läsare

Vårkonsert

På söndag den 22 Maj kl 18,00 Har min kör vårkonsert i Missionskyrkan. Kom gärna och lyssna. Fri entre
Välkommna



Glädje och en massa skratt

Idag har jag varit i skolan och jobbat med ett stort grupparbete med mitt underbara arbetslag. Vi är nu bara fyra kvar i arbetslaget. Vilket känns väldigt bra. Av olika anledningar har vi gått från 7 st till 4 st.
Dagen har bjudit på nånga roliga och härliga skratt samt att vi har fått en massa gjort. Känns rinktigt bra, Känns som om man kan få ha lite ledigt i morgon från skolan. Men det är skönt att det är slutspurten nu på terminen.
Super snälla marie i mitt arbetslag hade med sig en rabarberpaj som vi fikade och mumsade på idag medan vi jobbade. Tack snälla mari för de den var super god

Efter skolan åkte jag upp på gränby för att kolla efter något att ha på söndag men hittade inget så där vovv det fick följa med hem ett linne men jag vet inte om jag ska lämmna tillbaka det. Ska råd fråga mamma i morgon.

Efter det styrde jag bilen mot Johannesbäcksskolan och Vårshow som särskolan hade satt upp. Det var så underbart att titta på dem så himla duktiga. Blev så himla impade av dem. Sen blev det lite fika och bus innan jag åkte hem till en tom lägenhet.

Skulle ha pluggat lite med det vart och pyssla ihop två kort i stället som jag hade beställningar på.

Saknar min johan som jobbar så otroligt mycket nu. Har knappt sätts den senaste veckan. Längtar verkligen till helgen så vi får lite tid till sammans.



Mot skolan

Ska strax hoppa in i bilen och åka mot sistta lektionen för denna termin i skolan. Men har ett grupparbete som det ska arbetas med under nösta vecka och sen redovisas. Sen avslutar man terminen med en tenta.
Sen är det nästan sommarlov

Men innan jag får sommar lov ska jag skriva en resttenta och sen så ska jag ju läsa en sommar kurs under sommaren som är 7 dagar i juni och 3 dagar i augusti så det är inte så många dagar.

Men den här terminen har gått så fort tyckte att det var nyss januari och vi stod där och könnde hjälp hur kommer det här att gå och så här i efterhand så gick det ju riktigt bra.

VAd ska ni göra idag kära läsare.

Kram på er

Sistta körövningen på terminen

Dagen började med föreläsning i skolan och sen lite arbetslags arbete. Nu är vi bara 4 st kvar i arbetslagt och det var nog lika bra att det vart så efter omständigheterna. Men det vart inte så mycket jobbande men vi pratade om en hel del roliga saker. Sen hade vi en föreläsning till. Innan dagen var slut.

Åkte hem en stund inna det var dax att åka till sistta körövniningen för terminen vi har våran avslutnings konsert på söndag i Missionskyrkan kl 18. Kom gärna och lyssna.

Nu sitter jag i soffan hemma ska göra mig lite middag men vet inte vad jag ska göra. Johan jobbar över så jag är ensam hemma och sen så ska jag plugga lite inför morgon dagen.

Pratade med min älskade Malinpå vägen hem blir allid så glad när i hörs och nu är lite planer för sommaren bestämmda och för framtiden. Saknar dig gumman



ny vecka nya utmaningar

Igår redovisade vi våran läromedelsanalys i svenska det gick bra och vi vart godkännda. Så det känns väldigt skönt. En till sak att kunna lägga åt sidan.
Nu börjar nästa stora arbetet. VI ska göra ett stort grupparbete. Måste bara lösa situationen vi vårat arbetslag först. Men det kommer att det kommer gå bra,

Idag står två föreläsning på schemat och sen så är det sistta körövningen för terminen och innan vårkonserten på söndag.

Se börjar min rygg bli bättre men jag ska försöka byta bort min tur på lördag så att den blir helt återställd först. Så att det bara inte blir en ondcirkel. Så jag hoppas att någon av tjejerna kan ta mitt pass

Jobb igår - inget jobb idag

Igår jobbade jag som assistent det är verkligen världens bästa jobb. Vi var i väg och bowlade oag hade en jätte rolig dag med en massa bus. Men tyvärr så pajade min rygg igår. Jag har lite int igår men kännde att det skulle funka ändå. Nu på morgonen när jag skulle gå upp ur sängen kom jag inte upp ur sängen. Ena benet var helt bortdomnat. Och min rygg känns som om någon sitter med en kniv i ryggen och drar runt den hela tiden.
Så det var bara och ringa och sjukanmäla sig idag. Otroligt tråkigt.

