En vanlig abretsdag.

Idag tog jag mig en liten sovmorgon. Sen gick jag upp och plockade lite här hemma. Sen innan jag skulle till jobbet. Vart mitt lila äventyr att få fram min bil under all snö. Det tog en sisådär 15 minuter att få fram den under all snö som har kommit. Efter det så åkta jag iväg och hämtade ut mina julgrdiner som jag har köpt och ska ha i köket dom kommer att bli super fina där. Sen tog jag en snabb lunch med mamma på sybylla vi tog oss varin tummbrödsrulle. Sen bar det av till jobbet.
Det vart en väldigt lung kväll på jobbet. För den lilla flickan som jag jobbade med hade lite feber och var inte så pigg så vi tog det lungt och hon satt i mitt knä större delan av kvällen och ville bara mysa. Men vi tog oss i allafal ett bad i vårat bubbelbad vi har på jobbet. Hon vart lite piggare men sen så somnade hon som en lite prinssesa på två röda sekunder.
Jobbar även i morgon bitti. Det är lite små jobbigt att jobba kväll och sen jobba dag. Sen så byte jag bort min torsdag dag till natt ska bli mysigt att jobba natt på torsdag. tycker om att jobba natt ibland men jag skulle inte vilja jobba med det som heltid.

1 Månad kvar till Julafton.....

Då var den den 24 November och det är bara en månad kvar till jul.

I torsdags så kom den första snön här i uppsala jätte mysigt tycker jag. Sen kom det lite mer snö i fredags. Men sen i lördags så kom det ändå mer snö det snöade nästan hela dagen och det kom typ 2 dm snö. Det vart jätte fint och så ute. Så jag var ute hos mina föräldrar. Sen i går så snöade det ännu mer så nu är det riktigt mycket snö. Så mycket snö så att vi inte kunnde åka ifrån mamma och pappa igår så vi fick sova kvar hos dem. Sen idag så har det fortsatt att snöa så nu har det säkert kommit 3 dm snö. Så vi kunde inte åka från mina föräldrar för en bit in på em/kvällen idag. Så jag fick ringa till jobbet och säga att jag inte kunde komma och jobba pga av all snö. Så det känndes lite konstigt att inte kunna åka till jobbet av den anledningen.

Men väl hemma i stan igen så bestämmde vi oss för att ta en promenad i snön. Så vi ringde till min svärmor och kollade om Zigge deras hund ville följa med ut och det ville han. Så vi var ute och busade i snön i ca en timme. Vi var bra snöiga när vi kom hem och så vart det en varm dusch när v i kom hem och det var skönt att få tinna upp lite. Sen lagade jag lite middag det blev hemma gjord schnizel och ris mycket gott. hade varit ännu godare om jag hade kommit ihåg att salta på schnizeln. Men men alla kan ju göra sina misstag.

Nu ska jag ta och kolla lite tv och snart ta och krypa till sängs och stoppa kudden i örat.
Sov så gott alla mina kära läsare.

Snöiga kramar Enny


Från helg till helg :)

Nu ska vi se, nu var det typ en vecka sedan jag skrev. Men här kommer det en liten uppdatering.

Förra fredagen så hoppade jag på tåget och åkte ner till Malmö till Malin och Andreas. Jätte kul och träffa dem igen och helgen blev helt underbar trots att vädret inte var det bästa.
När jag kom ner möte malin mig på centralen och sen gick vi en sväng över stan och bara pratade om allt möjligt hur mysigt som helst. Sen tog vi bussen hem och så kom andreas hem vi åkte och handlade lagade mat och mös i soffan och pratade och spelade spel,
Lördagen började jag och malin med en lång skön morgon promenad och på vägen tillbaka stannade vi och köpte frallor. Sen hem och käka frukost vi gjorde oss i ordning för att åka iväg och ficka samt gå på bio. Vi for iväg och shopade lite köpte mig ett nytt linne och sen en Grå kofta jätte mysigt. sen en sväng på systemet sen gick vi på bio.

Vi säg Patrik 1,5 jätte bra film rekomenderar verkligen att se den.

Sen åkte vi hem och vi alla somnade en stund på soffan. Efter en skön tupplur fixade vi mat vid typ åtta var klockan då. Men vi alla tre hade tappat partysuget så vi låg i soffan och alla klagade över vad vi skulle hitta på. Det slutade med att vi fixade iordning oss och åkte ner till kronprinsen och spelade bowling. Det var jätte kul att spela sen så bestämmde vi oss för att vi skulle gå ut igen men sen så ändrade vi oss igen att vi inte skulle gå ut så vi åkte hem och satte oss och pratade bara.

Söndagen blev det fika på ett mysigt cafe ute i lomma sen åkte vi på hockye. Det var jätte kul och gå på hockye. det blev även lite shopping på söndagen köpte en till kofta så nu har jag en brun och en grå jätte fina koftor.
Efter hockyne så lagade jag och andreas mat och sen så blev det en härlig tv kväll med lite gott tilltugg.

