Nattarbete......

Igår började jag min dag med att jobba som assistent. Hade en väldigt trevlig dag. Vi badade och hade det allmänt mysigt. Gjorde bara saker som var roliga. Hoppade stutsmatta. badade låg och mös i solen. En riktigt trevlig dag på jobbet som assistent.

Sen på vägen hem stannade jag och handlade på maxi lite frukt och så. Sen hem för att ta och krypa ner i sängen för att sova en liten stund innan det var dax för att åka till regnbågen och jobba natt.
Jag somnade väl vid fem och vaknade vid sju så två timmar vart det i allafal. Men var väldigt pigg när jag vaknade. Åt lite och kollade lite på tv duschade sen åkte jag till jobbet.
Natten gick jätte bra var pigg hela natten ingen dipp. Helt ortoligt men sant.
Men gud så skönt det vara tt få sätta sig i bilen hem i morse kvart över sju. Åkte hem han mysa lite med johan i sängen innan han skulle upp pch jobba.

Så jag sov till kl 14 hade tänkt gå upp vid 12 men så vart det inte.
Så nu har jag plockat och fixat här hemma. Gjort mig i ordning, SÅ nu ska jag gå ner i källaren och hämta min resväska som ska packas i kväll. För i morgon bär det av till södra sverige med andra ord till allingsås till mina älklingar malin och johan det ska bli så himla mysigt att bara träffas och vara. En sak som e bestämmt är att jag och Malin ska gå på Liseberg på tisdag. Gud så kul det kommer att bli.

sen så ska jag även åka och köpa pressent till min älskade mamma och blommor till henne. Vi ska ut till mamma och pappa på middag vid 18. ska hämta upp johan efter jobbet så åker vi ut på direkten. Bror och Alex kommer oxå. Ska bli väldigt mysigt.

Ha det gott

Äntligen fredag....

Äntligen fredag. Nu ska vi se vad den här dagen har att bjuda på.
Jag skulle ha hjälpt mamma och pappa med fåren men jag behövde inte de. Lite skönt tycker jag.
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa. Då ska jag åka till hennes jobb och hon ska hjälpa mig och fixa lite saker. Berättar mer om det när allt har gått i lås. E full av förväntan över detta.

Sen så ska jag begemig ut på en liten shopingtur innan jobbet. Ska bara se om jag hittar någåt fint. Men vi får se.
Sen så ska jag jobba i kväll 13-21.
en massa roliga arbetskamrater. E så glad för att jag och fia jobbar ihop i kväll och då blir kvällarna alltid lika roliga. Händer så mycket kul när vi jobbar. Bättre arbetskamrat får man leta efter.
Vi e några på jobbet som funkar så himla bra ihop och tycker det e så kul. Igår kväll jobbade ja med A-K och Marjo oxå två tjejer som det e så himla kul att jobba med. Jag gillar mina arbetskamrater jätte mycket. Lite därför ajg älskar mitt jobb så mycket som jag gör. Men barnen bidrar ju en hel del dom med.

Sen e det bara tre dgar kvar tills jag ska förlänga mina naglar och sen bär det av ner till Alingsås och malin och johan. Det ska bli s himla mysigt och roligt- De ända som e är att jag ska köra bil ner och åker ensam det kan väl bli lite långtr¨kigt men men det kommer att gå jätte bra.

För första gången i mitt liv idag har jag på mig en aprikosfärgad tunika och svarta legings. Jag ahr aldrig tycket att jag har passat i legings och tunika. Men nu några kilo lättare så ser det riktigt snyggt ut. Hoppas bara att folk runt om kring mig oxå tycker att jag passar i de. Men de tror jag. Samt att jag tror att frisyren spelar in lite på att jag tycker att jag passar i det.

Kram på er alla

Min dag....

Som sakt jag gjorde inte så mycket på förmiddagen. Jag skaffade e-legitimation. Innan lunch åt lite lunch sen bar det av till jobbet. Började jobba kl 13 idag men jag ahde verkligen ingen lust att jobba idag. Ibland känner jag bara så att jag verkligen inte vill jobba. Jag älskar mitt jobb och kommer sakna det så när jag börjar plugga i höst. Hur ska jag klara mig utan alla barnen som finns i mitt hjärta. Kommer att sakna dem så himla mycket, Men kommer ju hoppa in och jobba ibland och det känns jätte bra.
Men så jag kände att jag gjorde inge bra jobb på jobbet idag. Jag gjorde det jag skulle men inget utöver de. Brukar vara den på jobbet som gör massa mer än det jag behöver. Men i kväll orkade jag bara inte.

Sen så när jag skulle åka hem så rigde jag min mamma och frågade vad hon gjordeoch då vae hon och pappa på väg in till stan för att hämta en tacka som hade dött på betet och hennes lamm skulle dom leta rätt på bland alla får. Så jag åkte och hjölpte dem.  min bror kom oxå och hjälpte till. Vi hittade lammen innan mamma och pappa kom. så det gick väldigt smidigt. Men lammen var lite ledsna över att deras mamma var borta. så nu helt plötsligt har vi 6 st flask lamm hemma.  så det e några att mata om man såger så. Men det funkar.