Så idag blir det att ligga på soffan och hoppas det går över om jag inte slutar att domna i benet så får det nog bli en tur till sjukhuset och kolla upp, Men gud så ont jag har. Har alldrig haft så här ont någonsin i min rygg.

Så nu kryper jag nog ner i soffan och bara vilar


Vad ska ni göra idag?

Kram

Hemligt uppdrag

Idag har jag ängnat dagen till att vara på hemligt uppdrag. Uppdraget är nu avslutat och resultatet vart toppen.
Berättar senre om vad uppdraget handlade om.

Efter de åkte jag till granngården och köpte lammnäring sen möta upp mamma och vi åkte till Neijans förskola och hämtade henne. Sen böt jag och mamma bil så hon fick brosans bil som jag hade och jag hennes. Jag åkte och jobbade och Mamma och Neija åkte och handlade och sen hem till fjällnora,

Jag åkte ut efter jobbet, vi bussade lite innan det var dags för välling och krypa ner i sängen. Och nu sover hon söt i sängen. Jag har tur för jag börjar inte jobab för ¨än kl 10,00 så jag hinner busa lite innan jag åker och jobbar.

Nu har vi ätit gott och jag har gosat ner mig i soffan. Sover hos mamma och pappa inatt Johan jobbar nämligen natt på Driften och jag gillar inte att vara ensam hemma och defenitivt inte sova ensam. Men måste jag så gör jag de, men kan jag så sover jag hellere hos mamma och pappa.

Nu ska jag kolla tv innan det är dags att sova.
Natti Natti alla läsare

Barnvakt

I kväll har jag och Johan varit barnvakt till älskade Neija. Vi åt middag nä vi kom sen tog vi oss en promenadn och köpte sköljmedel och lite vindruvor sen var vi ute och lekte. Jättekul att åka ruchelkana.
Så roligt att Neija inte ville gå in men vi var tvugna att gå in och bada äta väling och mysa i soffan.

Lite bilder från lekparken




Somliga blir aldrig förstora för att leka på lekplatsen





Har haft en toppen kväll med två pesoner som jag äskar så mycket. Alltid lika roligt att få låna lill trollet en stund. Älskar att vara barnvakt år henne. Men nu blir det att krypa ner i sängen. Natti natti

Läromedels analys

Oj va svårt det var att komma upp ur sängen i morse. Någon mer som kännde de? Men men jag kom pp och han i tid till skolan. Åkte faktiskt bil idag för att jag skulle åka och mata lammen efter skolan.

Hade ett väldigt givande seminarium i dag på morgonen som hadlade om att skriva poesi och lyrik. Sen så jobbade vi med våran läromedels analys och den blev riktigt bra. Vi kännde oss färdiga med den. Så nu är det bara redovisningen kvar och sen är det dags att ta tag i nästa stora grupparbete.

Men mitt arbetslag som jag ingår i är vi 6 stycken tjejer. Och tyvärr så är en av tjejerna inte så med i arbetet och så. Så idag pratade vi om att det känns som att hon åker lite bannanskal. Det är alldrig kul att säga till någon att det personen gör inte är tillräkligt. Men vi sa det till henne bara för att vara snäll och vill hjälpa henne. För man kan inte åka bananskal genom en hel utbildning. Så hur jobbit det är än och säga såna saker och hur jobbigt det är för personen ifråga att lyssna på det som sägs. Så ibland måste man säga det och ibland gör sanningen väldigt ont.

Läser du de här du vet vem det är så sa vi dessa saker idag till dig för att vi vill hjälpa dig och inte för att vi ville vara elaka mot dig.

Som sagt efter skolan åkte jag och matade lammen sen hem till lägenheten och bara vilade i soffan en stund. Om en liten stund ska jag hämta upp johan på jobbet för att sedan åka till min älskade bror och vara barnvakt till mitt lilla älskade monster. Medan bror är på träning. Ska även hjälpa honom med lite andra små saker

Vad har ni för planer för kvällen?

Kommande sommar med jobb?

Jag är ju som sagt tjänstledig från min tjänst som jag har inom uppsala kommen för att plugga till lärare som i vet. I vintras så frågade min chef från korttidshemet där jag har min tjänst om hur jag skulle göra till sommaren och det är ju ganska långt innan att veta vad man ska göra i sommar då. Så jag sa att jag ville vara tjänstledig över sommaren genom när jag pratade med min chef på assistansbolaget så var hon posetiv och ta att jag skulle ungefär kunna jobba ca 65% under somamren och det känndes väldigt bra genom att jag vill vara lite ledig under sommaren oxå. Men när schemat kom så fick jag 13 pass på 3 månader vilket är hur litet som helst så jag kommer inte klara mig ekonomiskt på de.

Så då vände jag mig till mi chef på kortids och fick varannan helg där och ev några pass mer. Men jag vet inte hur mycket jag får jobba. Jag hatar den ovisheten över att inte veta och inte kunna planera någon ting för sommaren.