Måndagen blev inte så mycket gjort min hem resar dag. malin mådde inge bra så hon kunde inte följa med mig till tåget. Så Andreas var så snäll och skjusade mig till tåget. Fcik en födelsedags pressent av honom innan jag åkte. det var 6 st  glas jätte fina har redan 6st såna sen tidigare så nu har jag tolv och det e jag glad över. Sen vart det en skön tågresa hem. På centralen i Sthlm så mötte min älskade sambo upp mig. Han hade väntat kvar där. Så att vi skulle kunna åka hem tillsammans jätte gulligt gjort av honom. Väl hemma åkte vi och handlade lite grejor och så bestämmde vi oss för att lyxa till det så vi stannade och köpte lite kina mat så vi stte oss i soffan hemma och käkade och mös jätte mysigt. Hade saknat honom så otroligt mycket.

Sen veckan som har gått hara varit som vanligt jobb för hela slanten. Min praktikant på jobbet här hur duktig som helst hon gör allt så himla bra. Hon kommer bli en kanon duktig undersköterska när hon är färdig.

Denna helg har jag tillbringat hemma hos mina föräldrar och våra får har hjälpt dem jätte mycket och så. Städ frek som jag är så har jag hjälpt mamma att städa lite idag,

Igår var johan ute med sina klasskompisar så när han satte på tåget hem så bestämmde vi oss flr att han skulle åka ut till mina föräldrar och sova här så jag hämtade honom vid bussen. SÅ jag fick sova med min älskade. och det känndes skönt.

Just nu sitter jag och kollar på reprisen av bonde söker fru. Och väntar på att vi ska äta en god söndags middag..

Ta väl hand om er. Puss å kram

Malmö

Igår så åkte jag ner till Malmö till min älskade malin. Tog tåget ner. jag åkte 10.09 från uppsala, Sen tåget mot malmö som gick 11.2 var frame 15.46 igår efter middag. Det var så himla kul och träffa henne. Vi har inte sätts på typ 5månader. Bara pratat på telefon och msn. Så skönt och se henne.

Så vi gick först en sväng på stan och kollade lite sen åkte vi hem till hennes Pojkvän Andreas som vi ska bo hos under tiden jag är här nere.

Sen åkte vi och handlade lite mat så att vi har något vi kan äte under helgen.
Sen hem och laga middag.
Sen kollade vi lite tv och spelade monopol jätte kul. Jag van. JIPPI!

Sen idag så har vi varit ute och shopat lite.

Berättar mer om min malmö helg när jag kommer hem på Måndag.


Saknar dig hjärtat. Japp å Dajm

GRATTIS ÄLSKLINGEN

ÄVEN GRATTIS TILL DIG ÄLSKLINGEN FÖR ATT DU HAR KLARAT DINA TENTOR I VECKAN.
PUSS PUSS ÄLSKAR DIG ÖVER ALT ANNAT PÅ DENNA JORD.

Grattis Malin!!

GRATTIS MALIN TILL ATT DU KLARADE TENTA. DU ÄR SÅ HIMLA DUKTIG.

ÄLSKAR DIG


Veckan som gått.....

Veckan som har varit. Vecka 46 har varit helt ok. Jobbat en hel del.
Jag har fått en praktikant på jobbet. Hon e super dutig och det går jätte bra för henne.
Det kommer gå så bra under dom här fem veckorna som hon e hos oss.

Sen har jag och min sambo haft en jätte mysig vecka tillsammans.

Svärmor på fika och frasdag.

På söndagen kom min svärmor och hennes man på fika. mycket trevligt. vi satt och prata och hade det väldigt mysigt.

Sen var det ju fars dag i söndags så vi åkte ut till mina föräldrar för att äta lite farsdags middag och fira pappa. Det var trevligt vi åt jätte god köttgryta och ris satt och prata hela familjen och hade det så mysigt.

Älskar er alla

Födelsedag den 8 november

Ja då var men ett år äldre. Förra lördagen så fyllde jag 22 år.
Jag började dagen med att ta en skön sov morgon med min älskade. Sen bestämmde vi oss för att åka och byta däck på bilen så vi gjorde de. Sen handla lite in för kvällens middag. och sen hem igen och fixa lite inför kvällen.

Vid 19 tiden kom våra/mina gäster. Det var mina föräldrar, farmor, bror och hans sambo. Sen kom min svärfar. Johasn faster och man. Johans kusin Eric och hans sambo Malin. Och även johans lillebror Björn.

Det var jätte mysig och ur trevligt. vi åt gott och drack gott och hade väldigt trevligt,


I pressent fick jag:
En balens bord av johan till nintendo wii. Är hur kul som helst.
pengar av min bror och sambo till en kofta som jag ville ha.
Av svärfar och hasn familj fick jag en smink lektion på make up store. Jätte kul att få gå och bli sminkad och få en massa tips.
Av farmor fick jag en matberedare. alltid bra med med hushålls maskiner.
Av mamma och papa fick jag en resväska, spiningskor och gummi skor, en myss dress och sen lite pengar. och gula roser.
AV johans kusin fick jag jätte fina blommor. Rosa soser.
Av johans faster och man fick jag en jätte fin gul orkide och en ljus manskäter.


