Mitt Företag :)

Jag skrev för ett tag sedan att jag skulle till min mamma på hennes jobb och fixa lite saker. Nu är dem sakerna färdiga.
De hela handlade om att jag skulle starta ett eget llitet företag. Ett litet syföretag så jag kan börja sälja sakerna som jag syr. De jag kommer sattsa på mest e tygndtäcket till funktionshindrade barn, Vi har såna täcken på jobbet och dom är hur bra som helt till barn som har svårt att ligga still och har mycket späningar i kroppen.

Det känns jätte skönt att alla papper och sånt i färdigt. Idag var jag till banken och fixade bankkonto och ett bank kort till företaget. De ända som e kvar ett ett lån som jag ska ta. Lite start kapital.
Men nu rullar Smulans syverkstad igång och dte käns hur skönt som helst.

Men det som har tagit tid och strulat lite med e att bolagsverket har gjort nedslag på mina bolagsverket på mina namnförslag men i förra veckan så godkännde dom Smulan´s Syverkstad.

Så mitt lilla egna företag heter Smulan´s Syverkstad.

Så nu ska jag be min underbara älskade sambo om att göra en fin hemsida till mig och sen en faktura mall.
de e riktigt lyx att ha en sambo som är så himla duktig på att göra hemsidor och fixa och dona med allt vad datorer heter.
Du e verkligen bäst min älskade.

Så nu vet ni en liten hemlighet som jag har gott och sugit på. Ville berätta när allt var färdigt och det är de nu.
 
Säger till när hemsidan e färdig så kan ni gå in och titta på den.

Kram

Filmrecension

Johan Falk Gruppen för särsklida insattser

Efter ett fem år långt förordnande som polis på EuropoliHaag flyttar Johan Falk tillbaka till sin hemstad Göteborg. Han har fått en tjänst på en framgångsrik liten specialenhet, GSI - Gruppen för Särskilda Insatser, som punktmarkerar den grova organiserade brottsligheten. Men Johan får problem: hans familj flyttar inte med honom hem. Familjen består numera av Johan, Helén och hennes dotter Nina, samt Johan och Heléns gemensamme son Ola som är fem år. Avsaknaden av sin familj får Johan att se GSI som ett substitut, där all vaken tid fokuseras på att fånga kriminella. Men hur kommer det sig att denna lilla specialstyrka uppnår sådana förvånansvärda resultat där andra enheter fullständigt misslyckas? Hur ser egentligen GSI:s relation med de kriminella ut? Och vad är det för hemliga kuvert som förvaras i kassaskåpet hos chefen för länskrim? Långsamt öppnas Johans ögon för en värld han inte trodde fanns.

Jag coh johan vatr och såg den här filmen i måndags:

Jag tyckte filmen var jätte bra. Den var lite seg i början sen fick den fart och vart jätte bra. Det var en film som man verkligen behövde vara med i hör att hänga med, Man behlvde tänka och lägga i hop vissa saker för att få de hela att gå ihop.  Men jag rekomenderar verkligen att se den. De här är en film som jag kommer att köpa när den kommer ut på DVD.


Snuten i Varuhuset

Paul är en arbetande singelpappa från förorten som försöker få ekonomin att gå ihop genom att extraknäcka som vakt i en galleria i New Jersey. Det är ett jobb som han tar riktigt seriöst och när tomtens nissar genomför en kupp och stänger ner hela gallerian samt tar gisslan där en av dem råkar vara Pauls dotter, då är det upp till bevis för New Jerseys bästa galleri-snut att rädda dagen!


Den här fimlen var jag och johan och såg för ca två veckor sedan.

En tok rolig film som verkligen fick en att dra på smilbanden. Jag gillade jätte mycket. Den var bra hade en röd tråd genom hela filme som jag gillade. Den var verkligen gullig. Samt så gillade jag filmen för att den hade ett väldigt bra budskap. Om att man inte ska döma folk bara för hur dem ser ut.
Det finns även att litet kärleksdrama i filmen oxå

Rekomenderar även att se denna film. om du vill se en film med mycket skratt.


Mys På Bryggan och Biomys

Som sakt igår så åkte jag ner på stan och trättade min älskade vi gick runt nere på stan och tittade lite. Letade efter en ny ryggsäck till johan den han har nu är helt trasig men han envisas ändå med att ha den. Men vi hittade ingen som han gillade. Jag ska göra ett nytt försök idag och hitta en ryggsäck åt honom. Smatidigt som jag är ute och shopar en loiten fördelsedags pressent.