Och om man ska planera sommaren så gör man ju de nu. Eller har jag fel är det fel att få veta i maj hur man ska jobab under sommaren.

Sen så tipsade min chef på assistansboladet mig för en annan chef inom kommunen som jag har träffat och hon var intresserad av att jag skulle jobba hos dem som timmis i somamr. Men jag kan ju inte säga hur jag kan jobba när jag sjävl inte vet hur det ser ut för mig i sommar pga av det andra jobbet

Snacka om i-lands problem men det ställer verkligen till det för mig. För jag vill veta. Jag vill kunna planera hur jag ska jobba i sommar och jag vill kunna planera saker jag vill göra i sommar. hälsa på vänner och såna saker. Boka någon resa eller så. En resa har jag redan bokat och den kommer jag åka på oavsett. Vi åket till gotlan i början på sugusti punkt slut.

Vad ska ni göra i sommar? Bara vara lediga eller jobba?

Kram på er

Motivationen på topp

Det är så skönt deda hagarna när man känner att energin bara sprutar i korppen. Jag har hur motiverad som helst idag. Har läst ca 200 sidor kurslitteratur nu på morgonen och det känns toppen. Känns verkligen som att saker och ting fasnar i huvudet på mig och det är ju alltid posetivt. Nu ska jag ta och dra mig mot duchen för att fixa till mig inför dagens äventyr. Först blir det en tur ut till mamma och pappa och mata våra små flasklamm som vi har och sen till skolan för en Föreläsning om försedan läs och skrivutveckling hoppas förelä'sningen är lika bra som litteraturen till den.
Sen efter skolan blir det  och röra på sig lite för att sedan åka till stallet och rida och fixa. Sen blir det nog att äta middag med mamma och pappa

Igår när johan hade hämtm mig efter kören så köpte vi med oss mat och åkte ut och överaskade mamma och pappa med lite middag så vi åt och pratade det var jätte trevligt. Fast först fick vi hjälpa till och flytta lite får. Alla får är på väg ut på bete så de sistta gängen åker ut i kväll på sommar bete.

Nä nu blir det att hoppa in i duchen

Vad ska ni göra i dag?


Kramar

God morgon

Nu sitter träningsklädderna på kroppen. Men innan det bär av till gymet så ska jag hjälpa pappa att lasta av ett gång med får som ska gå och beta i stan under sommaren. För mig är det verkligen vår nu. När alla våra får är på väg ut på bete. Det känns väldigt underbart.

Men efter betessläppte så bär det av mot gymet för att träna ett pass innan det är dax fär att sätta sig i skolbänken. Det är så skönt att tränan innan man börjar skolan. SKönt att ha det gjort.

Ha en bra dag Vad ska ni hitta på idag?

Slappar söndag

Dagen började med att vi tog oss en skön sovmorgon. Sen fixade vi på balkongen gjorde vårfint ordentligt var och köpte lite blommor till balkonglådorna och lite kryddor till stora krukan. Det vart så fint så.
Så lunchen inmiundigades ute på balkogen. Så härligt att det börjar bli lite värme ute nu så att man kan vara ute och njuta. Är tröt på att frysa.

Sen så la vi oss i soffan och kollade på film och mös. Ja jag vet att man inte ska vara inne när det är fint väder. Men men mysigt var dte i allafal och filmen var väldigt bra. VI kollade på Nya Harry Potter

Fast jag borde igentligen  ha pluggat idag men än har det inte blivit ngot av det. Men men jag ligger inte efter iallafal

NU ska jag börja fixa med middagen så får vi se vad kvällen har att bjuda på.

Här hemma serveras det Lammfile med klyftpotatis till middag. Vad ska nu äta till middag?

Kram på er

Torsdagen den 5 maj

God morgon alla kära läsare. Hoppas att ni har sovit gott. Det har jag gjort i allafal. Jag sommnade vid åtta på soffan i knät på mitt hjärta sen vid tio kröp jag ner i säng. Lite trött eller? Skulle tro de, efter alla anspänningar som varit under dagen. Men skönt att allt löste sig så himla bra igår.

Idag så ska jag först åka till Fyrisborg och träffa min gammla chef på avlösarservic för att eventuellt få ett till extra jobb under sommaren. Så vi får hoppas på det bästa.

Sen efter jag har varit där så bär det av upp till skolan för att plugga och stöta mina tjejer som håller på och tentapluggar inför omtentan på lördag. Jag hoppas att det kommer gå toppen för er tjejer.

Nä nu ska jag ta och fixa till mig innan jag måste åka.