Nu sitter jag hemma i soffan och försööker tina upp lite med en god kopp te och en riskaka. Ska snart dra mig till sängen ska upp tidigt i morgon och hjälpa till att flytta får.

Sosv så gott alla.

Torsdag den 28 maj 2009....

God morgon!
  idag e en sån där dag när jag inte har npgon lust att gå upp. så jag ligger i sängen och bara drar mig. Ska jobba i kväll. Börjar kl 13 och jobbar till 21. Ska faktist bli kul att åka till jobbet. Känner mig utvilad och pigg. igår var jag på personalmöte fick så himla mycket posetiv respons på min nya frisyr. Så det var jätte kul. Alltid kul att få komentarer när man har klippt sig.

Nä vad ska man ta och hitta på innan jobbet då. en sak som jag vet iallafal är att jag ska vicka en massa tvätt blä. men men det måste göras.

nä ska väl ta och rycka upp mig. och gå upp och fixa mig.

Kram på er alla

Min Nya Frisyr....

Här kommer bilder på min nya frisyr som jag lovade tidigare. Säg gärna vad ni tycker.






Inte jätte bra bilder. Men håret e snyggt i allafal.

Ledig och ny klippt

Idag är jag ledig för andra dagen irad så himla skönt. Känner mig pigg och utvilad och glad. För en gång skull. Nu jobbar jag tre kvällar ett dag pass och en natt sen går jag på en veckas ledighet på måndag. Då blir det att åka till Alingsås och träffa malin och johan och lilla ebba. Det ska bli så himla mysigt och trevligt. LÄngtar verkligen
Men annars idag sov jag till 9 sen åkte jagj ut till mamma och pappa och skulle ge några lamm vätskeersättning. Min icke sa nicke dom ville inte ha något av tant jenny men men dom verkade pigga och krya ändå.

Så jag åkte och handlade lite små saker som jag behövde. Sen bar det av till frisören. Har börjat klippa mig nere i Vilan vid Ica och jag är riktigt nöjd. å idag har jag gjort jätte fina lite guldiga slingor. Jisses så snygg man är när man gör slinger med heta. Man ser ut som en liten utomgordning. Men fint resultat blev det. Sen klippningen. Har klippt av ca 4 cm på längden och klippt upp 3 cm. och klippt tillbaka min lugg. Vart jätet nöjd och både mamma och johan tyckte att det vart jätte fint. Ska fota de och lägga upp bild så får ni se hur det vart. Så får ni säga avd ni tycker.


Resten av dagen blir Att vi ska åka ut till Mamma och Pappa i fjällnora ska tvätta bilen och stöda ur den så att den blir sommar fin. Sen äta lite middag och bara mysa med lilla roy och med hästarna.

Kram


Måndag.....

Idag har jag haft en skön dag och bara varit. I morse gick jag upp vid nio och fixade mig och så. Sen åkte jag ut till thuns för att köpa lite bebis klädder till Lilla Max. Hittade lite annat oxå sen åkte jag in till stan och storhandlade på kvantum. Tyvär vart det ingen lunch med mamma. Men vi får ta det en annan dag. Gick runt och kollade lite uppe på gränby. HIttade en fin tunika på Ginatricot .
Sen gick jag på systemet och köpte en wisky till min älskade som han fick i pressent av mig när han kom hem.han vart jätte glad. Kul att bara köpa pressenter i bland helt utan anledning. Men jag tycker han e så himla duktig i skolan och verkligen kämpar. Så då tyckte jag att han behövde lite uppskattning. Och den vart uppskattas.

Sen har jag plockat här hemma lite och gjort fint. Tvättat även. Så nu är det tomt i tvättkorgen på klädder. och det e skönt. Nu e det bara kvar att den ska torka och sen vikas och in i garderoben och lådor.

Sen lagade jag lite mat. Gjorde två maträtter. Gjorde köttfärsås och spagetti för att göra matlåder och ta i frysen alltid bra att ha. Och sen gjorde vi köttfärsbiffar och potatis sallad och sås. Mycket gott vart det. Svärfar kom förbi på middag. Alltid lika kul att träffa honom.

Jag har verkligen haft tur jag har svärföräldrar som tycker om mig och jag tycker om dem. Känns väldigt bra att ha det så.I kväll vet jag inte riktigt vad som händer. Funderade på om jag skulle åka upp till stabby och fota våra får.  Men vi får se.

Här kommer en bild på de jag köpte till lilla max.



Kram på er


Hemma.....

Hemma igen efter en hel dags jobb. Har väl varit hemma sedan kvart i nio. Fick sluta lite tidigar för att lill tössen somnade tidigt i kväll. Har ahft en jätte trevlig och rolig dag på jobbet. Både som assistent och på regnbågen.
 Men det e skönt att vara hemma hos sin älskling och sina små missar. e snart på väg in i duchen för att sedan ta och hoppa ner i sängen innan mitt migrän slår til. Jag känner hur det kommer krypande.

