Jobb!

Jag och johan tog en liten mysiog sov morgon. Men nu ska jag ta och göra mig i ordning. För jag ska först åka till banken och byta ut min dosa sen så hade jag tänkt kolla lite uppe på gränby får se om jag hittar något. Jag skulle vilja ha en ny väska men som är lite störe så man får plats med lite mer saker. Men annars så ska jag inte shoppa så mycket här hemma nu utan spara mig tills jag åker till malmö nästa helg. Så jag kan shoppa med Malin.

Men annars börjar jag jobba 13-21.30 ska bli skönt att åka tillbaka till jobbet har inte jobbat på hela veckan utan jag har varit på kurs hela veckan. Vilket har varit hur bra som helst. Så nu är det bara att sätta igång och massera så att jag klarar avslutnings massagen på kusren så att jag blir godkänd.

Nä nu ska jag skutta upp ur soffan och göra mig färdig.

Puss & Kram
/// Enny

Städning Och Träning

När jag väl kom igång med städningen gick det unddan. Och det vart väldigt rent jag tror jag damm torkade över allt. Torkade tom bokhyllan och en massa andra saker som jag inte dammar varje gång jag städar.
Sen så fick katterna nya matskålar och nytt underlägg i dag. ett jätte stort och blåt.

Men efter att ha stärdat färdigt så vart det lite middag och sedan iväg till träningen. Första träningspasset på två veckor. Efter som jag har varit sjuk så har jag inte kunnat träna.  Men jag gick på ett Brädpass idag. Det var riktigt jobbigt. Men det känndes verkligen som att det tog bra.  Kännde mig väldigt nöjd när jag kom hem.
Det var riktigt skönt med en dusch när jag kom hem.

Så nu har jag tänt en massa ljus hemma och sitter nu i soffan med min lilla groggy katt, och vänatr på att min älskade ska komma hem från jobbet.

///Enny

Groggy katt

I morse så försov sig min älskade sambo. Han glömde ställa vecka klocka i går kväll bara för att vi låg och prata så himla länge. men som tur var ringde min mobil klockan sju så han kom upp då. Men jag skjusade honom till stationen så han blev nog bara 5 -10 min sen till jobbet skulle jag tro. Men efter det så åkte jag med våran lilla älskling miranda till vätrinären och skulle kastreras och id-märkas. Lämnade hene kvart över åtta och hämtade henne vid tio. Så nu är det en liten groggy katt som ligger i sin bur i badrummet. hon är halv vaken sitter upp men bakbenen vill inte än följa med men det kommer när hon vaknar mer. Så nu blir det nog ganska lungt här hemma idag. Annars brukar katterna vara jätte duktiga på att busa upp varandra. tror Smulan oxå tycker det är rätt lungt och skönt. Så jag ska ta och städa och vika tvätt här hemma ska nog även ta och bädda rent i sängen.

Medans jag väntade på att miranda skulle bli färdig hos vetrinären så åke jag upp till gränby. Rix morgonzoo sände live från grämby idag för att fira att det öppnar 8nya butiker där uppe. Men dom hade inte öppnat när jag var där så jag var in på kvantum och handlade lite sen åkte jag ut till mina föräldrar och lånade kamer. Så nu skajag ta och fota lite.  Nä nu ska jag ta tag i städanet.

Kurser

Idag började jag dagen med att plocka lite här hemma. Sncka om att det är rörigt här hemme. Eller det är nogon konstig blandning mellan stökigt och rörigt men inte smutsigt nä jag vet inte. Men jag fixade i allafall lite här hemma Stephanie och Malin och hämtade mig sedan bar det av för tredje dagen till Tierp för sista dagen på grundkurs i Taktilla massagen. Det har verkligen varit en jätte givande kurs. Kommer verkligen ha använding ut av det. Så nu ska jag trän hemma och sedan skriva ett liten hemuppgift och sedan den 16 mars är det uppföljning och praktis prov på detta.och sedan diplom om vi klarar det. Sen vart det raka vägen hem. Fixa lite mat innan det var dax för att åka iväg till nästa kurs.
Ska gå fortsättnings kursen på Tecken som allternativ komunikation 5 onsdags kvällar här framöver, Gick grundkursen ivåras så nu blir det fortaättningen. Men jag könde verkligen att jag hade tappat en del. Men man kommer in i det snabbt.
Så det har varit mycket i dag kvänner jag.

