Grattis Farmor!

Idag börjad jag dagen med att tappa min parfym flaska i golvet. Inte så roligt.
Sen fixade jag mig för att åkat till Emilia och plugga. Men fy tusen vad kalt det var i morse - 28 grader var det tur att jag fick åka bil idag. Väl hos Emilia så började vi plugga spelade memory med alla våra begrepps kort. Det gick väldigt bara kändes som om jag faktist kunde de här nu. Så jag hoppas bara att det inte är någon inbildning bara.
Efter att vi var klara så gick jag över till min Farmor för att gratta henne på sin födelsedag.
Men igentligen fyller hon i morgon men det passade bättre att vi firade henne idag
Vi hade jätte mysigt hela familjen var där. Farmor hade gjort jätte goda pannbiffar. Så jag åt pannbiffar och sallad. Försöker äta så lite kolhydrater som möjligt och det ger resultat.
Men känner mig riktigt duktig jag stod emot att inte äta någon kaka eller tårta till fikat. Känner mig stolt över mig själv. Jag som annars e en såt kakmonster. Så en liten klapp på axeln till mig.

Sen så åkte jag och johan hem. Vi åkte förbi Johans pappa på vägen hem men det var ingen hemma. Var väldigt länge sen vi hörde av honom. Men men vi får väl slå en signal senare.

Nu har jag pluggat lite till och satt på elementerna här hemma för dem har vi inte haft på men nu vard et lite väl kalt hemma.

Nu ska jag mysa med mitt hjärta


Älskar dig hjärtat


En bättre kväll idag än igår......

Igår hade jag nog än av mina värsta kvällar på länge. Johan åkte och jobbade i går kväll. Jag kände mig bara så ensam och dålig. Kännde mig misslyckad över skolan och massa andra saker. Men som sakt så pratade jag emd Bosse på msn som fick mig att börja le igen och känna mig lite bättre till mods.

Och idag så har alltg känns så mycket bättre. Idag tycker jag själv att jag har hunnit med mycket. Jag har pluggat  idag och i kväll. känns skönt, men så här i efterhand så skulle jag nog ha kunnat plugga lite mer men men har två dagar till på mig och plugga inför tentan. Ska åka till Emilia i morgon kl 9 och plugga hela dan och sedan ska vi även ses på torsdag. Det känns sköt att träffas och prata och diskutera saker kring litteraturen. Så jag hoppas att vi får ut mycket ut av dagen i morgon. Känner nästan att det är ett måste.
Jag hoppas verkligen att jag kommer att klara den här tentan annars vet jag inte vad jag gör.

Men nu har jag avslutat pluggandet för kvällen och sitter och kollar lite på tv. Sk snart at och krypa ner i sängen och försöka sova. Har så himla svårt att somna när Johan inte är hemma. Tycker att det är så skönt att det är sistta natten som han jobbar nu så att jag kan somna sött om kvällarna sen.

Ha det så gott alla läsare. kram

Blääääääää

Så känner jag mig just nu. Paniken och ångesten kommer krypande närmare och närmare. Känner att det är så mycket nu i skolan. Önskade verkligen att jag hade klarat den där jävla tentan som jag nu sitter och pluggar till igen. Men men man ska väl kugga sig någon gång och då är det väl lika bra och göra det i början.
Men sen så har jag två inlämnings uppgifter som ska vara inne den 12. men men jag får ta och bita i det sura äpplet och ro iland det här. Har ju klarat det förut så varför skulle jag inte klara det nu. Fast just nu känns det väldigt långt bort. Men jag ska ro iland det hela.
Det är tur att jag har mina underbara vänner, min sambo och min familj som hela tiden stöttar mig och tycker jag gör ett bra jobb. Skulle inte klara det utan er. Älskar er alla väldigt mycket ett liv utan er skulle inte vara så mycket och ha.

Undra hur många läsare jag har?

Satt och tittade på statestiken över hur måmga som läser min blogg. Det går lite upp och ner men det är ungefär tio stadiga läsare. Nu jag jätte nyficken på vilka dem kan vara. Jag har mina som aningar om vilka det kan vara. Men skulle bli jätte glad om ni som läser lämnade en liten kommentar åt mig.

Kramar

Pluggandet

Som dem flesta vet så kuggade jag min tenta i förskolan och skolans samhållsuppdrag. Jag fick 27 poäng och godkännt gränsen gick vid 32 poäng. Så det var inte med jätte många poäng som jag kuggade men ändå tillräckligt för att behöva göra en omtenta. Så nu håller jag på och pluggar för fullt med detta. Men jag känner ingen motivation till att plugga men jag gör du det i allafal men känns som om inget går in i huvudet Men men jag måste ju så det är bara att bita ihop.