I morgon blir det sovmorgon börjar inte jobba för en vid 13 och vi ska ah grillfest på jobbet i morgon för alla barn och föräldrar det ska bli trevligt. Så jag har suttit nu i kväll och fixat med en tipspromenad som vi ska ha i morgon. Gjorde färdigt den hemma hann inte på jobbet. Och skulle inte hinna göra den i morgon på joobbet. Får skirva upp lite tid genom att jag satt och gjorde den hemma. Sen ska jag försöka få ta tidbank på måndag från jobet så att jag blir ledig två dagar skulle vara så himla underbart att få vara ledig två dagar. Håll tummarna för mig att jag får vara ledig på måndag.

Nä nu ska jag sluta svamla och hoppa in i duchen kram på er,

PS tack gumman att du ringde i dag känndes bara att prata med dig. Blir så tomt när vi inte pratar eller messar varje dag. älskar dig. snart kommer jag ds


Dax att åka

Nu e man färdig för att åka till jobbet igen. Förutom att jag har alla mina tre hårborstar i bilen så jag får lov och fixa håret på jobbet men men det löser sig.

Idag blir det dubbel pass. Först Regnbågen och sen så har jag tagit ett extra pass som assistent. Igentligen var snäll jag är som ställer upp så mycket som jag gör och inte bara går på mitt schema och söger nej till allt som jag blir tillfrpgad om. Men man vill ju inte vara nån bromskloss så jag försöker vara så flexibel som det går.

Men sen jobbar jag bara i morgon på regnbågen och då ska vi ha grillfeest för föräldrar syskon och våra barn det ska bli mycket trevligt. Måndag jobb men en dag tur inga barn hemma. Så då blir det at skriva klar soc.doc. HAr bara lite kvar sen är jag helt färdig och det känns så himla skönt att vara de innan sommaren och innan jag kliver på natt i sommar.

Ha en bra dag alla goa läsare och hoppas att det inte regnar allt för mycket i dag.




Grattis!!!!

Vill bara säga Grattis Till Linnea och Nicklas till sin lilla Max som kom till världen den 9 maj. Stort grattis till er hoppas att allt kommer att gå bra.

Sen även grattis till Sara Och Nicklas som i går den 21 maj fick sin lilla Tuva. Även ett jätte stort Grattis till er och lycka till med allt.





Släkt Middag, Jobb, Skola & Enasm mm

Hej alla läsare.

Igår så jobbade jag först som assistent det var en väldigt rolig dag på jobbet. Var ungefär en vecka sen jag var där och jobba så de var kul att vara tillbaka på jobbet. Vi hade en väldigt rolig dag tillsammans.
Sen så när jag slutade slängde jag mig i bilen och skyndade mig hem till min bror och matade hans katter.
Sen ut till mamma och pappa ta in hästarna och sen byta om och fixa mig i ordning. Vi skulle nämligen åka ut till min brors svärföräldrar på middag. Min sambo och bor och hans sambo med syskon och respektive var redan där och höll på med ved. Så vi plockade upp Malin i stan. ( det är brors sambos storebrors sambo) sen åkte vi ut. Lagom när vi kom så var det dax att äta. Jag körde ut allid lika kul och köra mamma och pappas nya volvo. VI fick grillar köt och potatis till middag mycket gott. Jag höll mig till dom alkohol fria alternativen skulle ju köra hem oxå. Men det var en väldigt trevlig kväll med mycket prat. Vi var väl hemma hos mamam och pappa i går vid tolv och så skulle dom promt äta korv så vi blev kvar där över natten vart för tröt för att åka hem. så jag åkte från dem till jobbet på em.

Träffade även en av mamma och papps bästa kompisar Ulla i dag. Hon kom och hälsade på så satt och pratade en bra stund innan det var dax att åka till jobbet. Som sakt så har jag jobbat i dag. Haft en helt ok dag på jobbet. Vi var ute på en promenad det var skönt. Men det började regna när vi var på väg tillbaka till jobbet så vi vart lite blöta. Sen så bakade jag och de barnet som jag jobbade med i kväll kladdkaka. Det gick jätte bra. Alla i personalen var så himla sötsuga så vi bakade lite. Den vart jätte god samakade en liten bit.

Sen när jag kom hem och kollade min mejl så hade jag fått ett majl från Studera.nu och så nu vet jag att jag har behörighet för att komma in på dom programen jag har sökt till. SÅ nu gäller det bara att hålla tummarna på att jag kommer in på Lärarprogrammet- hem och kunsumentkunskap till hösten. Annars vet jag inte vad jag ska gör om jag inte kommer in. Har liksom inge jobb efter sommaren. Men jag hoppas verkligen att jag kommer in. Håll alla tummar och tår för mig att jag kommer in. Lovar att berätta när jag vet om jag har kommit in. Men det dröjer lite mer än en månad innan jag vet.

