God morgon....

Lilla roy har varit jätte duktig i natt han har sovit hela natten själv i isn inhägnad i köket. Nu har han ätit mat han är ett riktigt litet matvrak. så nu blir det strax en liten morgon promenad.

Annats så har jag varit och hämtat min älskade sambo på jobbey. vid 06.30. så efter promenaden blir det lite mys.

Annars idag händer inte så mycket ska köpa kompost grindar så roy kan få en hage ute och sedan så ska jag änga mycket tid åt bästarna och staller.

Kram på er så länge


Bilder på lilla busfröt Roy :)


Alla valparna ute i hundgården

'
Alla i hungården igen


Lilla busiga roy ute i hungården


Roy tillsammans med ett kullsyskon




Kul att titta ut när man åker bil :P



Mysigt i buren



Inspektera min nya hage hemma i köket hos mina föräldrar


Man blir tröt av alla ny intryck


Man kan sova i många olika ställningar. Rygg funkar väldigt bra

Fredag och Lördag......

Igår så var jag hemma och sjuk från jobbet pga min arm som verkligen  är på bättrings vägen. ¨Joahn gick i skolan hela dan igår- Så jag var hemma själv med katterna. så jag tog det lite lugt hemma plockade med de saker som jag kunde och så. Sen satt jag och löste korsord större delen av dagen. Tycker det e riktigt trevligt och har blivit riktigt bra på de om jag får säga det själv.
På eftermiddagen så åkte jag och hämtade johan på stationen eller rättare sagt det vart på för kvällen som jag hämtade honom. För klockan var nästan halv sex när jag hämtade honom.
Så vi åkte raka vägen hem till mina föräldrar. Hjälpte dem lite med djuren och jag pysslade med hästarna.
Sen gick vi in och åt en väldigt gor middag.
Vid tio så gick jag ut en sväng för att kolla till fåren. och då var det tre tackor som höll på att lamma så det var bra att gå in och byta om och gå ut och fixa i fårhuste. Men det gick bra för alla tre och det vart 6 lamm samanlagt den kvällen alla tre tackorna fick dubbel lamm. Så var väl inne igen vid elva tiden. Skönt att få krypa ner i sängen hos sin älskade.

Nu är verkligen våren här. I morse när när jag gick ut till hästarna vid halv åtta var det varmt ute och solen sken det var så himla härligt så jag bestämmde mig för att släppa ut mina hästar utan tecke och dom var så himla glada. Gjorde riktigta glädje sprong och då är det verkligen vår i mitt hjärta och sen när lammningen har kommit igång. De är en jätte tuff tid under lammningen men det är den helt klart värd.

Sen även idag skulle jag ha jobbat men jobbade inte pga armen som är så mycket bättre idag. Har bara ont i vissa situvationer och lyft. Sen så skjusade jag johan till station för att han skulle till skolan och vara med på öppethus.

Sen hem en snabbis och titta till katterna och sedan åkte jag mamma och pappa för att hämta hem den lilla valpen. Våran lilla nya familje medlem. Så vi åkte till örbyhus för att för att hämta hem våran lilla roy. Det kände som om han kände igen oss när vi kom in i hund gården för att hämta honom.
Resan hem gick jätte bra han kräktes lite men det är inte så konstigt på pga att han alldrig har åkt bil tidigare. Lite pippig men det e ju inte så kontsigt när man blir bort tagen från alla sina syskon.

Men väl hemma så anpasade hansig väldigt väl. trivs bra i sin lilla höra och i sin bädd. Det är helt otroligt han är bara 8 veckor gammal och det har inte hänt en enda olycka inne idag utan har har varit jätte duktig att kissa och bajsa ute.
Men han är jätte busig som en valp ska vara bitter i kopplet och så där. Känns så himla bra att han är hemma nu och allt kommer att bli så bra. Men nu e det några månader här framöver som blir bara valp valp men det kommer att funka jätte bra.