Imorgon ska jag först till vetrinären med Miranda för att hon ska kastreras och id.märkas. Så hon är fastande du så non är lite sur över att maten är borta. Och det är smulan med hon blir ju lidande för att miranda inte ska äta. men men dom klarar sig.
Sen ska jag ängna min dag åt att städa och göra fint här hemma. det blir nog att städa ur garderoberna lite oxå. Genom att Miranda inte ska vara ensam i morgon efter att hon har varit sövd så blir det att vara hemma och vara med henne.
Men på kvällen ska jag i allafal åka iväg och träna bräda vilket ska bli hur kul som helst det var jätte länge sen jag var på ett sådant pass. har bokat in några så pass i veckan som kommer.

Sen så är det bara en vecka kvar tills jag åker ner till min älskling i malmö det ska bli så himla mysigt att ses vi ska ha så roligt. saknar dig gumman. puss på dej

Sen en annan jätte rolig sak är att ja ev ska bli personlig assistent åt en liten flicka på snart 6 år. ska jobba lite extra och vid sjukdom. ska åka och träffa familjen på söndag. Jag känner flickan sedan tidigare, Det ska bli jätte kul att åka ut och träffa dem. Så får vi se hur det går.

/// Enny

Kurs i taktilmassage

Jag går just nu en kurs i Tierp i taktill massags kurs. den är jätte bra och det är jätte kul. Igår övade vi på handmassage och i dag har vi övat på ryggmassage fick en väldigt skön massage av hon som jag jobbar ihop med. Ska även på kurs i mogon och sen på en uppföljnings gång i mitten på mars. Känner att jag verkligen kommer att ha använding av det här både privat och på jobbet. Hade tänkt öva mig på johan i kväll jag tror inte att han har något emot de.
Men det som känns så himla skönt på kursen är att alla som går är väldigt lättsamma och vi skrattar och har kul. Men en sak till det är att det är inte bara jag som är lite mullig. Utan vi är flera stycken. Och det känns väldigt skönt för mig. Annars känns det alltid som det är bara jag som är mullig och jag tycker det är jobbigt. Men nu känns det jätte bra för att dom flesta av oss ser likadana ut i kroppsformen. Tänk att en sån sak kan göra att allt känns så mycket bättre.I morgon blir det mag och fot massage  får se hur det går. Jag är ju så kittlig under fötterna och på magen.

Men nu efter middagen åkte jag och johan till ikea en snabbs köpte nya matskålar och ett nytt stort under lägg till katterna. sen stannade vi på ican och köpte oss varsin selma. Vi skulle ha gjort egna men dom hade inga semelbullar.

Så nu sitter vi i soffan med varsin god kopp te och semla. en semla per åt får man äta eller rättare sagt måste man äta.

Ska ni  äta någon selma idag? Hur äter du din semla?

kram på er

Begravningen

Idag har jag varit på begravningen av den lilla flickan som har varit hos oss på Regnbägen men har tragiskt avlidit.
Det var en jobbig dag. Hon var en sån söt lite flcika. Men hon kämpade verkligen in i det sista och nu får hon vila i frid.
Begravningen var jätte finn. De var en helt underbar präst. Begravningar är alltid jobbiga. Men han sa en hel del saker som fick en att le mellan tårarna. Det vart väldigt många tårar.
Men jag har alla mina tankar hos familjen idag. Den familjen är helt enastående. Tack för den tiden vi fick ha eran lilla flicka hos er.

Nu är hon en av himelens vackraste änglar. Du kommer alltd att finnas i mitt hjärta.
Vila i frid lilla prinsessan.




Söndag till Torsdag.