______________________________________________________________________________________________

Men känner mig lite ensam och bortglömd. Jag vet inte riktigt varför utan bara känner mig så. Men det beror nog mest på att min bästa tjej kompis har åkt till son pojkvän över helgen. Och jag har ringt och messat henne sen i onsdags och det är ingen som svara när man ringer och inge svar på smsen. Men men det e väl sånt jag får leva med när hon e hos honom. De e inte de att jag inte unnar henne att vara hos honom. Jag vill bara veta att hon mår bra och så.

Gumman jag är jätte glad över att du har träffat Johan. Och ni är jätte fina tillsamans så ta det inte på fel sätt när du läser det här. VIll bara veta att du måt bra och att det inte har hänt dig något. Älskar dig gumman. Snart kommer jag ner och hälsar på.

Nu ska jag ta och krypa ner i soffan och mysa med mina älsklingar och sen e det snart dax för sängen så att man orkar upp och jobba i morgon bitti. Jobbar heldag i morgon.

Natti natti och kram på er alla

Tröt, trötare, trötast

Nyss hem kommen från jobbet. Kom hem till min älsakde och katterna- Alltid lika mysigt att kom hem och få en värmande kram av den man älskar mest på denna jord. Men synd bara att min ork är helt borta.. All min ork går åt till jobbet. och den lilla orken jag har kvar går åt att laga mat och städa. Det känns som att det finns inget kvar till min älskade. Sommnar typ så fort jag lägger mig i sängen och är tröt nästan jämt. Och så e jag grining för att jag är tröt. Så himla tråkigt. Jag vill vara pigg och glad och orka göra andra saker än att bra jobba.

Jag tycker verkligen om båda mina jobb. Och jag trivs så himla bra. Så de inte de som gör att jag e tröt. Utan den e att jag jobbar så mycket bara. Det gör mig inget att jobba dubbel pass och det gör jag bra för att jag ska få mina lediga dagar. Och att dom lediga dagarna skulle falla in när johan e studie fri från skolan men det händer ju nästan alldrig.
Just nu önskar jag bara att dom dagarna var fler. Jag vet att jag är inne i en period på mitt schema där det i många dagar i streck och få lediga dagar. Men det e bara attt bita i hopp.

Snart kommer min efter längtade semester veccka. Då ska jag åka iväg och träffa min Älskade Malin. Det ska bli så skönt. saknar dig här hemma gumman som man bara kan dyka förbi och prata eller bara ta en promenad eller fika. Vill att du flyttar hem nu så vi kan träffas ofta. Men snart kommer jag ner 4 dagar och det ska bli så mysigt. Älskar dig gumman och saknar dig otroligt mycket.

Till min Älskade Johan. Du är det bästa som finns och jag älskar dig jätte mycket. Jag e så glad att du stor ut med mig när jag e så trött och grining som jag är just nu. Hoppas att kvällen i morgon kommer bli jätte mysig. Massa pussar på dig.


Puss och kram på er alla andra
Natti natti och sov så gott och dröm söt om kryp du mött

Helgen, jobb och Migrän........

Hej hoppp alla glada människor. Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra idag. Ska strax ta och sätta mig i bilen och åka till jobbet igen.

Ihelgen vart det inte så mycket gjort förutom att bara jobba och stå i. Var fullt upp på jobbet hela helgen. Jobbade kväll i fredags kväll i lördags och dag i söndag. I lördags kväll åkte jag ut till mamma och pappa och sov för att johan var där ute så jag ville ha sälskap i sängen och inte sova ensam hemma i lägenhetan. Tycker inte om att vara ensam på kvällar och nätter. Sen i söndags var det upp tidigt och jobba sen så vart det ett spining pass efter jobbet. Mycket skönt. Sen ut till mamma och pappa igen för lite middag och bus med vovvven och hämta johan. Vi var väl hemma vid tio tiden i söndags. Så då var det bara lägdax när man kom hem.

Sen jobbade jag både i måndags och tisdags ska även jobba i dag för 6:e dagen på raken. Det kommer bli 11 dagar på raken innan jag är ledig en men men det funkar. Gillar ju mina jobb så det e bara att jobba på.

Men igår när jag kom hem från jobbat så fick jag världesba migrän anfall så jag la mig på soffan en stund för att vila lite och se om det gjock över. Sov i tre timmar men icke sa nicke gick det över det vart bara värre. så samlade lite kraft och lagade lite mat sen tillbringade jag hela kvällen i soffan. Som tur var var jag inte speciellt ljus eller ljud känslig igår så de funkade faktist att titta på tv de brukar det inte göra. Men den vart det tidig säng gång gick väl och la mig runt kvart över ni och somnade nästan på en gång och sov till kvart över nio i morse. Då gick jag upp och började städa och plocka här hemma så nu e det rent och fint igen.

Är nu duschad nu så nu är det dax att åka till jobbet det  e jcg och två vikarier i kväll som jobbar. Vi får se hur det går jag hoppas att det kommer att gå som en dans och att inget händer orkar inte med de.

Ha en bra dag alla ni som läser min blogg.

