Dagarna dom går och går

Tiden bara springer iväg. Så var det måndag igen. Jobbade i helgen, vi hade en riktig mys helg på jobbet. Bara två barn inna och super trevlig personal som jobbade. Igår var vi och bade med barnen roligt och väldigt skönt att bada i varm vatten basängen.

Efter jobbet tog jag en säng till ikea för att köpa lådor och dokument samlare. Förstod då varför det var så lite folk på fyrushiv alla var ju på ikea. Jisses så mycket folk det var där.

Väl hemma sp börkade jag rensa bland en massa saker. Oj så mycket skit man samlar på sig.
Jag och johan har nämligen bytt studie platser. Eller rättare sagt att jag har flyttat in på vprat lilla kontor i stället för att sitta i vardagsrummat och plugga. Nu när johan är färdig med skolan så behöver han inte så mycket plats längre utan han har tagit över mitt lilla sekretär skåp och har sin dator och grejor där och jag har fått ett större skrivbord och mer utryme för mina saker. Det känns super skönt och det var jätte bra. Vi b¨daär suoer nöjda med förälndringen-

Men jag tror jag fick i hop 7 st sopsäckar med bara massa skräp och saker som vi verkligen inte behöver.
Så dem hamnade på återviningstationen. Känns så skönt att fått resna igenom alla saker vi har. Skönt och ha koll på allt man har.

När johan kom fårn jobbet vart det en liten sväng till återviningen igen och sen stannadevi och handlade lite innan vi åkte hem.

Väl hamma fixade jag lite mat och sen mys i soffan, men nu ligger min älskade och sover på soffan.


I morogn börjar min mördar vecka börjar med att jobba två kvällar sen ett dag pass, sen i helgen blir det tre kvälls pass och så avslutar jag med att jobba två nätter. Sen blir det ledigt i en halv vecka. Snacka om att jag bara ska ta det lugnt nu och njuta av att vara hemma hos mamma och pappa och vara husvakt. Roy ska få så mycket uppmärksamhet som han vill. Längtar verklligen.

Kram på er

Solig Lördag

Solen lyste och värmde verkligen när jag åkte till jobbat i morse kla halv sju.
Dagen började lungt och skönt på jobbet. Fick dox åka en tur till barn akuten med ett av barnen, Men det gick bra. Sen orkade vi inte vänta på taxi när vi skulle hem så det blev en rask promenad tillbaka till jobbat. Kom lagom tillbaka tills jag slutade. Men det vart en halv timmes övertid som jag tänker ta ut i morgon och sluta lite tidigare.

Efter jobbet åkte jag hem och gav katterna mat och sen åkte jag ut till mamma och pappa. Myste med hästarna innan vi åkte iväg för att hämta två små suoer söta grisar som ska gå och böka här hemma.

Känner att jag är super tröt i kroppen. Märks att jag har jobbat ortroligt mycket dem senaste dagarna och min kropp är inte van vid de. Det är ju lite annurlunda att plugga mot att jobba. Men men det är bara några veckor kvar på jobbet sen så är jag lite ledig innan höstterminen drar igång igen.

Men måste ta mig i kragen och fixa till mina kompliteringar så att det blir färdigt.
Önskar att det kunnde regna en dag då skulle allt bli så mycket lättare att fåd et gjort. Men men det är bara att vara sträng mot sig själv så fixar jag det snabbt.

Men sen så är det nollningen som jag ska vara med på oxå innan terminen börjar. Men jag vet inte jag har börjat vela en del om jag ska vara med eller inte under nollningen. Men får fundera ett tag till. tankarna går fram och tillbaka hela tiden.

Nu blir det lite sen middag innan det är dax att krypa ner i sängen och sova.

Fredags kväll på jobbet

Denna fredags kväll har jag tillbringat på jobbet tillsammans med underbara barn och snälla kollegor.
Gillar ínte att jobba fredags kvällar men när man endå jobbar helgen så är det helt ok att jobba.
Kvällen har gått snabbt och smärtfritt.

Innan jag åkte till jobbet idag så var jag och köpte en sallad till min älskade och åkte med honom till jobbet så att han hade något att äta till lunch. Sen åt jag lunch tillsammans med min älskade mamma.
Det var mycket trevligt och mysigt. Med tanke på gårdagen och det som hände med att jag brött ihop. Så var det skönt att umgås med mamma.

Vi åt pizzza till lunch var hur länge som helst sen jag åt pizza. Det var riktigt gott.

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och skriver. Johan har varit hos dem i kväll och hjälp dem med lite olika saker. Så vi bestämmde oss för att sova kvar här och så åker jag härifrån till jobbet i morgon bitti.
Jobbar mella 7-15 i morgon.

Imorgon kväll ska jag åka med och hämta två små grisar hem till mamma och pappa som ska gå och böka här hemma.

Hoppas nu har haft en trevlig fredags kväll. Vad ni nu än har hittat på.

Kramar

Myskväll Hos Johans Kusin :)

Jag började min dag med att åka till jobbet. Jobbade mellan 6,30-15. Undrbara Fia kom och hälsade på på jobbet. Hur mycigt som helst att ses igen vännen. Vi måste verkligen bli bättre på att ses nu när vi inte jobbar längre tillsammans.
Fick även byta min söndags kväll mot en dag tur. Hur lövli som helst. Så nu blir det bara dagpass i helgen skönt. Man får så mycket mer tid med sin älskade då. Och då känns helgen inte så tung när man jobbar.

Efter jobbet åkte jag till mammas jobba för att hämta upp min baddräkt. Där rasade min värld lite samman. Så mycket som har hänt den senaste tiden som bara har legat och tryckt inom mig och idag rann det över. pga olika anledningar.

Men åkte och hämtade upp Älsklingen efter det och åkte hem en snabbis och bytte om var heöt genom svettig.
Sen styrde vi bilen mot Johans Kusin och hans sambo. Vi blev bjuda på tacos till middag och lite fika, Sen spelade vi Littel Big Planet på PS. super roligt spel men jag är helt värdelös på tv spel. Men det var kul ändå.
Vi åkte hem strax före 22. Nu e vi hemma och ska ta och krypa tills sängs alldeles strax.

Tack Eric och Malin för en under bar kväll. Måste vi göra om snart igen


Sov så gott
Natti Natti

Tok tyst!

Här har det varit toktyst några månader. Det finns många anledningar till detta. Men jag har funderat fram och tillbaka om bloggen ska få finnas kvar eller inte. Men har bestämmt mig för att den ska få finnas kvar
 Tycker ju om att skriva här. Så nu kommer det att bli bättre uppdateringar.

Har funderat på att prova och uppdatera bloggen via mms. Men vi får se hur det blir med den saken.


RSS 2.0