Pluggdag

Jag har ägnat hela förmiddagen åt att plugga coh skriva rent en massa anteckningar som har bara legat på hög och väntat på att jag ska ta tag i dem.
Nu är den högen nästan slut. Har två föreläsningar kvar och skriva rent.
Men dem får vänta lite för nu ska jag fortsätta och plugga. Förbereda inför morgondagens uppgifter.
Dels så ska jag träffa arbetslaget och jobba med en case uppgift och sen så ska jag träffa några ur klassen som jag är i samma arbetsgrupp som och förbereda en redovisning inför freedagens seminarium. Så i morgon blir det en hel dag i skolan.

Men nu ska jag skutta tillbaka till köket och alla mina kära böcker

Kram så länge


Skola och Blodgivning.....

Min dag började jag med att tillbringa i skolan med att ha ett seminarium. Det var nog det tyxtaste seminariumet jag någonsin har varit på. Vi har så mycket just nu så att man hinner inte riktigt med att läsa allt inför alla seminarium så det blir en del skumläsandes. Och det var precis vad alla hade gjort till detta seminarium.. Men men vi fick nog till det än då. Jag var iallafal där och jag gjorde mitt bästa utifrån de förutsättningarna som jag hade.

Efter skolan så tog jag med mig Emilia och så gick vi till sjukhuset för att lämmna blod. Jag vervade Emilia som ny blodg gicare så hon fick fylla i lite pappaer och lämmna några prover så nu hoppas vi på att hon får bli blodgivare.
Det gick jätte bra att lämna blod i dag. Fick ha en liten värme filt över armen så att det skulle rinna lite bättre. Det vart väldigt varmt och skönt under filten.
Sen fikade vi lite innan vi gick ner mot stan. Jag tog vinglas som gåva denna gång. Så nu har vi 4st vinglas hemma. och 4 st ölglas ur samma serie dem e så himla fina. Jag fick en extra pressent bara för att jag vervade Emilia. Så det var ju lite skojigt.

Sen träffade jag mamma och vi åkte och släppte roy så han fick springa av sig. Pappa kom även förbi och sa hej. Dom skulle ut i skogen och hugga lite. Sen vart det lunch för mig och mamma innan hon skjusade hem mig.

Nu ska jag ta och städa lite här hemma och tvätta innan jag ska fördjupa mig lite i min kurslitteratur.

Kram


Vfu, Mys helgs, skola och en massa annat

Skärpining på mig. Är jätte dålig att uppdatera bloggen just nu. Jag vet ine varför men det bara är så just nu. Ska verkligen ta mig i kragen och bli bättre.

Förra veckan(v10) Så var jag ute på paktik på en jätte mysig föräldrardriven förskola. Blev så väl om händertagen och kännde mig verkligen välkommern. Alla barnen var så himla söta och snälla. Jag vart kallad för världens bästa fröken flera gånger. De värrmer så i hjärtat

I lördags så åkte min Älskade på kryssning med killarna i hans klass för att fira att dem snart tar examen. SÅ jag skjusade honom till tåget i lördags som skulle ta honom till sthlm. Sen åkte jag och handlade lite lördags mys och taco grejor och åkte ut till mina föräldrar för att bli lite bortskämd och ha det bara lungt och skönt.

Helgen bestud av långa härliga promenader i solen och sen har jag bara tagit det lungt och myst med familjen.
Igår vart det en inprovicerad familjemiddag vi hämtade upp Farmor efter jag hade hämtat johan på Stationen och sedan kom Bror, Alexandra och Neija ut. Vi åt jätte god middag och hade det jätte trevligt.

Idag har jag varit i skolan på förelänining. I pausen på föreläsniningen gick jag och hämtade ut min tenta som jag skrev för ungefär en månad sen och till min storra förvåning så skrev jag 1 poäng från Vg på ena delen och sen skrev jag 1 poäng ifrån full pott på den andra delen. Så det vart et Vg på den. BLev så himla glad och överaskad.
Så jag unnade mig och köpte en bannan innan det var dax att lyssna på andra halvan av förefäsningen

Tack Carina Bolin för en väldigt bra och intressant föreläsning.

Efter skolan gick jag och Emilia ner på stan jag laddade mitt busskort sen gick vi mor Friskis och Svettis på väderkvarnsgatan. VI tog vägen via ica torgkassen på väg ditt och köpte varsin nutrilett bar.
Sen gick vi på att spinining pass. Det gick jätte bra.
På vägen hem köpta jag mig en sallad till lunch.

Nu sitter jag hemma och har ätit lite sen lunch och nu ska jag sätta mig och läsa lite inför morgondagens seminarium.


Kram

Ett tag sedan.

Det var ett tag sedan jag skrev. Men bloggen hamnar på is när det blir mycket hemma och i skolan. Det har verkligen gått i ett sedan tentan som var får ca två veckor sedan Håler tummar och tår för att jag klarade den.''

Annars så har skolan hägrat i mitt liv den senaste tiden. MYcket att göra men det är roligt det är väl därför det går.

Men några saker som har hänt är att:

Min bärbara dator gick sönder för två veckor sedan. Tok jobbigt men i söndags så köpte jag mig en ny. Som funkar toppen.

l Lördags så jobbade jag först på dan. Sen åkte jag hem till mina föräldrar för att vi skulle åka bort på middag till några vänner. Mycket trevligt. Men innan vi åkte hjälpte jag johan och skotta bort snö som han skottade ner frå taket.
Lilla älskade Roy fick vara hos bror medans vi var på middag.

Sen i söndags skulle jag åka med och titta på när Neija sklle baby simma med sina föräldrar. Men mamma i familjen hade varit ute och slarvat på lördags natten så jag fick bada med Neija och bror i stället. Mycket mysigt.
Sen åkte jag med dem hem och vi bestämmde att vi skulle äta middag där så johan kom ditt på kvällen.
Jag hade Neija för mig själv hela eftermiddan och kvällen. Medans boro och Alexandra sov i soffan. Så lagade jag mat till oss. Det var en tok mysig dag/kväll.

Sen har min älskade fått en annan praktikplats. Han har fått en plats på länsförsäkringar här i uppsala i stället för på SEB i Sthlm. Skönt tycker vi båda. Det blr billigare för honom och han får betydligt kortare restid.
Grattis min älskade

Så i dag redovisar han och hans projekt grupp sitt sistta projekt arbete sen är dem färdig i skolan. Bara praktiken kvar innan dem är helt färsiga. Oj vad tiden går fort.

Nu på eftermiddagen har jag bäddat rent sängen och plockat undan här hemma. Nu ska jag ta och fixa lite middag. Idag blir det pasta sallad till middag. Mummmmmmms

Ha en bra kväll alla

RSS 2.0