Puss å Kram

Jag har världens bästa sambo:)

Jag har världens bästa sambo. Igår fick jag en ny mobil telefon av min älskade sambo. Den är så himla fin. Det var så att min gamla telefon håller på att ramla sönder och det var ett år kvar på mitt abonemang innan jag kan förnya de och köpa ny telefon till ett billigare pris. Så då köpta han den till mig så himla gulligt av dig älskling. Älskar dig tok mycket.

Mobilen jag fick är en Sonyericsson W595. Så här ser den ut. Är så himla fin och jätte nöjd med den. Smat att jag kom på igår kväll att jag har ju mitt jamba amonemang kvar så jag laddade ner en massa bra ringsignaler igår. Så nu har man massa bra rigsignaler oxå.

Tack så himla mycket Älskling du är den bästa som finns. Vad vore mitt liv utan dig? Igenting. Älskar dig puss på dej









Gårdagen :)

Igår så fick jag min efterlängtade sov morgon. Min älskade sambo var så himla snäll att jag fick sova tills jag vaknade visst det vart bara till nio men jag kände mig pigg och glad när jag vaknade. Och då var lilla roy hemma hos oss. så vi busade lite. Sen åt vi frukost mamma hade haft med sig nybakt bröd när hon lämnade roy. Hon hade stannat till på triller mat och bröd. Jisses vilket gott bröd det var. Kände mig lite som en prinssesa igår som vart bortskämd. Sen så gjorde gjohan i ordning sig och även jag skjusade honom till tåget och jag och roy åkte till Fjällnora. Vi var nere i stora hagen och han fick springa lös. Han tycker det är så himla roligt och det märks att han mår väldigt bra av det och sen nu har han jätte bra koll på vart vi är. Och det är super bra. Han e så rolig när man gömmer sig för honom och när man hittar honom blir han väldens gladaste hund. Han e så rolig att umgås med. Sen så var vi även nere i hovgårdshagen och tittade till fåren och fotade lite. Och så badade han lite när vi var nere i hov gården. Tyckte det vfar kul plaska och hade sig.

Sen efter sista promenaden innan mamma och pappa kom hem fick han vara ute i sin hage och så somnade han som en stock. Så han var rätt tröt igår tror jag. Men han blir vara duktigare och duktigare för varje gång och dag.

Sen åkte jag hem och fixade mig i ordning och käkade lite middag för att vi skulle till johana syster som hade fyllt år det var riktigt trevligt. Grattis Angelica i efterskott.
Vi var väl hemma vid en halv elva så så var det sängen som gällde.

Lite Bilder från igår







Uppdatering

Ja då var det dax för en liten uppdatering ur mitt liv igen.Vart inne i en period då jag lite har glömt av att blogga. Dagarna bara flyger fram så att man i bland hänger med.
Men sist jag skrev så var det massa möten som jag skulle på. Det gick jätte bra och vi kom fram till en massa bra saker och det kändes bra och sen gick det bra att jobba den kvällen oxå.

Sen har jag jobbat väldigt mcyket både på Regnbågen och sen som assistent. Kände i veckan att det nästan har blivit lite för mycket men men det funkar. Det som kan vara jobbigt är att det blir sena kvällar och tidiga mornar men men vill man så går de. Och jag vill så då går de.

Sen i förra veckan så var jag och min älskade sambo på Ikea och tittade lite. vi skulle bara köpa en skrivbords möbel till mig. Men vi kom hem med ett vitrinskåp och en tv-möbel oxå. Så nu har vi gjort om Vardagsrummet här hemma.Möblerat om och gjort jätte fint.

Så nu trivs jag riktigt bra i vårat vardags rum. Känns mer hem trevligt nu än vad det var förut och lite varmare. Men visst finns det några små saker till som ska in så att det blir helt perfekt.

Sen har det varit jobb och får för hela slanten.

Vi har fått garage äntligen och det känns jätte skönt. Vi fick ett bra garage som är lätt att köra in i. Har inte provat än men det är bara rakt på. Får se hur det går när jag ska backa ut i dag när jag ska till jobbet.

Jobb och möten hela dan.....

Igår vart det bara att jobba en liten stund mellan 18.30-20.30 skulle ha börjat 17. Men dom var på akuten med lill tjejen som jag jobbar som assistent åt. så dom kom hem först halv sju. så jag åkte ut då. Men men det gick bra att jobba. Tiden gick väldigt fort.

Sen hem slängde mig i soffan låg och pratade med min älskade om massa saker. Allt känns så himla bra här hemma nu och det är jätte skönt. Älskar dig.

Nu har jag pricis fixat mig ska på möte på habeliteringen nu kl 10.00 och sen så ska jag börja jobba vid 13.00. för hoppningsvis tar bara mötet/möterna två timmar så då har jag en timme emellan innan jag börja jobba. SÅ jag hinner äta lunch och köpa mig någon middag.

Sen blir det full rulle på jobbet idag. Det ska bli väldigt kul. att jobab i kväll. Ett av mina kontaktbarn kommer in i dag och det var jätte länge sen jag träffade henne så det ska bli kul att se henne igen och dom andra barnen på jobbet oxå.

Nä nu ska jag äta lite innan jag måste åka.
Kram

Hemma en stund.....

