Grattis till två riktiga sötnosar:)

Igår fyllde johasn halvsystters lilla tjej 1år. Ett stort GRATTIS Till lilla underbara söta cornelia. Som ska ha ett års kalsa idag. Hoppas du tycker om pressenterna gumman.

Sen i morgon fyller världens bästa tjej år. Johans brorsdotter Evelina fyller 6år i morgon. Gud så stor du börjar bli gumman. Du var knappt ett år när jag och johan träffades. Så vi ska om en stund åka till Evelina och fira hennes födelsedag en dag för tidigt.

Evelina får en klocka och sen ett kitt som man kan göra egna armbad med Och Cornelia får en jätte söt lite skjorta i rosa vitt och brunt, En jätte söt svart och vit rutig liten klänning med via legings till.
Hoppas att pressenterna blir omtyckta.

Puss på er tjejer och ett stort Grattis



Studentuppvaktning X 2

Som sakt så i fredags så tog johans kusin Annah studenten från Jälla. Ett stort grattis tjejen. Så vi var på mottagning i Lördags hemma hos dom men johans släkt på pappas sida. Det var väldigt mysigt och trevligt. VI hade det jätte härligt. Vi busade ute spelade fotboll kusinerna även min svärfar och några andra var med och spalade. Hade jätte roligt.
Men aj så ont jag hade i mina fötter efteråt jag spelade nämligen barfota. För det var ingen ide att spela i dem skona som jag hade på mig. INte så smart att spala i klackskor.
Fick även hur god mat och dryck som helst. Som man alltid får hemma hos Johans faster med familj. Och jag har alltid kännt mig så himla omtyckt av dem och det känns jätte bra. Man känner alltid sig så himla välkommen när man kommer till dem. :)

Men igår så firade vi Annah engång till men denna gång var det med Johan och hans mamma och man samt johans staora systter. Även denna gång fick vi jätte god mat och hade det jätte mysigt. Vi satt ute i deras ute rum och lyssnade på regnet det var hur härligt som helt.
Men tyvär så är det så att när johans sytser och mamma får  i sig lite för mycket och blir onycktra/fula så börjar som alltid prata en massa och oftast en massa elakheter om andra personer. Seciellt om min svärfar/johana pappa. Jag tycker om min svärfar otroligt mycket och vi har en jätte bra relation tillvarandra så jag blir bara jätte ledsen när dom håller på.

Och inget undagtag var det igår. U/tan efter middagen och kaffet så satte det hela igång. Dom spyde galla över johans pappa och han föredeta sambo och hur illa som tyckte om henne och så vidare. Jag ska inte väga att jag älskade henne men hon var alltid snäll och glad mot mig så jag tyckte hon var helt ok hade inget i mot henne. Visst har väl hon gjort saker som jag har blivit arg och ledsen över men det e inget jag går och tänker på.

Men johan älskar sin pappa och blev jätte ledsen gick därifrån men ändå så fortsätter dem och prata och vara elaka och säga massa opassade saker. Kände även lite att det var mot oss/mig och det känndes inge kul. Så kvällen vart väl inte så jätte lyckad på slutet. Vart väldigt ledsen mina tårar kom och jag känner mig även idag ledsen över de som sas. Och det värsta av allt att mycket av de som satt och sa var saker som dom har hört på ryktesvägen. Och som jag och johan vet inte är sanna. Känner bara om man ska sitta och snacka skit om folk ha fakta då och sitt inte och prata om saker som någon annan har sagt som man inte ens  vet om dom e sanna eller ej.

Men vi var väl hemma runt halv tre i natt jag vart nyckter och körde. Men gud så skönt det var att komme hem i natt.
Vet inte om det var de som gjorde de att jag tog mer illa vid mig för att jag var nykter.

Upppdateringen......

Förlåt för att det inte har blivit något skrivande på den senaste en och en halv veckan. Men det har varit fullt upp.
Sistt jag skrev så var jag nere i Alingsås åkte hem sen på fredagen till mitt älskade uppsala och mina älsklingar här hemma. Men det var tok jobbigt att åka från Alningsås det föll några tårar när jag åkte från Malin. Saknar dig så gumman.
Men det gick bra att köra hem. Körde via Sthlm för att hämta upp min älskade på skolan efter att han hade slutat.
Men jag fick sitta i bil kö i över 1och en halvf timme. Det gick i 30km/h inte så jätte kul. Men vad gör man inte för sin älskade.

Sen studentmottagning för Carolin och Paulina de var trevligt och dom vart glada över sina pressenter vi stannade inte så länge. Sen åkte vi ut och bara var och mös hos mona föräldrar.

Lördagen bjöd på en annan studentmotagning hos johans kusin Annah. Sen ut till mamma och pappa och fixa med fråren

Söndagen åkte vi till stockholmsskärgård. Mer bestämt Maderö och lämnade gottladsfåren som bor hos oss på vintern.

