Måndag

Helgen har gått så himla fort och det är redan måndag.
Helgen har vi tillbringat hemma hos mina föräldrar och blivit bortskämde med god mat och jag har inte gjort så mycket förutom att tagit det lungt pga att jag har varit dunder frökyld. Äntligen börjar det och släppa
Sen har jag pysslat lite i helgen. Men det känns verkligen i kroppen att man inte har haft någon ork pga att man varit förkyld

Men idag så har jag varit ute på vfu ( verksamhets förlagd utbildning) Men det känns att jag inte är riktigt frisk i kroppen för orken är inte på topp. Men hoppas att det snart blir bra.
Trivs riktigt bra på min vfu-förskola. jätte trevlig personal och söta och snälla barn.

Fast just nu är jag jätte sur på lärarna på vråan skola. Eller rättare sagt på den läraren som skulle lägga ut våran uppgift om vad vi ska skriva pm om. skulle vilja börja skriva det nu. Men det är lite svårt att börja när man inte vet vad det ska handla om. Skulle vara skönt och ha det när man läser literaturen oxå så att man vet vad som är relevant att plocla ut till pm:et. Men men kan ju hoppas att det kommer upp i morgon.

Men på vägen hem från VFU:n så gick jag en säng över vaksalatorg och höstmarknaden. Men tycke att det inte fanns så speciellt mycket. men men alltid mysigt att gå på marknad.
Min älskade hämtade upp mig och så åkte vi och köpte en pressent till fasters lilla monster som fyller 1 år om en vecka och som vi ska fira i helgen. Hoppas hon kommer att bli glad.

Sen i eftermiddags fick vi veta att en person som vi vet väldigt väl vem han är har flrsvunnit ute i skogen i fjällnora. Jag hoppas så innerligt att man hittar honom. Det är ett riktigt stort pådrag ute if rjällnora av poliser och hemvärnet som letar efter honom. Håller alla tummar och tår för att men hittar honom snart.

Nu ska jag sova så att man orkar upp i morgon
Kramar

Varit i skolan trots sjukdom

Idag hade jag inget val, var tvungen att åka till skolan för att ha seminarium i b-uppsatsen och ett litteratur seminarium.
Men med ipren och alvedon i kombination i kroppen gick det riktigt ok. Men kännde att huvudet har helt borta. Men men kroppen var iallafall när varande.

Sen hade jag ju bokat in och ha en tupperware demonstarion hemma i kväll, Så det var bara att äta lite mer ipren coh alvedon för att orka igenom kvällen. Men det gick, men nu är jag så himla trött så det blir att dyka ner i sängen så att man orkar upp i morgon, måste till skolan i morgon med, Mår jag inte bättre i morgon så måste jag nog tyvär sjuksriva mig från jobbet på lördag. Men jag vill helst inte de. men men är man sjuk så har man tyvär inget val

Natti natti

Sovande sambo på soffan

Min älskade sjuklin ligger och sover på soffan. Jag försökte veka honom för en stund sedan när maten var klar. men icke sa nicke han skulle inte vakna. Så nu har jag ätit middag själv, det blev pannkakor med sylt.
Nu ska jag se om det går och få liv i honom och så ska jag plocla undan här hemma lite

Hade tänkt att vara klar till 20,00 för då börjar bonde söker fru som jag tänkte titta på.

Ha en trevlig kväll

Sjuklingar här hemma....

Både jag och Johan är sjuka här hemma. Jag har varit hemma från skolan både måndag,tisdag och i dag är vi lediga från skolan. Johan väkte mig i morse och att han stannade hemma pga att han inte mådde så bra. De är nog förrsta gången han är hemma från jobbet sen vi träffades.
Så idag har jag försökt att plugga lite för att komma ikap i skolan. Men det har inte gått något vidare. Men är man sjuk så är man. Min ork är helt borta. Så jag och johan har väl tillbringat större delen av dagen med att ligga i soffan och sovit. och tittat på film.

Nu ska jag dra mig ut i köket för att orka laga lite middag. Det får bli något väldigt enkelt.

Ha en skön kväll


Kramar

Tillbaka.....

Nu har jag bestämmt mig för att börja blogga igen efter en väldigt händelserik sommar och höst.
Men har kännt att jag har saknat att blogga under sommaren. Så nu ska det bli ändring på de här.


Hoppas att några läsare finns kvar

RSS 2.0