Inneboende

Ända sen i söndags har vi haft johans pappa boende hos oss på soffan. Detbhade hänt något mellan han och hans sambo. Så det har varit en jobbig vedcka därav har jag inte bloggat något under veckan. Sen har jag jobbat hela veckan. Men det e ganska på frestande att måsta ta lite med hänsyn hela tidet mot någon annan. När man är van att vara ensam och inte behöva tänka mer på den man lever ihop med.

Men nu håller jag tummarna för att dom lösser sina problem och så. Dom pratade igår och ahn sov där hemma i natt så förhoppnings viss så gick det vägen.

Brödbak.....

Idag har jag jobbat. Jag hade byt så jag jobbade idag så nu e jag ledig nästa lördag och jobbar bara på söndan. Det känns jätte skönt. Efter jobbet så ringde jag sambon och frågade om han ville åka med och storhandla trot eller ej ha svarade ja. De trode jag inte men jag blev jätte glad när han sa ja. det är alltid så mycket roligare och handla när han är med. Så nu e det fullt i skafferiet frysen och i kylen.

Sen när vi kom hem plockade jag ich donade lite här hemma. Sen så satte jag två degar med mat bröd. En deg med italienskt lantröd och en med trekornsbröd. Sen fixade jag middag. Korvstroganoff och ris vi gjorde mycket mat så att det skulle bli matlåder oxå och det blev det fyra stycken. Och korvstroganoffen vart super god var länge sen vi åt de. SÅ det smakade mycket bra.

Efter maten så bakade jag ut bröden det vart fyra stycken stora runda bröd så nu luktar det så gott här hemma. Älskar och baka jag tycker det e så himla kul. Ska försöka bli bättre på att baka bröd själv det e ju lite nyttigare bröd  än det brödet man köper i affären.

Så vi ska ta sen och dricka lite te och äta lite av brödet.
Just nus itter jag och kollar på Ensam mamma söker.

Ha det bäst Japp å Dajm

Spincykling...

Spincykling är effektiv konditionsträning på stationär cykel. Stämningen är suggestiv, musik och ledare driver på dig och gruppen. Upplägget är säkert, skonsamt och lätt att ta till sig med den minimala koreografi som präglar passet. Uppvärmning, kondition, en stunds aktiv återhämtning, konditionsträning igen, nedcykling, och stretch. Belastningen, motståndet bestämmer du själv och du deltar också helt utifrån din egen förmåga. Ledaren ger dig information om rätt teknik och position och om säkerhet kring cykelns handhavande



Spiningpass...

I morse hade jag ingen allst lust att åka iväg ocg träna. Men jag hade ju bokatpass så det var bara att massa upp sig ur sängen och åka iväg. När jag väl var på F&S så kändes det riktigt sköt attt träna. Det vart tredje passet denna vecka och jag känner mig jätte stolt över att jag har tagit mig i väg tre gånger denna vecka.
Det var jätte skönt att spina jag vet inte vart all energi kom ifrån men jag hade hur mycket energo som helt under passet . Jag körde verkligen slut på mig.  Så skönt. Sköt att slätta sig i duchen och ducha av sig all svett. Sen åkte jag och handlade lite sen hem och hämtade sambon. coh så åkte vi ut till mina päron. Ska hjälpa dom lite under eftermiddagen.






Medarbetarsamtal och mysig fredagsmiddag

Idag har jag haft medarbetarsamtal med min chef. Det var ett väldigt givande samtal. FIck väldigt mycket beröm och uppsakattning. Det känndes väldigt skönt att få höra att jag gör ett bra jobb och att min chef tycker jag gör ett bra jobb. Önskade bara att man kunnde få betydligt mer i lön men så är ju inte fallet. Tyvär så jobbar man ju inte med ett så välbetalt yrke. Men jag älskar verkligen mitt jobb. Och sen fick jag höra av min chef att jag är omtyckt av föräldrarna. Som hon sa att måmga föräldrar kan tycka att jag är ung och oefaren men när som väl ser hur jag e som person och hur jag jobbar med deras barn så ändrar dom uppfattning och det känns skönt att få höra det från sin chef. Jag hoppas verkligen att jag kommer att få stanna på Regnbågen och att jag verkligen frå en fast tjänst där.och slippa gå på en massa vikariat har gjort det i så många år nu,