Kram på er alla

Jobbig dag vart till en bra dag

Denna dag började lite jobbigt känslomässigt. Först så lämmnade johan Lilla Miranda hos vetrinären för att operera bort sin urinsten. Men efter att hon blivit röntgad och dem gjorde ultraljud på henne så hittade dem ingen sten. Troligen har stenen gått sönder och hon har kissat ut den så det blev ingen operation. Bara matte som blev några tusenlappar fattigare men det gör ingen ting. Är så glad att hon mår bra och allt är som det ska igen. Så nu blir det att äta blötmat för henns skull och dricka mycket vatten.

Medan JOhan lämmnade Miranda, lastade jag Loppanpoppan som skulle till en annan vetrinär för att röntga sina fram hovar. Det gick toppen att lasta lill älsklingen och det gick bra att åka iväg trots att vi körde lite fel men men vi kom fram i tid. Loppan skötte sig exemplariskt hos vetrinären vart väldigt förvånad och vilken smidig utrustning vetrinären hade. Fina bilder blev det på hovarna iallafal. Höger fram var det inget fel på, men på vänster har hon en liten hovbens rotation, men det var inget onormalt för en häst med fång. Så vi fick lite mer medicin till henne och sen ett extra besök av hovslagaren för att korta ner tåna på henne och så ska hon gå i en mjuk sand hage. Vilket hon redan gör.
Känns underbart att mina djur är friska. Men det kostar att ta dem till vetrinären men det är de väl värt

Sen fick jag veta att jag fick min komplettering godkännd i dag så nu är pab b -kursen godkännd och sen klarade jag omtentan i matte och språktentan så nu känns livet så underbart för en stund

Så dagen som började litet tungt och en klump i magen blev en riktigt bra dag i slut ändan

Kram på er alla

Komplettering Inlämmnad

Jag har haft en komplettering legat länge den var sen förra terminen. Men nu så är den till fixad och in skickad jag hoppas bara att den blir godkännd nu. Skulle vara så skönt att få kursen godkännd. Måste ha alla mina kurser som jag läst för att kunna få läsa vidare till hösten. Om jag inte är godkännt i allt så får jag inte läsa AOU 2 utan får läsa någon annan kurs då. Och de vill jag helst inte. Så klarar jag kompetteringen nu så är det bara en tenta kvar som jag ska skriva den 10 juni hara hålla tummarna för att jag klarar den.

Nu ska jag äte lite lunch

Ny vecka och ny kurs

Igår började en nu delkurs språk del 2. Det är sån stor skillnad mellan kurserna matte kurserna är tråkiga och jobbiga men får verkligen kämpa för att förstå och en massa saker vilket är väldigt jobbigt. Medans när man går från en språk föreläsning känner man att man har fattat en massa saker redan när man går ut från föreläsnings salen.

Så det känns som de närmsta fem veckorna kommer att bli roliga. Har ett toppen arbetslag oxå som det ska bli så skönt att få jobba med.

Men sen så överklagade jag rättningen på min förra språk tenta för att jag trode att en sida hade missats att rätta och mycket tiktigt så var det oxå så det gjorde att jag fick godkännt på tentan vilket känns hur bra som helst. Så nu slipper jag skriva omtenta på Lördag vilket ger mig en hel ledig helg vilket känns underbart.

Nu ska jag ta tag i en gammal komplettering som jag ska skicka in idag. Fick en ledig dag nu när jag inte behövde tenta plugga till omtentan.


Kram på er alla

Valborgs Helgen :)

I fredag så kom min älskade Malin och hennes Johan upp till uppsala. Dem hyrde stuga ute i fjällnora så i fredags vart det lite skit brat och mys efter att jag kom från jobbet och hade ridit.

Sen i lördags morse vid halv nio åkte vi in till uppsala för att kolla på forsräningnen. Hennes Johan har aldrig varit i uppsala på Valborg så det var trevligt att vissa honom hur man firar valborg i uppsala.

Men efter forsräningen blev det lunch och sen en härlig shopping tur för oss tjejer killarna vet jag inte riktigt vad dem gjorde under tiden. Var så himla mysigt att ha Malin här. Det känndes som den gamla goda tiden. Saknar att ha malin här uppe önskar verkligen att dem kommer att flytta upp någon gång. Helst snart.

Sen på kvällen matade vi alla djuren och sen grillade vi på kvällen och bara mös på virandan hemma hos min föräldrar och drack bubbel. Mycket trevligt. precis som på den gammla goda tiden.

Och i söndags var det dags att säga hej då. Det var ett väldigt jobbigt avsked. Saknar henne så.

Efter att dem hade åkt så fixade jag deklarationen och åkte till granngården och handlade lite. Hittade ett nytt vinter täcke till Pilen så nu har han ett nytt till nästa vinter. så skönt och blilligt vart de


RSS 2.0