Sen så gick jag på natt i måndags kväll och jobbade tre nätter. Det gick jätte bra.

I Tisdags var vi och grattade min svärmor som fyllde år.

I torsdags morse gick jag av som en stund på dan sen väckte min älskade mig och vi åkte till ikea och lite så.
Sen hem till mamma färgade håret på henne och sen åt vi pannkans middag alla. Jag mamma , pappa, och Johan. Mycket trevligt.

Sista kvällen i Alingsås

Ja i morgon åker jag hem till uppsala och vardagen igen.
Min sitsa kväll har varit jätte mysigt. När Malins Johan kom hem från jobbet så åkte vi i väg till Ginzas butik. Johan köpte två filmer och jag köpte en ljudbok. Sen åkte vi hem och gjorde mat. Kycklling klyftpotatis och tsatsiki. MMMM så gott det vart.

Sen tittade vi på vi hade i allafal tur med värdert igen. Den var riktigt bra tyckte jag och rolig. Så tycker man om svenska komidi filmer så rekomenderar jag den verkligen. Sen så har vi bara myst och haft trevligt. Funderar på att dra mig till sängen och lägga mig och läsa min braiga bok. Skriver om den när jag har läst ut den.

Sen till Andreas alltid lika kul att prata med dig. Du får mig och skratta. Är glad som har dig som min väl. Jag hoppas att du e lycklig nu och lycka till med kärleken hoppas att det går vågen. Många kramar.


Som sakt så blir det uppsala i morgon. Men borta bra men hemma bäst.


God natt och sov så gott. Dröm om kryp du möt

Lung dag idag......

Idag tog jag och malin oss en lång sovmorgon. Gick väl upp en sådär tjugo över tio. Välbehövlig sömn. Genom att jag inte har sovit så bra på nätterna här nere. Men så e det sover alltid sämmre borta än hemma.
Men  vi gick upp käkade lite frukost eller vad man ska säga. sen slappade vi en stund framör tven och pratade lite om allt och ingenting. Sen fick jag massage av malin fasiken så skönt. Tack så mycket gumman.
Sen hopp in i duchen och frächa upp sig sen på med klädder och fixa sig. Sen åkte jag och malin iväg och häkade glass mycket gott. Stannade på maxi på vägen hem och köpte gott lantbröd till middagen i kväll.
Nu e vi hemma och tar det bara lungt.

Imorgon så åker jag hem. ska både bli skönt och tråkigt. Skönt för att komma hem till sitt egna, min älskade säng min älskade sambo och mina katter.
Tråkigt för att åka ifrån malin och johan vi har haft det så himla bra och trevligt. Och för att jag saknar malin så otroligt mycket hemma. Men men det får funka.
Nu ska jag njuta av tiden jag har kvar innan bilen rullar hem åt uppsala i morgon.

Kram på er alla

Shopingtur i Alingsås

Lite sega efter gårdagens äventyr på liseberg. Så tog vi det lite lungt åt sen frukost och fixade oss här hemma. Sen tog vi bilen ner på stan vi orkade inte gå som vi hade tänkt oss. Lite trötta i bena. Så vi gick runt och tittade lite. Köpte student pressent till paulina sen tog vi en fika. Och sen åkte vi till Partille och ett köpcentrum som helle Allum och köte pressent till annah och caroline. kändes väldigt skönt att hitta pressenterna och att det är färdigt.
Sen åkte vi hem och satte oss och para tog det lungt. Satt vi datorn en stund oxå.

Malins johan kom hem här för en stund sedan men åkte nog lika snabbt igen. Så vi funderar på att börja laga lite mat nu.
Vi ska göra lassnge.

Heldag på Liseberg & EMD :)

Igår efter promenad piff och lunch så styrde vi bilen mot göteboorg. Tog ca 45 min att åka. Vi stannade på vägen och käkade lite lunch så att vi skulle orka våran dag på Liseberg. Vi var frame vid Liseberg vid 14.15 så vi började med att vi köpte åkband och så.
Sen första karusellen vi åkte var Lisebergbanan.
Den är av europas högsta bergbanor. Jätte rolig den åkte vi många gånger.

Sen gick vi vidare vi skulle gå på toaletten men hoppade över den och åkte  flumerid i stället. Malin fick sitta längtfram och blev blötast men det torkade snabbt.
Banan är 610 meter lång och man har en topp hastighet på 60km/h så inte konstigta att man blir lite blöt ibland. Men roligt e de. Vi åkte den två gånger. Andra gången så köpte vi kortet på oss som dom tog malin gömmer sig under sin regnjacka såg riktigt toligt ut. Men tyvär så glömde jag kortet nånstans på Liseregb igår det e sånt som händer.