Jaha. Då var man ny hem kommen från jobbet. Har varit en väldigt lugn dag på jobbet. Gjort en massa små saker på jobbet som ha vara varit liggande. skönt att få de gjort. Sen har jag och lille mor försökt att planera en utflyckt på jobbet men det har varit lite svårt att få till. men vi lyckades lite i allafal. Och sen var klockan huksflux lunch dax och sen var det dax för rapport och sedan hem gång. Det är skönt med korta dagar.
Hämtade upp älsklingen och en kurskompis till honom på stan så sam åkte vi hem.

Nu sitter jag hemma i soffan och vilar lite innan jag ska åka och jobba som assistent i kväll. Tredej kvällen på raken. Ska bli kul att jobba. Jag hoppas bara att min tok jobbiga huvudvärk släpper innan jag ska åka och jobba, Annars blir det nog lite jobbigt att jobba med den. Men det får gå. Jag är en sån som alldrig klagar utan biter ihop och jobbar. Dom jag jobbar med och hos ska ju inte behöva höra hur ont i huvudet jag har.
ör jag e av den uppfattningen att måste man klaga över att man inte mår bra jämt på jobbet tycker jag man ska vara hemma, Visst att man inte alltid e på topp på jobbet det köper jag men man behöver inte alltid gå och tjata om de.

Kram på alla sötnosar

Dax att fara till jobbet.

Vaknade alldeles för tidigt i morse. Två timmar innan det är dax att åka. Jag brukar åka 06.01 och jag vaknade 04.15 och kunde inte somna om. Låg och vered och vände på mig i en halvtimme sen gick jag upp ocg gjorde mig i ordning. Har sovit väldigt oroligt inatt så det spökar väl oxå med att jag vaknade så tidigt.
Men men nu skajag åka om ca 20 min. Ska bli skönt att komma i väg till jobbet. Har inte jobbar på RB sedan i torsdags. Har bara jobbat som ass sönd och måndag. Så i dag blir det först RB sen hem och vila lite för att sedan jobba som ass i kväll. Blir en lång dag men det kommer att funka utmärkt.
Ha en bra dag.
Kram

Andra delen av helgen och Måndags

Hej Hopp......

I går så tog jag en skön sov morgon låg och drog i sängen och myste lite med katterna och sambon. Sen upp och åt lite frukost. Sen fastnade jag farmfrö datorn en stund och fixade lite. Sen lunch och sen var det dax att åk och jobba. Jobbade som assistent i går det är alltid lika roligt att åka ut till dom och jobba. I går var det födelsekalass för att tjejen som jag jobbat med fyllde år så kom lite släkt och vänner. Många packet och fina tårtor var de. Och hon var jätte nöjd. Så det var en väldigt trevlig arbets dag igår.

Sen i dag så åkte jag till Thuns på morgon kanten och köpte mig ett till lika dant linne som jag köpte i torsdagas gillade dom så himla  mycket och sen så satt dom jätte bra och jag kännde mig väldigt fin i de. Sen så styrde jag bilet mot ica och handlade lite och sedan till friskis och svettis gick på ett styrkebas pass. Varje gång jag går på ett vanligt jympa pass inser jag mer och mer att det inte är något för mig. utan det e spining som verkligen är min grej och sen skivstång och brädda e roligt det med. Men men tränat har jag gjort i allafal.
Sen hem och äta lite lunch. Men nu sak jag fundera på vad jag ska göra med kycklingen till middag som jag måste fixka innan det är dax att åka iväg och jobba i kväll. Börjar 17.00 ska bli lika klu idag att åak och jobba som igår.

Sen i morgon är det jobb hela dan som gäller. sak försöka att hinna åka och simma mellan jobben i morgon.

Kram på er alla

En Underbar Lördag

Igår morse vaknade vi uta hos mina föräldrar. Vi sov kvar där i fredasg för att vi orkade inte åka hem och sen för att mamma bjöd på tok god middag och gott vin. Så vi gick väl upp vid halv sju fixade med djuren och så vidare. Pysslade med hästarna innan dom gick ut i hagen och så vidare. In och åt frukost. Sen palnerade vi hur vi skulle göra med fåren. Så vi anmaskade 30 tackor som idag ska åka in till polaksbacken för att beta. Dom borde redan vara där.

Sen vid 11 åkte jag och johan hem. Johan lämnade mig hos Malin vi fikade lite och pratade. Innan malin skulle åka tillbaka till malmö igår. Jätte tråkigt att hon måste åka hem har varit så himla mysigt att ha henne här hemma. Gumman det har varit helt underbart tack för den här gången hoppas att vi ses snart igen. Älskar dig.

Sen hem och fixa mig för kvällens äventyr. Vi hade nämligen bjudut ut Min svärfar (johans pappa) på middag och bowling. Eller han visste inget för ens vi kom ner på stan. Det var jag johan svärfar, Johans lille bror Björn och Johans store bro Nicklas. Vi hade en helt underbar och trevlig kväll med god mat och rolig bowling. Det var jätte tråkigt att Anna-Karin Nicklas sambo inte kunde följa med för att deras lilla Elias var lite sjuk så hon var hemma med barnen.