I söndags åkte vi hem från sälen. Känndes lite tråkigt hade ju haft det så bra där uppe, Med härlig skidåkning och toppen väder. Men som sakt borta bra men hemma bäst. vi stanade nere i sälenbyn och köpte oss sälen tröja på vägen hem jätte fina var dem. Jag köpte faktist två kunde inte bestämma mig för vilken färg . Så det avrt båda. Sen rullade vi hemmåt. Vi skulle åka samma väg hem allihopa men vi tappade bort varandra så vi åkte olika vägar hem än då.

Väl hemma åt vi lite god mat och hade en riktigt mysig kväll i soffan. ackade inte upp något denna kväll orkakade  inte ett ändaste dugg bara mys. och det var hur underbart som helt. Tack älskling för den kvällen. Du vet verkligen hur su får mig på toppen humör. 


Sen jobb måndag och tisdag kväll. Helt ok jobbade med Fia och så blir det alltid skoj på jobbet. Så det vart det även denna gång. I onsdags tog jag tidbank pga att vi var för mycket personal skönt att vara ledig så jag städade och packade upp. Men sen in på presonal möte vid 13. Men sen på kvällen kom Andreas och Siri för bi samt att min svärfar tittade över på en fika mycket trevligt. Så det vart en väldigt trevlig kväll.

Sen igår så var jag ute och handlade lite gerjoer med mamma och käkade lunch. sne vart jag i stallet hela efter middagen och kvällen.  Mycket mysigt att bara gos med hästarna och borta och pyssla med dem.

Sen har det hänt en tråkig grej i veckan. Bråkade med johan i tisdags om en massa små skit grejor så det var ingen rolig kväll när jag kom  hem. tyvär så somnade vi osams den kvällen. Gillar verkligen inte de. men vi löste det tillsammas på Onsdan så allt vart bra.

Sen så har Malin verkligen hittat på en massa saker. Det är så kul att höra om allt gumman. Du har verkligen blivit ditt gammla jag och det gillar jag. Alltid massa saker för dig. Hoppas att du hittard en rätta och gör inget som jag inte skulle ha gjort. väntar på späning på hur helgen bli. ÄLskar dig gumma. Puss på dej

Sälen Dag 2&3 Samt Alla Hjärtans Dag

Igår morse åkte jag min bror och johan till tandådalen och åkte skidor på förmiddagen. Som sakt stämningen var ganska dålig här hemma. Så det var en rätt konstig dag. själv satt man precia mitt i mellan. Och tyvär så påverkade det mig och johan. Men vi åkte till stugan och käka lunch sen stod jag över åkningen på em men bor och johan åkte. Jag tog en jätte skön promenad. Men jag kände att jag hade gjort något typ sträckt mig eller något i ljumsken. Men sen bibblade grabbarna på kvällen jag skjusade tjejerna till stugan dom somnade på en gång och lilla jag satt ensam i soffan och hade jätte tråkigt. satt bara och väntade på´att johan skulle komma hem, Sen åt vi lite god mat. Sen skulle vi till Harrys. Jag hade ingen som helst lust att följa med. Men gjorde det än då. Det var väl trevligt där. Men jag kände bara att jag inte passar in. Jag är den ända här som har lite för många extra kilon runt magen. Jag är inte tok saml. eller dricker inte lika mycket alkohol. Jag känner mig lite som att jag inte passar in här. Men jag vet inte. Men jag saknade mina v'änner som jag umgås med annars så jag kan gå ut med och ha lika kul som tjejerna hade igår på harrys. Men jag var oxå så himla trör så det påverkade mig lite oxå. Så det var vå himla skönt att få komma hem och lägga sig i sängen och somna. Somnade på två röda sekunder.