Vi testad den En av lisebergs nya atraktioner Hanghai den var jättee rolig. Så där så det riktigt sög i magen när man åkte super kul. Älskat den känsaln. Man sitter på en stor roterande plata som åker upp och ner på en bana samtidigt som den snurrar. Super kul.

Ps jag lägger upp bilder när jag kommer hem till uppsala. Det dar för lång tid att göra när jag sitter på mitt mobila bredband.  ds

Sen vart det toa paus och sen lurade malin upp mig i kanonen  Kanonen är en synnerligen explosiv berg- och dalbana. Tåget skjuts ut ur stationen likt en kanonkula och når sin toppfart på två sekunder.

Efter 90 graders stigning sitter man på toppen av en 24 meter hög puckel. Ett ögonblick eller så. Sedan bär det av 90 grader rakt ner. Och då är det verkligen rakt ner! Mot vattnet. Tåget rusar vidare och man flyger över en puckel som gör att man lättar från sätet och tappar andan för en sekund. Sedan är det dags för nästa prövning: en 20 meter hög loop. Efter ett antal överdoserade kurvor dundrar tåget in i en 360 graders heartroll, vilket innebär att rälsen vrider sig ett varv runt sin egen axel. 1 minut och 13 sekunder efter startskottet stannar tåget återigen på perrongen och man kan andas ut. Sedan är det bara att ge sig på det igen.

Det sög bra mycket i magen och det vart en hel del skrik. Men efteråt var jag helt skakis och pulsen slog bra. men kul var det. Är glad i eftter hand att vi åkte den.


Sen vart det Balers tur. Den åkte vi många gånger. Den var så otroligt rolig att åka. Gillade den väldigt mycket. Sista åket köpte vi kortet på oss och sen varsina nyckelringar med vårat kort på som ska pryda våra fina nyckelknippor. Kul litet minne. Från våran under bara dag.

Balder har flera gånger röstats fram till "Världens bästa berg- och dalbana i trä" av internationella experter. Ta en tur så förstår du varför!
Åkturen börjar i en hisnande 70-gradersbacke, 36 meter upp i luften, fortsätter över höga berg och djupa dalar i mer än en kilometer, innan den sedan avslutas med en enorm längtan att börja om igen.
Balder har tunnlar och sidoväggar som bjuder passagerarna på en häftig upplevelse. Fartkänslan ökar när man får en referenspunkt nära kroppen. Tunnlarna skapar också en annan läskighetsfaktor eftersom man inte ser vad som komma skall. De är placerade på toppen av berg- och dalbanans berg så där man tidigare upplevde känslan av viktlöshet då man lättade från sätet, kommer man nu få känslan av att lätta från sätet för att sen slå huvudet i taket. Vad kan vara bättre än det?

Sen åkte vi spinrock,kållerado spelade lite olika spel medans vi gick och tittade lite i parken sen åkte vi samma karuseller igen som vi åkt tidigare.


Sen begav vi oss upp då övredelen av liseberg. Började med att åka uppskjutet. Det e så himla rolig att åka. Ojjj vilket sug i magen det blir. Men de suget man får i magen av Balder kan ingen karusell slå.

Här åker du 60 meter upp i luften på 2 sekunder. Från att du i startögonblicket utsätts för 4G och alltså väger 4 ggr din egen vikt, kommer du på toppen att vara helt viktlös. Det här är en attraktion för den djärve!

Sen åkte vi motsatsen till uppskjutet vi åkte Höjdskräcken.

Du har överlevt färden uppåt i det 60 meter höga tornet. Hänger stilla 100 meter över havet. Väntar. Plötsligt skjuts du som en projektil mot marken. Det känns inte som om du lättar från stolen. Du gör det verkligen. Du faller inte. Du slungas, pressas, trycks ner. Snabbare än fritt fall.
HIHIHIHIHI den var super skoj. Sen gcik vi och åkte virvelviden en lite lugnara atration men så kul.

Sen gick vi och åkte uppswinget. den var liet små läskig tyckte jag. Här sög det bra i magen och vart en hel del skrik.

Uppswinget är beläget mitt i Lisebergbanan. Det är en gigantisk tryckluftsdriven gunga med två pendlar där 16 personer sitter rygg mot rygg i varje pendel, med benen dinglandes fritt högt över marken.

Åkupplevelsen liknar den i en berg- och dalbana, säger de som vågat testa. Gungan man sitter i accelererar från 0-80 km/h inte mindre än 10 gånger under åkturen!

sen var det dax för att stoppa lite mat i magen och det var välbehövligt. Sen lite mer karuseller och så. Sen shoppade vi lite på Liseberg magassinet. Jag köpte ett bar rosa kanin öron ,en jätte stor kortlek, vatten flaska och en polkagris napp som jag tänkte att min älskade ska få. Sen gick vi runt och kollade lite och sen gick vi ´för att kolla på EMD som spelade på stora scenen. Riktigt bra faktist. Kort kommer upp senare.