Middagen år vi på Resturang Il Forno Italiano, en så mysig resturang som ligger uppe vi universitetet. vi satt ute på deras ute servering. Mycket trevlig och väldigt god mat. Kan verkligen rekomendera att gå ditt om man vill äta suoer god och prisvärd mat. Och det är väldigt bra servis och trevlig personal.


Resturangen vi var och åt på

Sen gick vi vidare ner till Bowlaget. För att spela bowling. Vi hade bokat en bana i en timme men nör vi hade spelat en timme tycket vi att det var så himla kul så att vi spelade en timme till.
Jag drack en sån himla göd drink igår som hette polkagris. Den bestod av mintu jordgubbslikör och mjölk. Den var läskigt god. Vart tre stycken såna igår kväll. Skulle ha kunnat druckit fler om det inte hade varit så att jag skulle jobba i dag och köra en massa bil nu på eftermiddagen. men vill ju vara på den säkra sidan.


Bowlagets lokaler i uppsala. Dom är jätte fina. Bra musik och bra bowling.


Så här såg min drink ut ungefär. Men god var den


Efter bowlig och trevliga drinkar och öl för killarna. Så kom Roger förbi en kompis till Stefan så vi gick till Pizzeria Palermo och satte oss och pratade. Inte direkt ett ställe som jag ivanliga fall skulle gå på. Men det avr trevligt att bara sitta och brata. Men runt halv elva så åkte jag och min älskade hem. Och mös i soffan innan det var dax att stoppa kudden i örat för att sova så man var pigg och glad i dag och det är jag.

Samt att nu hoppas jag att vi får vara barnvakt till johans brorsbarn snart. Så att Nicklas och hans Anna.Karin får ut och göra något mysigt. Skulle vara så kul att vara barnvakt åt dem. Sa även det till Nicklas igår och han tyckte det lät som en väldigt bra ide. Så nu får vi väl bara vänta på samtalet från dem. Men vi sa att vi skulle åka ut här nån helg och hälsa på dem ute i deras fina hus.

Tack mina favo grabbar för en jätte trevlig kväll. Jag hoppas att vi gör om det snart igen.
Kram på er

Nicke Nyficken....

Jag satt här och funderade om det är någon som läser min blogg eller är inne och tittar på den. Jag gillar att skriva av mig och då är blogg det perferka sättet.
Men om du läser min blogg om jag känner dig eller inte så kan du väl lämna ett litet spår efter dig i min blogg. Så skulle jag bli jätte glad.

Vår kramar på er!

1 Maj 2009

Hej Alla Glada!!!

Igår var det en underdag som jag tillbringade med nära och kära.Tack alla för en underbar dag.
 Jaha vad händer idag då. tog en rejäl sov morgon tills klockan var väl runt halv elva innan jag var riktigt vacken. Klädde på mig lite för att johan har en kursare här och dom ärså duktiga så att dom sitter och pluggar på 1:a maj. Va duktiga ni är killar.
Men jag har inte bäddat sängen än. Funderar på om man ska ta och bädda rent den. Alltid lika mysigt att krypa ner på kvällen i en renbäddad säng.
Sen ska jag nog ta mig en säng till Ica på cykeln och köpa lite frukt. All frukt vi hade hemma gick till fruktsallad igår. Men jisses så god den vart.

Men annars blir det en lugn dag i dag. Vart en del alkohol igår fast det inte var tänkt så men men så blir det ibland.

Men en tur ut till stallet blir det i allafal när johan har pluggat klart. Han frå skjusa mig i dag vill inte köra bil idag bara för att vara på den säkra sidan.

Nää nu ska jag at och rycka upp mig och göra mig färdig.
Karm på er

Lite bilder från våren 2009:)





 











Lite bilder på djuren som mamma och pappa har hemma på gården


Valborg.....

Igår var det sista april/valborgsmässoafton som är ju tok speciellt att fira i uppsala men väldigt trevligt.
Jag och malin tog bussen ner på stan igår morse för att kolla på forsräningen inne i stan mcyket kul att se alla båster villa kommer ner hela och andra i minder beståndsdelar. Vi stod och kolla en stund sen tog vi oss en promenad runt stan och kollade in allt folk. Men det blöste så det var inte jätte skönt ute. men men det regnade i allafal inte.
sen gick jag och malin och köpte oss en varsin glas och köpte en sallad på vägen till bussen. Sen åkte vi hem och hämtade bilen. Och åkte ut mot thuns vi stannade nere vid boris och käkade lugnt så skönt lugnt och tyst. Det är så himla fint där nere. Sen en liten shopping tur på thund handlade två nya linnen och sen lite under klädder. Sen lämmnade jag malin hos hennes pappa. Vi skulle höras om kvällen det slutade med att vi hamnade ute i östhammar hos hans mamma och kompisar till dom mycket trevligt och malin grillade med vänner här i sävja vi får se om vi hittar på något i dag. Malin åker liksom hem imorgon det ska bli jätte råkigt att hon åker hem i morgon dte har varit så himla under bart att ha henne här hemma. kommer att sakna dig gumman. Älskar dig puss