Efter medarbetarsmtalet möte jag upp min mamma och min sambo och så åt vi lunch tillsammans mycket mysigt. Sen så åkte vi i väg för att köpa oss varsin soda streemer men när vi kom till butiken hade dom inte fått hem dom utan dom skulle komma under nästa vecka så jag får åka och köpa en då. Pappa ska få en i farsdags pressent och jag och sambon ska ha en hemma. Vi har pratat väldigt länge om att köpa oss en så nu e det väl på tiden att vi gör de.

Efter att vi hade gjort det så åkte mamma tillbaka till jobbet och vi åkte hemåt på vägen hem rigde vi och frågade johans pappa och sambo om dom ville komma över och äta lite middag och det ville som så vi stannade och köpte lite mer lövbiff och sen stannade vi även på ikea och köpte lite ljus och en till tvättkorg. Så nu har vi en svart och en vit tvätt korg så nu blir det lättare att skilja på färgad och vitt tvätt. Mycket snidigare när man ska tvätta och man slipper sortera tvätten två gånger. Och så kommer det bli en snygg detalj i sovrummet. För tvättkorgarna har nämlihenn lock och sen stiier dom på en väldigt snygg stålstälning så dom ser verkligen inte ut som tvättkorgar.

Fredags mysmiddagen blev väldigt trevlig vi år fredagspasta och drack lite vin mycket gott och trevligt sedan spelade vi nintendo wii. det var jätte kul och sen nu i kväll så betsällde vi en kamra till pappas företag så att vi kommer kunna ta mycket bättre och finare kort på djuren och så. Och så kanske vi äntligen kommer till skott med en fina hemsida oxå.

Får väl smöra lite extra för sambon så han hjälper mig med det. Han är ju så himla duktig på att designa hemsidor. Han har verkligen talang för de.

Men nu ska jag ta och gå och lägga mig så jag orkar åka och spinna kl 10 i morgon bitti.

Sov så gott alla mina små söta älsklingar.
Go å glad kexchoklad

Spiningpass och fråklippning....

Igår var jag iväg på ett spiningpass mitt på dan. Så kallat lunchspining. det var riktigt sköt att vara färdig tränan på dan så man hade hela kvällen fri.

Efter spiningen åkte jag hem och hätade sambon sen åkte vi ut till mina föräldrar för att jag skulle klippa dom sista fåran som vi inte hade hunnit klippt ute på betet under sommaren. Eller rättare sagt dom tackor som var vrait duktiga på att hålla sig undan.

Sen åt vi middag hos mamma och pappa soppa och pannkakor det vart en sen middag. Men väldigt god

Fint på jobbet & Fika hos svärmor.....

Dagen började med att jag kom till jobbet och fick veta att vi hade en misstänkt magsjuka på jobbet. Ett av vår barn hade inte måt så bra under natten. Så det föl på min lott och ta hand om henne medans vi väntade på föräldrarna som skulle hämta henne. Men det gick bra och jag tror inte att hon var magsjuk utan bara väldigt dålig i magen. Efter de åt jag lite frukost och sen satte jag mig i bilen och åkte till min chef och hämtade två rekvisetioner för att kompliterings handla lite till de vi handlade i fredags.
Så jag började på svanströms och köpte ny tejp till dynamon. Sen åkte jag till ikea och handlade lite handtag och lite kuddar och så som vi glömde att handla i fredags.
Så vid 11 var jag tillbaka på jobbet, Så då pratade vi lite och så. Sen började jag och Lena att fixa på kontoret vi rensade och plockade i ordning och flyttade på lite saker, Det blev jätte fint och verkligen ordning och reda. Jag hoppas nu at alla kommer och hitta. Sen gjorde Ewa ett jätte jobb ute i all rummet. Det vart så varmt och hemtrevligt i allrummet.