Sen så har jag två inlämnings uppgifter som ska vara inne den 12 januari som jag känner press över oxå men men jag får ta omtentan först och sedan ta tag i det som ska lämnas in. det brukar gå vägen. Hoppas att det gör det även den här gången.

Men annars e det bara bra med mig. Känner att jag nog håller på att bli lite förkyld men hoppas på att det inte brytter ut.

Nu ska jag plugga ha det så bra Kramar

Lista för 2009

Snor från Alexandra

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tog tjänstledigt för att studera på universitetet till lärare
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja och nej. Jag gick ner i vikkt, men har gått upp dom kilorna igen
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp, flera styckern. Vart faster oxå
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, Johans plast farfar Tage, Den 17 augusti
5. Vilka länder besökte du? Åland
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Lite mer motivation för viktnedgång och träning
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 18 oktober - Fasters älskling föddes
8. Vad var din största framgång 2009? Att komma in på Lärarutbildningen
9. Största misstaget? Att jag har bråkat en del med Johan. Bråk som vi verkligen skulle klara oss utan.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Haft några små förkylningar samt värken i mina hanleder.
11. Bästa köpet? En ny cykel.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Litteratur till skolan.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Antagnings beskedet till universiteter och 5 årsdan med Johan.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Mika - We Are golden
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Haft mer kvalitetstid med Johan  och varit i stallet mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Inte spenderat så mycket oengar på onödiga saker.
18. Hur tillbringade du julen? Hemma hos mina föräldrar och hos Johans släkt
19. Blev du kär i år? Fått starkare känslor för Johan
20. Favoritprogram på TV? Alla svenska deckare som har gått på tv
21. Bästa boken du läste i år? Rädda Felix: att skapa ett barn för att rädda livet på ett syskon. Av Helena Richardson 
22. Största musikaliska upptäckten? Inte varit på någon i år. 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jepp. Pengar till att fixa balkongen
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firade med min Familj och Johans släkt hemma hos Mamma Och Pappa.  
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Bråkat mindre med Johan 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Snygg men enkel
29. Vad fick dig att må bra? Johan, Min Familj, Vänner -nya som gammla
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Mads Mikkelsen
31. Vem saknade du? Nean och Malin
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla underbara människor i min klass på universitetet och personer runt om kring min skolgång. Lilla Neija och Neas Lilla Max, Samt Malins Johan

Miss You

Min bästa vän Malin och hennes sambo Johan kom upp hit till oss över nyår. Det var så himla mysigt att dem kom upp så att vi träffades. Visst det var inte så länge sen vi sågs men ändå.

Jag saknar Malin så himla mycket här hemma. Saknar den tiden vi hade när hon bode här hemma och innan hon flyttade ner till Malmö och sedan till Allingsås.
Jag är superduper glad över att hon har träffar sin Johan dem passar så himla bra ihop och är så söta tillsammans. Men jag saknar ändå våran tid här hemma. Men det kanske inte är så konstidgt.

Önskar bara att vi kunnde ses oftare och att avståndet mellan oss inte var så stort.
Men det är en sak man lär sig att leva med men man saknar saker som har varit.

Jag saknar många av mina gammla vänner som jag inte träffar så ofta tycker det är jätte synd att vi har så lite kontakt med varandra som vi har. Men det gpr verkligen upp och ner. Ibland hörs man av mycket och ses till och med och ibland är det bara tyst. Önskar att vi sågs mer och pratade mer med varandra. Men men man kan inte få allt här i världen.( Dem jag pratar om vet vilka dem är)

Är så oerhört glad över att jag har träffat och lärt känna så många nya trevliga männsikor sen jag började skolan som förgyller min vardang. Tack för det alla kära klasskamrater. Och ni andra jag lärt känna. Vissa har kommit mig närmare in på livit än andra. Men jag är glad över alla jag lärt känna. Vissa kommer att finnas i min bekanskapskrets för all evigehet och andra kommer bara finnas i mitt mina från en underbar termin på uppsala univeristet.

Men på det hela taget känns det väldigt bra med mina gammla och nya vänner. Tack för att ni finns i mitt liv och förgyller min vardag.

Avatar


2010 - års första bio besök!

Som sakt så gick vi på bio med Johan och Malin igår och såg filmen Avatar. Inte en film i min smak. Men jag visste hur mycket min älskade Johan ville se filmen så för hans skulle så gick jag med på bio. Men visst var filmen bra den hade en bra handling och så. Men skulle jag ha gått själv hade jag valt en annan film. Men vad gör man inte för sin älskade.