Söndagen den 26 april

Jepp i söndags så åkte vi ut till mona föräldrar för att vi skulle fixa och städa i stora hästhagen så vi kratatde och fixade så nu är dey jätte fint i hagen tack mamma och pappa och Johan för hjälpen utan er så skulle jag fortfarande rensa i hagen. Sen åkte jag en väng för att köpa potatis till middagen åkte då även till plantagen och köpte jord och jordgubbsplantor. Så jag skulle fixa till i landet det vart ett mycket större projekt än vad jag hade tänkt mig. Så vi grövde upp/om hela landet rensade massor klippter ner buskarna som är runt om landet. Jisset så fint det vart. Och till slut planterade jag mina jordgubbsplantor. Det vart jätte fint så nu väntar vi bara på jordgubbarna. Sen ska vi ta och plantera lite mer i landet kryddor och lite annat. Det kommer bli jätte fint när det blir klart.

Det e skönt att man kan få hålla på hemma i mammas trädgård för vi har ju ingen hemma hos oss vi har ju bara en balkong som vi kan ha lite blommor på. Och jag älskar ju att hålla på ute i trädgården så det e så skönt att man kan hjälpa mamma med de. Så det blir fint. Mammas trädgård är alltid så himla fin på våren och speciellt på sommaren. Mamma har mycket blommor och växter.

Sen vart det sen middag och sent i säng även denna dag. Men med det är sånt som händer.

Eckerölinjen.....

Förra Lördegen var det strålande sol och helt underbart väder. Riktigt härligt vår väder så underbart att våren är här. Så vi hade bestämmt oss för att åka en tur med ekerölingen mycket trevligt vart det. Det var jag och johan, Malin och johan, Anderas och siri och sen Julia. Så vi hoppade på bussen som gick vid 13 och åkte. Det var en väldigt lugn båt färd det gungade nästan ingen ting vilket var jätte skönt.

Vi började med att ära lunch sen så till taxfreen och shoppade lite. Jag köpte en ny parfym sån jag är jätte nöjd med. Sen upp i baren och darck lite driknar mycket goda drinkar må jag säga.

Sen en tur ut på däck men där blåste det väldigt mycket så det var inte så jätte skönt där ute så vi gick in. Delade på oas och gjorde lite saker var för sig.

Sen bussresa hem och väl hemma tog vi en sväng till Max och käkade sen hem till mig och johan. Vi satt här hemma och drack pratade och hade väldigt trevligt. Meningen var att vi skulle gå ut men Malin och Johan somnade i soffan så det vart ingen utgång. Jätte tråkigt tyckte jag men men. tidig s'ng gång vi var väl i sängs typ runt tolv halv ett..

Men rätt skönt skulle upp tidigt i på söndan.

Ska bli faster.......

För va 2 veckor sen så kom min bror och hans sambo Alexandra hem till mamma och pappa och jag var där. Passade Roy och så berättade dem att dom skulle ha barn. Jag ska bli faster det ska bli så himla kul att dom ska ha barn. Längtar tills i november när hon e beräknad.

Jag önskar er all lycka till och hoppas att allt kommer att gå bra och att det tittar ut en söt liten bebis i början av november.
Det skulle inte vara fel att få det som födelsedags pressent.

Den lilla bebisen kommer bli bortskämmd av sin faster i allafal och jag tror av resten av släkten med med kanke på att dte är första barnbarnet som kommer.

Ännen gång bror och Alexandra Garttis och all lycka åt er.







Kramizzar


Full Fart Framåt......

Nu var det 3 veckor sen jag var inne och bloggade. Men det har varit full fart i mitt liv och hänt en hel del saker. Så att bloggandet har fått legat lite på is. När det är mycket så får bloggen stå lite åt sidan tråkigt men så blir det.
Ibland önskar jag att dygnet hade fler timmar så att man skulle hinna med lite mer och inte känna sig stressad och ha så mycket press på sig.

Lilla Roy växer och blir busigare och busigare. Det går jätte bra för honom han sköter sig riktigt bra. Börjar bli mer och mer rumsren. Men visst händer det olyckor men dom blir färre och färre.
Sen har lammningen verkligen kommit igång så nu ploppar det ut lite titt som sätt. En kalv har det kommit oxå. Nu väntar vi bara på den andra kossan ska kalva oxå. Lägger upp lite bilder senare på alla djuren. Vi har även fått fyra flask lamm hemma. Dom är så mysiga. Tråkigt när det blir så men men sånt är liveet. Sen har det kommit sju killingar oxå dom är hur söta som helst och alla ser nästan precis lika dana ut alla är vita med svarta tecken.

Sen har jag jobbat otroligt mycket den senaste tiden. Har nästan blirvli lite för mycket med men det känna åndå bra att ha jobb i dom här tiderna. Man skulle ju lika gärna kunna vara utan.

Nä men nu ska jag ta mig i kragen och uppdatera er mina läsare med lite inlägg här nu.

Kram på er

RSS 2.0