Var sperduper nöjd med min födelseda. Tack alla som gjorde mina dag så speciell.

Resume av den senaste tiden.

Jag har inte orkat skriva så mycket den senaste veckan men det beror på att det har varit lite rörigt i mitt liv.
Men jag ska skriva om det nu fast i olika inlägg.

Jobba natt.....

Åkte till jobbet för att jag skulle jobba kväll. När jag kom till jobbet så var det lite kaos. massa sjuk personal och så fattades det personal på natten. Så den ssta utvägen och så lösningen var att jag fick åka hem och sova och sen komma tillbaka och jobba natt. Nu så har jag sovit en stund. Skönt så ska åka till jobbet vid halvnio.


Lite mera städning

Nu så här på förmiddagen har jag fixat fin ordning i linneskåpet och i skafferiet. Så nu ska jag nog ta och plocka om lite i köksskåpen


Jobb

Kom nyligen hem från jobbet. Har haft en jätte bra kväll på jobbet. Men fasiken så konstigt det känns när man börjar klockan två istället för ett. man missar liksom så mycket när man inte får raporten. Men jag vart lite arg när jag kom till jobbet för jag fick ett av vår barn som kräver mycket tid och så man hinner inte med så mycket annat runt om i huset, Och så hade jajg fått medecin nyckeln oxå bara fär att jag kom sist. Så det var lite körigt ett tag.
Lite besviken på mina kollegor som gjorde så mot mig. Men som sagt det gick bra ändå.

Så nu e jag hemma ok sitter och letar efter ett bra efterrätt recept till lördag.

E det nårgon som har något bra förslag??


Garderobs städ

Idag har jag plockat iordning i våra garderober här hemma och byrån så nu e det verkligen ordning och reda på sakerna här hemma. Det känns väldigt skönt.
Så nu snart ska jag åka och jobba. Det känns lite konstigt idag för att jag brukar alltid börja klockan ett men idag så börjar jag klockan två och det känns välidigt konstigt men samtidigt rätt så skönt, Man hinner med en hel del saker när man börjar en timme senare.
Så nu ska jag åka köpa mig något som jag kan äte till middag i kväll.

Ha det bra

Den gågna helgen......

Fredag: var ledig skönt. Var först till vätrinären med med miranda och vacinerade henne. Sistta sprotan på grund vacinet. Nu e det bara kastrering och öronmärkning kvar. Sen åkte vi hem och så plockade jag lite här hemma och gjorde fint. Sen hade jag en tid på Gyn 13 åkte ditt och allt gick jätte bra. Sen åkte jag och handlade lite saker. Sen hem och så kom Andreas och Siri på en fika. Mycket trrevligt länge sen vi sågs. Sen så fixade jag till mig och vi gick över till johans mamma för att fira hans lillebror som fyllde 19. Mycet trevligt och god mat sen efter det åkte vi hem till mina föräldrar och så sov vi där. Samt så kom den första snön denna dag.


Lördag: Även ledig denna lördag. gick upp vid halv nio tiden åt frukost med mina föräldrar. Sen så åkte jag in till stan och fixade grav dekorationer och köpte ljung till farmor som jag hjälpte henne och sätta i sina amplar. Sen åkte jag och handlade lite grejor till pappa. Sen hem till dom fikade lite först sen gick vi ut och fixade på gården matade djuren och så.
Vid fyra tiden in i duchen och fixa i ordning oss sen så åkte jag och johan till danmarks kyrkogård och satte ljus och gravkrans i mineslunden till hans morfar. Sen åkte vi och hämtade upp farmor och pappa som kom till framor och åkte till Bhertåga och satte ljus och gravsmykning till Mormor och Farfar som ligger i minneslunden där. Det var så otroligt fint. Så mycket ljus det var. det var så vackert. Sen åkte vi tillfamor där mamma var och hade gjort i ordning mat så vi åt hos farmor. Sen åkte vi ner på stan och gick på bio och tittade på nya bondfilmen. den var helt ok. efter det åkte vi hem och sov.

Söndag: Idag har jag jobbat en A-tur slutade vid två tiden. Hade ett jätte bra arbetspass vi var ute på skön långpromenad. och  barnet jag jobbade med idag var nöjd och glad så det var så roligt och se han så. Efter jobbet hem och fixa sig iordning för att åka på kalas för johans lille bror igen. men denna gång hemma hos hasn pappa. Så vi åt och fikade gott där. Mycket trevligt även att träffa den delen av släkten oxå. Vi får alltis så god mat när vi e hos johasn pappa och hans sambo margareta. Tack för den goda maten Margareta.
Sen så kollade vi ensam mamma söker gos dem sen gick vi hem så vi kom hem nu får en stund sedan så nu sitter jag och slö surfar bara och kollar lite tve och pratar lite på msn.

Men vi hör ett jätte konstigt ljud med jäma mellan rum vet ej om det e grannen som borar eller var det e för något. Hoppas det slutar snart. För snart ska jag väl ta och hoppa till sängen och gos med älsklingen.

Sov så sött alla älsklingar

RSS 2.0