Sen så åkte jag hem och stannade på ican och handlade lite potatis och så timm middagen. Sen så gick jag och sambon för bi hans mamma och hämtade deras hund medans dom vra ute en sväng så tog vi en lång skön promenad. fast det plåste lite.
Sen så fikade vi lite och satt och pratade det var mycket trevligt det var länge sen vi träffades. Och det är alltid lika roligt och träffa dom.

Nu ska jag ta och njuta av att det är så fint här hemma tog nämligen och städade när jag kom hem från jobbet. så nu e det så fint och luktar så himla gott.

natti natti alla sötnosar

Montering av ikea möbler och Skönt spining pass.....

Idag har jag och en kollega på jobbet monterat upp möbler hela dan. Till vårat kontor på jobbet. Det var ur kul men jobbigt. De kommer att bli så himla fnt nänr det blir klart. Vi ska ta och göra färdigt i morgon.

Efter jobbet åkte jag och handlade lite mat. Sen åkte jag och tränade körde ett bas spiningpass vilket var hur sklnt som helst. Vart lite tröt när jag kom hem så jag somnade en stund i soffan. Min älskade väkte mig och sa att det var mat. Han hade gjort makaroner och korv. Och korven var i stjärnor. Så himla gulligt. Tack hjärtat.

Nu ska jag kolla tv


Protokoll.....

Min dag började inte precis så underbart. Utan en av mina jobbar kompisar ringde och väkte mig för att informera om att att möte som jag skulle på idag var inställt, Det var ju sätte snällt att hon ringde men alldrig kul och bli väkt på de visster.
Men hontrorde nog att jag var vaken. men men det gör inget för då kom jag upp i bra tid och jag har hunnit med en hel del som har legat och släppat.
Jag har hunnit skrivit rent alla tre protokoll från oliak jobb möten som har legat och slöppat en vedcka nu så skönt att ha det ur världen.
Så nus ka jag ta och polocka undan lite här hemma och hoppa in i duchen sen. Ochs en e det dax att åka till jobbat. Har varit ledig i två dagar nu vilket har varit hur skönt som helst. Men det ska bli nysigt att jobba i kväll.

Ha det bäst

Fårhämtning......

Min dag har jag ängat åt våra får. Vi har hämtat dom resterande fåren som vi hade i stan. Det gick jätte bra och hämta dem allt har flytit på så himla bra med det blev som sagt ganska många svängar fram och tillbaka . Men nu känns det väldigt skönt att ha alla fåren hemma igen.

Sen så har vi sålt en av våra små baggar idag. Han kommer att få det så himla bra i Vendel med som fyra små damerna som han ska ta hand om där.

Så nu när alla fåren är hemma så ska jag ta och klippa dom sista tackorna det är 9 st kvar som jag inte har hunit med och klippa så jag ska ta de på onsdag dte tar inte så lång stund så e det färdigt.

Är lite överaskad för jag har ingen träningsvärk efter islandshäst ridningen igår. Och det känns väldigt skönt.  Mamma hade inte heller någon träningsvärk men Alexandra hade lite träningsvärk i magen. Undra hur dom andra tjejerna känner sig idag. Det ska bli kul och höra på gympan på tisdag om de fick någon träningsvärk eller inte.

Undra om det går bra för min mamma i köket det slamrar ganska bra ute i köket.
Som ni kanske frstår så e jag fortfarande kvar hemma hos mina föräldrar vi ska alldeles strax äta lite middag och sen ska jag åka hem. Det ska bli skönt att åka hem och mysa med katterna när jag kommer hem.

Ha det bra
Go å glad kexchoklad


Får , islandshästridning och familje middag

Idag har jag gjort en hel del saker idag. Jag tog mig en liten sovmorgon sen gick jag upp och fixa mig i ordning. Sen åkte jag ut till mamma och pappa. Men halv vägs ut så ringde mamma och sa att hon och pappa var i stan. Så jag möte upp dom och hjälpte till och lasta våra får som har gått på polaksbacken. Sen så körde vi hem dom till gården. Sen tog vi oss en fika och sen så åkte vi in och lastade ett gäng till som pappa körde hem.
Och jag och mamma åkte och hämtade brosans sambo Alexandra. Och så åkte vi ut till Agersta ridcenter för arr rida turridning på islandshästar. Det var jätte trevligt och vi hade jätte kul vi red på så fina hästar. Och så hade vi ju så himla tur med vädret.
Det var ju en jätte vacker dag och väldigt skönt väder.  Vi  var ett gäng på 12 st som var ut och red och vi hade jätte kul. Alla uppskattade det och tyckte det var ur mysigt.