Sen efter att dom hade spelat färdigt så gick vi in i kaninhuset och shoppade ett till par kanin öron med en krona på. Jag funderar på om Johans brorsdotter ska få dem när hon fyller år.
Sen spelade vi på en massa chokladhjul men vi vann inget. Sen köpte vi oss varsin mjukglass innan vi skulle åka hem. Men det var nog den största mjuklassen med strösel jag någonsin har sätt. Orkade typ äta upp 1/4 av glassen.

Sen var det skönt att sätta sig i bilen och åka hem. Vi var hemma vid 22.30 efter en väldigt trevllig mysig och underbar dag.

Tack gumman för en jätte rolig dag. Var länge sen jag hade så här himla kul och åkte så här mycket oliak atraktioner/karuseller.

Ps jag lägger upp bilder från dagen när jag kommer hem till Uppsala. Det det för lång tid att göra det när jag sitter på mitt mobila bredband ds


Promenader....

Både i måndags kväll när jag kom ner så gick jag och malin ut och promenerader runt sjön som ligger där johan bor tillsammans med lilla hunden Ebba. Även min säng kamrat om nätterna tillsammans med två katter. Så jag är inte direkt ensam i sängen om vi säger så.
Promenaden som vi gick tog ca en timme så det vart väl en 5-6 km kändes väldigt skönt.

Sen igår innan vi skulle fica oss in för vårat äventyr tog  vi oss en promenad med Ebba. Gick samma rund fast åt andra hållet. Gud så mycket jobbigare det vart. Var fler uppförsbackar men med bra träning vart det i allafal.
Men så skönt att vara ute och promenera med sin absulut bästa vän och bara gå och små prata om allt och ingen ting.
Jag saknar verklkigen det hemma sen du flyttade gumman.
Jag saknara lla våra långa och härliga promenader med och utan stavar. Det e inte lika kul att gå ut och gå själv.
Håller tummarna för att du bestämmer dig för att du kommerf lytta tillbaka till uppsala när du e färdig me dina studier.

Så jag får dig nära och tillbaka min promenad kompsi och även kanske en ny tränings kompis.
Älskar dig gumman. Tack för att du finns


Alingsås

Ja ha då var jag framme i alingsås. Känns hur bra som helst. Resan gick jätte bra. Stannade två gånger på vägen ner. Humelasta och köpte lite godis och en i mariestad och köpte en glas och en ny cd-skiva.
de e så himla underbart att vara här nere. Viket fint hur johan hade.  Han hade vissning på sitt hus han ska sälja de. Så vi åkte iväg en stund och käkade lite mat och så.
Nu sitter vi i soffan och bara pratar och har mysigt. Bättre uppdatering senare ikväll eller i morgon-

kram på er alla

MIn vecka

Måndag
 Förlänga naglarna :)
Åka till Alingsås. Till Malin och Johan. Jippi

Tisdag:
Alingsås ev liseberg

Onsdag
Alingsås
Umgås och ha trevligt

Torsdag
Sista dagen i alingåss innan de e dax att åka hem till uppsala igen

Fredag.

Bilfärd mot Uppsala från Alingsås.

Lördag.
Annah´s Student motagning ute i Edeby.
Middag ute hos kent och ulla med mamma och pappa :)

Söndag:

Köra får till stockholms skärgård. Maderö.

Ungefär så här kommer min vecka att se. Uppdateringar om varje dag kommer

Morsdag

Igår var vi på morsdags middag hos mina föräldrar mycket mysigt. farmor kom oxå. Jätte trevligt. Grillade och åt gott.
Mamma fick jätte fian rosor och pressent kort på plantagen. Men ingen var att hon skulle få en massa fina blommor att ha ute. Men genom att dom håller på att lägga om tacket på deras hus så ville mamma vänta med de. Så då vart det ett pressent kort ¨så får hon köpa blommorna senare. Vi var hemma vid strax efter halv elva i natt. Då började jag och packa inför dagens resa. Sen duch och mys. Vart en toppen kväll igår.

Jag var även till kyrkogården igår till min älskade mormor som ligger där. Min farfar ligger även i samma minneslund så jag var till honom med. Blir ju så när båda ligger på samma ställe så går tankarna till båda. Men igår gick dom flesta tankarna till mormor. Igår var det riktigt jobbigt att åak till kyrkogården tårarna ran riktigt mycket. Men johan var med och det känndes underbart att bara kunna stå och krama om honom och få vara ledsen en liten stund. Men det kändes skönt när vi åkte där ifrån. Jag hade köpt 10 st vita rosor till mormor som vi satte där.

RSS 2.0