Men efter att vi hade tittat runt på stan gick vi och hämtade ut våra biljeter till filmen. Johan Falk- gruppen för särsklida insatser. . Sen skulle vi bestämma oss för vad vi skulle äta men det slutade med att vi gick tinn Unico och köpte oss varsin sallad och sen jordgubbar och hallon och gick ner till ån och satte oss på bryggan och käkade och pratade. Det var verkligen hur mysigt som helst. Sen vart johan kaffe sugen så att vi gick till Wayns och drack kaffe och iste. Satte där en stund och pratade lite om ditt och datt. Sen gick vi till hemköp och köpte tidning sen gick vi ner till bion och satt där och pratade lite mer. Sen köpte vi popcorn och gick in på bion. FIlmen var jätte bra. berättar mer om den lite senare-

Filmen var slut fem i elva så vi missade precis bussen hem så vi tog en taxi hem, Vi orkade inte stå och vänta. Så vi var hemma snabbt och enkelt. LIte dyrare än med buss. men men va fasiken, Vi åker inte taxi så ofta så nån gång i blad så gör det inte så mycket. Väl hema var jag super tröt och hoppade ner i sängen på en gång och somnade nästan på en gång oxå. OCh har sovit jätte gott hela natten

Fix Och Piff

Nu har jag fixat och donat här hemma. Plockat undan och diskat och gjort fint. Insåg att dammsugspåsen är full och att vi inte hade några nya hemma så det blir att åka och köpa nya i morgon. Att jag inte tänkte på de när jag var ute och for förut idag men men. Det  einte så långt till elgiganten så får bli en tur ditt i morgon.

Jag var och handlade lite nya saker till sovrummet här förnån vecka sen och det vart så himla fint där inne. Jag böt igentligen bara gardinder och överkastt och det blev ett helt nytt rum ju och den köpte jag ett fat och ljus. Blev verkligen så ljust och fint. Gillar det jätte mycket.

Nu när det e Fixat Och Piffat här hemma ska jag Fixa Och Piffa mig själv för att åka ner på stan om en stund och möta upp min älskade för att vi ska gå ut och äta och sedan gå på bio. Ska bli så himla mysigt att bara göra något en helt vanlig vardag kväll och göra den speciell. Men tanke på att kvällen igrå var hur underbar som helst. tack Älskling för att du finns i mitt liv. Älskar dig av hela mitt hjärta. Nä nu väntar duschen.

Hej så länge

Lunch med Mamma:)

Kom nyligen hem efter att ha varit och ätir lunch med min Älskade Mamma på Ikea.
Vi började med att åka och titta på grill hem till mamma och pappa vi hittade en som vi tyckte var bra men pappa måste ju få säga sitt oxå. Vi var på bahuse och på plantagen. När vi hade varit på plantagen gick vi in på Biltema och tittade på cykel till mig. Jag hade bara tänkt mig att titta men när jag hade hittat en cykel som jag tyckte om och var hur skön som helst att cykla på. Det vart untan en helt annan sen att den här cyklen jag kollade på var 600 kr billingare gjorde ju inte så mycket. Så nu ska den bara monteras och så skulle vi få åka och hämta den på torsdag så på torsdag ska jag cykla till jobbet har jag bestämmt mig för. Och sen så på söndag så ska jag cykla till jobbet som avlösare.


Känner mig verkligen motiverad att börja cykla över allt nu. Hoppas att kilorna oxå kommer att försvinna nu. Skulle så himla gärna bli av med några kilon innan skolan börjar.

Efter tittandet på cykel så åkte vi och åt lunch på Ikea jag åt kyckling och mamma åt lax. Väldigt gott var de. Köpte jag två under lägg till badrummet som tvättmedel och så ska stå på. Och sedan hittadejag jätte söta bak formar. Som jag köpte.
Sen skjusade jag tillbaka mamma till jobbet och jag åkte och handlade lite mat. Lite små saker som saknades och så där. LIte frukt och grönt.

NU e jag hemma och ska fixa de sista här hemma för sen i kväll så ska jag möta Johan på stan vi 18-tiden så ska vi gå och äta lite mat någonstan och sedan gå på bio. Ska bli jätte mysigt. Hinner inte med oss själva så mycket just nu. MYcket jobba och så går vi om varandra lite här hemma.