Sen så åkte vi och handlade lite till middagen och så hämtade vi upp brosan och så åkte vi ut till mamma och pappa. Och så hjälpte vi åt att fodra djuren och ta in hästarna och så. Det var kul att hela familjen var hemma och att vi hjälptes åt. Det var länge sen vi gjorde de. Tror även att mamma och pappa tyckte det var kul.
Sen gick vi in och duschade. Men tyvär så räkte inte varm vattnet till alla utan det blev lite kallat så stakars mamma som duschade sist. Sen åt vi en jätte god middag som mamma hade lagat. Kykling och ris och sås.

Sen rostade mamma mandlar åt oss som efterrätt och dte var så himla gott det var. Tack mamma.

Sen kollade vi på dansbands kampen på ettan det var ett ganska kul program. Och nu sitter jag och kolllar svensson svensson.

Men ha det så bra. Japp å dajm

Jobb,Ikea & Certifeiering (kvalitetssäkning)

I dag har det varit en lång jag gick upp vid fem tiden och var på jobbet vid 06.20. Började jobba vid 06.30. Vi tog upp tjejerna som skulle till skolan och sen så gjorde vi ordning för fredags grupp. Men jag fick tyvär inte vara med på gruppen idag utan jag fick sitta och ringa in personal men utan framgång. Så jag vart lite ledsen över att jag inte fick vara med på gruppen.

Sen så bar det av till Ikea jag och Ewa och min chef Lotta. Vi började med att äta lunch sen å shoppade vi en massa fina saker till jobbet. Nya fina hyllor till kontoret. fina gardin tyger, kuddar och en massa mysiga saker. Det ska bli så kul och frächa upp lite på jobbet så det blir änu finnare än vad det redan är. Hoppas att barnen kommr och tycka om det med.

Efter en så där tre timmar på Ikea åkte Jag och Ewa till fyrisborg för redoviasning av revisionen av certifieringen. Och vi klarade det. Det känndes så skönt att allt jobb vi har lagt ner och kämpat med har givit resultat. Grattis alla mina medabretare. Sen vart det lite mingel med snittar och bubbel. Mycket trevligt.

Sen åkte vi tillbaka till jobbet och lämnade alla gerjjor vi hade köpt. Fick träffa mitt lilla hjärta som är inne i helgen. Kul och se henne det var länge sen jag såg henne. Och jag tror att hon blev glad och se mig med. Vi kramades lite innan jag åkte hem.

Sen åkte jag och tvättades pappas bil som jag har just nu. Sen åkte jag hem. Det var jätte skönt att komma hem och lägga sig i soffan och bara ta det lungt.

Nu längtar jag bara efter att johan ska komma hem från jobbet.

Hej så länge

Tack Älskling....

Tack Älskling för att du hjälpte mig att Designa om min blogg. Den vart jätte fin. Älskar dig.

Oj ett tag sen jag skrev!

Oj det var ett tag sen jag skrev. Det har hänr lite saker sen sist jag skrev.
I lördags så jobbade jag på förmiddagen slutade vid två. Sen åkte jag och handlade lite mat. Sen hem och fixa sig och laga mat. För vid fem så kom min bror och hans sambp och en komåis till mig. Så vi käkade en god middag och sen bar det av ner på satn och till Uppsala konsert och kongress. Och vi var och kollade på Özz,Zoran , Måns och Björn. Det var hur kul som helst. Efter de så gick vi vidare till Terassen och tog en cider och pratade lite. Sen så spelades det lite biljard och sen åkte vi hem vid ett tiden. Det vart en sån otrolig mysig dag.