Lägger upp lite bilder om en stund från dagen.

Ha det bra.

Den här sången är så vacker

Den här sången är så himla vacker kan lyssna på den hur många gånger som helt. Den var med på begravningen för den lilla flickan som jag var på för några veckor sedan. Jag tänker på henne när jag hör den och jag vet att hon har det bra nu och att hon är himlenns vackraste ängel nu. Men mina tankar går ofta till hennes familj. Hur man kan gå vidare när man har förlorat ett barn. Ni finns alltid i mina tankar och mitt hjärta.

Carola - Jag vill alltid älska

http://www.youtube.com/watch?v=ZDeW9Acau7M






 

Solen Skinner Underbart :)

Det är så härligt att våren är här. Idag är det helt underbart väder. Balkongdörren har stått öppen hela dagen och det är så härligt att katterna kan spinga in och ut som dom vill. Nu ligger dom på varsin stol på balkongen och slolar dom är så himla söta. Det märks på dem att det är vår som är så himla busiga just nu. Det e så kul nu när dom är två. man ser verkligen på smulan att hon trivs med en kompis hon e så mycket mer levande och busig nu än vad hon var när hon var själv. Dom håller verkligen varandra sälskap.

Annars idag händer inte så jätte mycket. har försökt att plocka lite här hemma. Går så där halv bra med armen. Men den känns mycket bättre idag än vad den har gjort dom senaste dagarna och det är jätte skönt.

Annars i kväll när johan kommer hem från skolan så ska jag hämta honom på stationen och sedan åka ut till mina föräldrar och hjälpa till lite med lammen och sen mysig familje middag.

Och sen så i morgon ska vi åka och hämta valpen jippi.

På lördag kommer han:)

På lördag blir lill valpen 8 veckor och vi ska åka och hämta honom i örbyhus. Det ska bli så himla mysigt. Så nu blir det planering på att vara hemma det blir jag mamma och pappa som delar på att vara hemma. Längtar så himla mycket. Han kommer och heta på Roy.


Upp och ner ner och upp

Nu kan vi prata blogg torka. Länge sen jag skrev. Men min ork har inte räkt till att blogga den senaste tiden. Vilken jag tycker är jätte tråkigt. Men nu finns det nya krafter för bloggandet.
Att jag inte har skrivit beror bland annat på att jag och min sambo vart väldigt osams och arga på varandra. Vi höll på att dela på oss. Men vi bestämmde oss för att lösa alla små och stora saker som vi retade oss på. Det vart två jobbiga veckor sen poff vände allt och vi kom varandra verkligen tok när och känner oss jätte starka tillsammans. Så bråket var både på gott och på ont. Så nu är mitt liv en dans på små rosa och blåa moln.

Annars så har livet rullat på här hemma allt som vanligt jobb träning och stallet.
Lamningen har kommit igång hemma. Det är så himla mysigt när det börjar. men det är mycket jobb oxå. Men det är de värt sen längre fram ivår när man släpper ut dem på bete den lyckan som man känner då är obeskrivlig.

Sen så i helgen som var så hade vi kalas här hemma för min älskade sambo. Det vart jätte lyckad. Jag gjorde smörgåstårta och den vart jätte uppskatta fick hjälp av mamma att hanera tårtorna.

Sen så har jag jobbat som assisten en hel del och trivs så himla bra med de. E jätte glad över att jag tog på mig detta jobb.

Men i tisdags på Regnbågen så gjorde jag ett jätte konstigt lyft vilket gjorde att jag sträkte mig i axeln och i armen. Så jag har varit hemma nu och blir hemma från jobbet tills på måndag. Tråkigt att vara hemma men behövligt pga armen.
Vila är den bästa medecinen. Men jag och voltaren har varit bästa vänner den senaste dagrna.


 Den ena smårgåstårtan'



 Den andra

RSS 2.0