Kram på er alla

Tvätten här kommer jag

Skolan:)

Är så himla glad jag har kommit in på lärarprogrammet Hem och konsumentkunskap sen så ska jag plocka in samhällskunskap oxå. Känns så himla underbart. Så nu längtar jag verkligen efter att få börja plugga igen.
Trodde alldrig att jag skulle säga de. Men jag känner mig verkligen laddad till 110% att börja plugga.
Känns bra även för att jag får ta tjänstledigt från jobbet under tiden jag pluggar och sedan för att jag har två extra jobb som jag trivs så himla bra med och älskar. Sen känns det skönt att kunna hoppa in och jobba på regnbågen under sommaren och även under treminen.
Men jag e lite ledsen oxå för att jag kommer sakna mina underbara kollegpr på jobbat. Men vi måste ses eller hur :) ?

Så nu ska det fixas med Csn så att man får lite studie lån och bidrag känns väldigt uppmuntrande när man ser vilken sluld man kommer få. Men men man får se det som en investering i livet. Jag hoppas att det här är rätt. Det känns så iallafal.

Så nu ska jag även ta och köpa mig en bra cykel för att jag ahr bestämt mig för att jag ska cykla till skolan under hösten men i vinter får det bli bussen men sen e det skönt att snabbt kunna förflytta sig inne i stan.
Så jag satt och pratade med mamma igår om vilken cykel jag ville ha. Har hittat en som jag verkligen vill ha så det blir att köpa den här framöver.
Men när vi hade pratat en studn så sa min mamma att hon skulle hjälpa till att köpa cykeln. eller som hon utryckte sig min bror får bidrag till barnvagnen klart att farmor och farfar ska hjälpa till med de. och då får du en cykel. Jag har sp himla snälla föräldrar, Min familj betyder verligen allt för mig. E så glad att jag har en sån bra familj. Älskar er!


Så nu kommer min blogg att förvandlas till en blogg om mitt liv, skolan ,viktnedgång ,träning mm

Kram på er alla

God natt......

Nyligen hem kommen från jobbey. Har jobbat i natt. Natten har varit lugn men ändå lite spänd. Vi hade ett barn som krampade igår kväll. Som aldrig har krampat förut så man har suttit lite på hel spän, Men det vart inga fler kramper. Sen hjälpte jag till inne på Vallen nu på morgonen. Lungt och skönt där inna. Men jag fattar inte varför dag personalen tar upp ungdomarna så tisigt dom pker kl nio men ändå börkar man att ta upp dem vid halv sju. Då blir det ingen skilnad då får dom ju inte sin sov morgon som föräldrarna vill,

Nä nu ska jag sova natti natti

En uppdatering ett måste!

Hej alla glada läsare hoppas ni inte har försvunnit under tiden jag har haft blogg torka.
Mycket jobb,fint väder och mycket att göra = BLOGGTORKA.

De e över en månad sen jag bloggade sist men tyvär så har jag inte orkat och tiden har inte räckt till tyvär. Men nu ska det bli bättring på det hela hoppas jag iallafal.

Ja nu lite som har hänt.

-Jag har jobbat väldigt mycket både på Regnbågen och som Assistent. Sen så har jag fåt ett till extra jobb som jag ska jobba med i höst när jag ska plugga som avlösare åt en liten flicka ska bli så himla kul.
Som ni redan vet så kommer jag att sluta på regnbågen i mitten på augusti. För att börja skolan. Så just nu går jag bara och väntar på att jag ska få antagningsbeskedet hoppas att det kommer snart.

-Midsommar firade jag med familj och vänner ute i fjällnora. Mycket trevligt. Tyvär så jobbade johan. Men men det e sånt man får leva med.

-Sen så har vi firat Alexandra brors sambo som fyllt 23.

- Blivit ansäld som avlösare

- Åkt en dagskryssning till åland med mamma och farmor mycket trevligt.

-  Varit ute och shopat med mamma.

- Varit hund vakt till lilla roy

- Varit på middag hos gammla kompisar till familjen.

- Besiktat bilen

- Gjort två små mysiga utflyckter med johan efter jobbet när han har slutat när det var så fint väder ute.

- Badat i fjällnora riktigt skönt i vattnet nu-

- Varit på bio med min älskade vi såg varuhus snuten riktigt bra faktist.

- Lämnat blod.

Ja annars har det varit jobb för fulla muggar. Går på i natt och jobbar tre nätter. Ska bli kul att jobba igen efter några dagar ledighet.


Jag hoppas att jag inte har förlorat alla mina läsare nu bara för att jag inte har bloggat. Förlåt alla för de.

Ha det bäst i det regninga vädret nu ska jag steka pankakor.

Puss och kram

RSS 2.0