Sen har det mesta rullat på som vanligt här hemma med jobb och hästarna. Hovslagaren var is tallet i måndags och skode hästarna så nu e dom så fina om fötterna.

Nu ligger jag och kollar på Bonde söker fru i sängen och bara har det skönt. Myser med lilla missen ocå. hon har blivit så otroligt mysig på sistonde


Kram

Planeringsdagar

Måndag och Tisdag har jag varit på planeringsdag tillsammans med jobbet. Vi har haft två jätte bra planeringsdagar och verkligen blivit bortskämda.
Vi har varit ute i björklinge på ett stätte som heter Tallkrogen. Det var så himla fint där ue. Det lång precis vid vattnet. Och sen så hade vi ju så underbart väder.

På måndags kvällen så umgick vi dem som sov kvar drack lite vin och åt en god middag och lärde känna varandra lite bättre. Vi hade så himla roligt med mycket skratt.

Sen igår hade vi en intressant dag vi fick lära oss delar av taktilmassags. Jisses så skönt det var. Vi lärde oss hand och nack massage.

Men det var väldigt skönt att komma hem till sin älskade och mina små hjärtan här hemma






Regn,Regn,Regn Och Åter Regn

Min dag började tidigt. Vi gick upp vid fyra för att vi skulle skjusa Johans pappa och sambo till Arlande. Så vi gjorde de. Sen tog vi bakvägen från Arlanda hemma till mina föräldrar där vi sov en stund innan det var dax för dagens öventyr.

Min bros och hans sambo hade fixat få att vi skullr gå på höghöjdsbanan det var´våran familj och sen Alexandras.
Jag bestämmde mig för att inte gå banan pga av att jag är så himla höjdrädd så jag och min mamma och alsexandras mamma vi betämmde oss för att inte gå. Alla pga av höjdrädslan. Men när alla hade kommit upp på banan och började gå så lyckades instruktören övertyga mig om att försöka klättra upp till första platån. och jag gjorde de, kände mig jätte duktig. så han fick mig att klara fyra olika moment på banan 8 meter upp i luften men på femte hindret tappade jag balansen och ramlade blev hängande i selen och kunde inte ta mig tillbaka på hindret då drabades jag av panik och blev helt sckräkslagen. Dom sa att jag skulle böja på benen för att försöka komma upp igen men det gick inte. Så jag blev ner firad där. Men efterått så skakande jag i hela kroppen men sen efter en stund så kände jag mig väldigtstålt över mig själv att jag faktist klarade av att gå en bit på bannan. Och att jag fick känna att jag blev lite mindra höjdrädd. Men det som gjorde att jag ramlade ner var att det var så himla halt. pga av att det hade regnat så mycket och att det regnade hela tiden så alla hinder och lnor var snor hala,

Men efter turen på banan så gick vi alla hem till mina föräldrar och fikade det var jätte mysigt att sitta där hemma prata och mös. Sen så tog vi bilarna och åkte till Örsundsbro på höstmarknad. Det var jätte lite folk och jätte lite knallar men allt pga att det regnade. Så vi gick runt och kollade lite sen så åt vi varsin Bärsta klämma vilket var hur gott som hels och sen så åkte vi hem. Vi kanske var där i ca en timme men jag köte en muffins form och en kakform som ser ut som ett hjärta.

Efter marknaden åkte vi hem till Alexandras mamma och åt middag vilket var jätte trevligt att få umgås med hennes familj.

 Väl hemma i min egen lägenhet så blev det en hel del fixande med papper och grejer inför planerings dagarna i morgon och på tisdag.

Så nu ska jag ta och packa lite klädder och så inför de.

Sen så ska min Älskade Johan ha en stor erlors för att han klarade att gå runt höghöjdsbanan den som är på 14m höjd trots sin höjdrädsla. Grattis gubben du var super duktig i dag. Älskar verkligen dig.

Natti natti alla sötnosar


Till den här stationen kom jag. Halvägsut halkade jag av


Så här fin är banan i Fjällnora









www.Naturcraft.se

RSS 2.0