Avatar:
Mästerregissören James Cameron är tillbaka med ett actionpackat äventyr olikt allt vi tidigare sett. AVATAR tar oss medtill en spektakulär ny värld bortom fantasins gränser där en motvillig hjälte tvingas ta strid för vad han egentligen tror på.

Den desillusionerade marinsoldaten Jake Sully skickas till planeten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida.

 

Och nu i kväll hitatde jag film musiken till Avatar på Spotyfy. Blev jätte glad för film musiken var så himla vacker.

Nyårsdagen 2010

Det hände en liten sak på nyårsnatten och det var att vi hittade en bortsprungen hund hemma hos mamma och pappa. Vi har haft honom förut hemma hos oss och då kärde vi in honom till polisen. Men det gick inte nu cå vi ringde och anmälde hunden hittad och så fick hans ova inna i vårat lilla bokrum. Sen på morgonen ringde det en orlolig matte och frågade efter sin hund. Hunden hete Atlas och var väldigt glad över att se sin matte. Som tack för att vi tog hand om honom så fick vi en liten After ehgit ask. Snällt tyckte jag och dem var jätte glada över att vi hade tagit hand om Atlas.

Efter att Atlas hade åkt hem så åt vi alla en stor stadig frukost sen gick malin och johan och packade ihop sina saker för att åka mot stan. Och vi var inne och mös. Johan spelade Wii med pappa och jag pluggade lite,
Sen kom Anders och Annica och hämtade farmor och hennes syster.

Sen packade jag och johan ihop våra saker för att åka hem mot stan. Vi hade nämligen bestämmt att gå på bio tillsammans med johan och malin innan dom skulle åka hem till allingsås igen.


Bloggtorka = Dax för en uppdatering

Ja jag vet att jag har varit jätte dålig på att skriva här på ett tag nu. Men har som sakt haft massa andra saker för mig. Så det har inte driekt varit någon prio och skriv.

Men här kommer en liten uppdatering över min jul och nyår.

Julafton: Tillbringade vi hemma hos mina föräldrar. På morgonen firade vi med bror och alexandra och lilla Neija. Bör julklappar med varandra och åt mysig frukost. Sen åkte dem till Alexandras föräldrar och Johan åkte till sin mamma men kom tillbaka till Kalle. Sen på kvällen var det Jag och Johan, Mamma och Pappa och Farmor. Det var väldigt lungt och mysigt.

Fick många fina pressenter.
Halsband från Johan
Skolmateriall av mamma och pappa
Pressent kort av mamma och pappa
Kofta av Farmor
Bild på Neija Av fasters älskling
En bakform i silikon föreställandes en ros Av Bror och Alexandra


Juldagen: Firade vi hemma hos Johans farmor och släkt. Mycket mysigt och trevligt.
Vart en lång dag med mycket god mat. Vi fick lite julklappar där oxå
Popcorn och pengar av Johans pappa (svärfar)
Matberedare av Johans farmor. Som vi bytte mot eb Råsaftscentrifug. För att vi hade en matberedare redan.
En jätte fin och bra kaffe bryggare av Johans bror med familj.

Annandagen: Inledess med bandy frukost hemma Bror med familj och sedan gick vi på bandy. Efter det hem till min bror och mys i soffan och avslutade jul helgen med Pizza och trevlig sällskap. Det ver mycket trevligt.

Dagarna mellan jul pch nyår har jag jobbar och bara tagit det lungt. Varit hos mamma och papap. Myst med hästarna. Umgåts med min älskade och sedan pluggat lite inför omtentan.

Nyårsafton: Började jag med att jobba hade en toppen dag på jobbet som alltid. Johan kom och hämtade mig. Sen styrde vi mot mamma och pappa för att fira nyår. Men vi åkte i diket på vägen ditt pga av en bil som låg i mitten av vägen och ville inte gå ut i väggrenen vilket resulterade att vi blev avprejade av vägen och hamnade i diket men hellre det än och krocka. Vi ringde på bergare men det skulle ta upp till två timmar inna dem skulle kunna komma. Så pappa kom och provade och dra upp oss och det gick jätte bra. Så vi kom upp ur dicket efter ca två timmar. Sen bar det hem och sedan in till stan för och hömta farmor och hennes syster. Vä på plats så firtades nyår med mamma och pappa. JOhan och malin farmor och framors syster samt johan. Vi hade en underbar kväll med god mat och gott vin.

Det var en liten uppdatering hoppas jag har några läsare kvar nu

RSS 2.0