Idag så är det alla hjärtans dag. Började min morgon med att få en liten choklad ask av min älskade och han fick gele hjärtan av mig. Vi ahde sagt att vi inte skulle ge varandra någon men en liten sak vart det i allafal.
Vi kom iväg till backen gasnka sent idag hon var nog strax efter ellva innan vi hade åkt först åket. Vi sov alla lite länge i morse. Men men det är sånt som händer. Men jag hade lite svårt atyt åka pga att jag hade ont i min ljumske men men åkte än då. Villade lite och åkte mer sen. Vi grillade korv i backen och drack varm blåbärssoppa. MMMM så gott det var.
Sen åkte jag på egenhand i väldigt lätta backar för då finkade det med ljumsken. och dom andra åkte lite svårare backar.
sen var after skin helt under bra idag. Tok kul vart det. sen åkte vissa lite kvällsåkning inte jag jag skjusade hem malin och anna sen åkte jag och hämtade johan. Vi åkte en sväng bara för att få vara lite för oss själva. Vi sa knappt något utan spelade bara hög musik. det var väldigt skönt.

Sen käkade vi tacos till middag och kollade på melodifestivalen det var gott.
Men nu ska jag börja ta och packa ihop våra klädder vi åker ju som sakt hem i morgon. Vi ska lämmna stugan kl 10. i morgon så det blir att göra så mycket som möjligt i kväll.

Ha en bra kväll alla. Puss å kram

Sälen 2009 Dag 1

Igår em så åkte jag och min älskade till sälen. Vi Åkte vid 17 tiden och var framme vid 22. Det var en riktigt trevlig bil resa. Johan körde hela vägen upp. Jag fick inte :(. Men men det gör mig inget att sitta på sidan av och bara åka med. Känner mig så himla trygg när jag åker med Johan. Han är verkligen duktig på att köra Lugnt och säkert. Väl framme vid stugan så var bror alexandra anna och Daniel redan där. Bror Anna Och Daniel åkte upp i söndags oxh alexandra kom pp i tisdags. Lite lagom onyktra var dem. men vi satt och pratade en stund och sedan var det bara att hoppa ner i sägen och sova.

Idag så började vi med lite frukost och sen åkte vi till backen. Vi åkte i Lindvallen idag.
Vi började med att hyra skidor till oss och fixa Skipass. Bror och alexandra åker bräda. Daniel åkte inte idag utan umgick med Anna som inte heller åker pga av sina knän. Men en mycket trevlig dag i backen har det varit. Började åka upp i Gustav backen och började åka lite försiktigt det gick så himla bra och kändes så skönt att få åka igen. Var två år sedan vi åkte. Och då gick det inte så bra. Nu kände man att man hade kvar lite i benen. Sen har Min bror och Joahn och Alexandra varit jätte snäll mot mig och bara åkt lätta backar med mig så att jag ska klara av att åka.
Men fram på efter middagen så Åkte bror och johan lite svårare backar och jag åkte lite för mig själv med ändå med dem.

Vi grillade korv i backen som lunch mycket gott Korv smakar alltid så mycket bättre när man är så här än hemma.
Sen vid tre var de after ski på showtime det var Stereo som spelade. Men jag tyckte det var helt ok men inte jätte imponerad. Men huvudsaken man har trevligt sällskap. Men jag valde att inte dricka någon alkohol idag utan jag körde. Vi bor en bit från backen så det blir lite långt att gå. Men vi hade det super trevligt. Men samtidigt tycker jag att de vara väldigt skönt att vara nykter. Jag vet inte ju äldre jag blir ju mindre alkohol dricker jag. Visst ett glas vin eller två till maten kan vara hur gott som helst. eller en cider. Men jag känner att några störe mängder vill jag inte dricka. Tycker inte att jag får ut någonting ut av att bli onykter. Jag kan lika gärna dricka läsk och köra bil ån hälla i mig massa alkohol.

Efter backen stannade vi och handlade lite sedan hem och fixa middag. Jag lagade mat. Fick väldigt många mysiga matlagnings pussar idag. Mycket mysigt. Vi gjorde Fredags pasta den vart väldigt god och mycket uppskattad.
Sen somnade min älskade på soffan han var verkligen helt utslagen. Så han somnade väl när klockan var sju och sov då för natten. Fick honom till sängen vid åtta bättre att sova där än i soffan. om inte mycket bekvämare i sängen än i soffan.  Men vi andra fortasatta att sitta och prata och dom andra drack med öl Jag och Daniel höll oss på den nyktra banan. Sen kom även Alexandras kompis Malin upp idag mycket trevligt. Men nu har dom gott ut på Hc för att festa lite. Men dom var bra onyktra innan dom åkte och lite osams. Skönt att dom ¨åkte tyckte jag dom vart så högljuda innan dom åkte. känner mig som en gammal tant som sitter hemma och klagar.
Men med en massa alkohol i kroppen och sen pratar man om massa saker så kan det väldigt lätt bli fel.

Min bror och hans Alexandra vart osams nu här på kvällen innan dom skulle åka. Pga saker som har hänt innan deras förhållande och hur man reagerar på olika saker och så. och när alkohol är inblandat så slutar det inte alltid så bra. och jag blir så ledsen när jag ser dem osams. för jag ser hur olycklig min bror blir. Och jag vet att han har ett ganska hett temprament och när han har druckit blir det lite värre ibland. Han och jag är nog väldigt lika på de sättet. men jag kan nog tygla det lite mer men inte alltid. Och sedan när båda parter är onyktra så brukar inte resultatet bli så bra utan man säger saker som man inte menar och så vidare. Jag känner just nu att alkohol ska man bara dricka i en liten mängd. Alkohol kna ha en sån himla dum inverkan på kroppe och på knoppen.

Så nu sitter jag här ensam och kollar CSI johan sover så himla söt i sängen. Jag borde verkligen ta och gå och lägga mig så att jag orkar gå upp och vara i backen till nio i morgon vI får se om vi åker i tandådalen eller hundfjället i morgon förmiddag. de vi inte tar i morgon tar vi på lördag.

Men min bror jag älskar dig så otroligt mycket. Du är verkligen den bästa bror man kan ha. Glöm aldrig det.
Johan Jag Älskar dig av hela mitt hjärta du är så underbar. Tack för alla fina komplimanger som jag fått av dig idag. Mitt liv skulle inte vara värt att leva utan dig.
Alexandra jag tycker tok mycker om dig. Det som har varit har varit. Glöm alldrig det. Alla har gjort saker som man kanske inte alltid är så stolt över. Var rädd om min bror. Puss på dej.

Natti Natti Sov Så Sött Och Dröm Sötta Små Drömmar.

Den senaste veckan....

Förlåt så mycket att jag inte har skrivit så mycketd en senaste veckan men det har hänt så mycket i mitt liv nu. Det har varit tugnt. Men nu börjar jag få lite rättsida på det hela igen.
Allt började förra torsdagen. Den dagen var inte så speciell. Var ute och år lunch med mina föräldrar. Sen åkte dom på kryssning. och jag åkte och kollade in den nya hööks butiken som har öppnat istan. Sen åkte jag hem till mamma och pappa tog djuren här hemma. och sen åt vi god middag jag johan bros och alexandra mycket trtevligt.

I fredags så fick jag ett samtal av min chef och hon berättade att ett av våra barn på jobbet nu hade avlidi. Det var väntat men ändå jobbigt. Men nu är hon en av himelens vackraste änglar. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

I lördags firade vi min bror som fyllt 25. På dagen mycket trevligt med fika och sedan på kvällen åt vi lite mat och sen lite fest. mycket trevligt. Och han vart jätte glad över presenterna. Följde inte med ut på kvällen. men var väl hemma runt ett tiden.

Söndagen tog vi dte lungt började känna av min förkylning. Men vi gick till johasn styv syskon på lite kalass på em. Annars en väldigt lugn dag.

Måndag vaknade upp och var helt tok förkyld. Så vart hemma från jobbet tills i går. Mycket tråkigt att bara ligga hemma i sängen och sova. Igår vart det lite tråkigt men jag känner att jag inte rinktigt är frsik än. Men mår mycket bättre.

Idag har jag jobbat känndes skönt att vara tillbaka på jobbet. Känndes faktist som att jag hade varit saknad.
Sen efter jobbet åkte jag och fikade med mamma på hennes jobb. Sen åkte jga och johan och köpte lite nya klädder tills vi ska till fjällen. Sen middag hos mamma och pappa mycket trevligt.

Nu ska jag kolla lite tv ha det bra

RSS 2.0