Redan Torsdag

Oj va dagarna bara springer iväg det är redan torsdag. I morgon är det dax för ännu en tenta. Undra hur det kommer att gå. Det har inte gått något vidare att plugga denna tena har varit lite mycket annat.

Lilla katten var till vetrinären igår. Det vissade sig att hon har en plat urinsten och måste opereras så på onsdag ska hon opereras av Bästa vetrinär Stina. Så jag hoppas att det kommer att gå bra sen kommer hon behöva äata special foder resten av sitt liv.

Har jobbet i kväll och det är alltid lika roligt att jobba jag mpste verkligen ha världens bästa jobb som personlig assistent.

Imorgon kommer världens bästa Malin och Hennes Johan hit ska bli så himla mysigt att tröffas igen. Saknar hennes så himla mycket. Tyvker det är så himla tråkigt att dem bor så långt bort.
Så det blir att fira valborg tillsammans Mysigt.

Igår kväll och i morse hjälpte jag pappa med alla djuren mamma var på tjänsteresa. Alltid lika mysigt att hjälpa till med djuren speciellt nu när alla söta lamm springer om kring hemma.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan.

Sjuka djur

Vi har lite sjukstuga bland våta djur här hemma.
Våran lilla katt Miranda har börjat kissa inne och vi har ingen aning om varför. Så i morgon blir det en tur till vetrinären för en liten undersökning av henne för att se om man hittar något fel. Jag hoppas verkligen att dem hittar något fel som man kan medicinera eller så.

Sen så är min lilla häst fortfarande inte bra. Hovslagaren var ute idag och hon vill fortfarande inte stödja på fram benet efter sitt fång. troligt viss har hon fortfarande fång. Men hon har inge symptomer på detta. Så nu ska vi röntga hennes framben så snart som möjligt. Vi får se när vi får en tid.

Så i kväll blir det att åka ut till stallet och bygga en sjukhage åt lillan så jag frå hoppa över kören kväll.
Jag gör allt för att mina djur ska ha det bra. även om det innbär att man får hoppa över vissa andra saker

Älskar er mina ögonstenar
Lill katten som kissar inne

Min stor älskling som mår toppen just nu.
Mitt anndra busfrö här hemma som oxå mår toppen.

Påsk

Min påsk har jag tillbringat på jobbet. Jag har jobbat hela helgen. Haft det verkligen toppen. Jag älskar verkligen mitt jobb som personlig assistent.

Men  jag har hunnit med att äta lite god mat och lite godis oxå. Samt myst med min familj

Glad påsk - Långfredag

Igår så var jag iväg och sjöng med min kör för pansionärer på ett äldreboende här i uppsala det var väldigt trevligt och uppskattat.

Sen igår så var jag först i skolan sen i väg och handlade lite mat och andra små saker.
På kvällen så åkte vi för bi johans bror med familj och lämmnade ett påskägg. MYcket uppskattat. Vi blev kvar där en stund och pratade och busade med barnen.

Vart en sen middag - hamburgare från max. Plockade och fixade lite här hemma innan det var dax för sängen.

Nu är jag upp och håller på och fixa mig inför att åka till jobbet. Jag jobbar hela påsk helgen.
Johan ska åka och hjälpa sin farmor med trädgården. Tillsammans med släkten. Skulle gärna ha hjälpt till men jag jobbar som sagt.

Jag hoppas att det blir en rolig helg på jobbet. Vi får se vad vi hittar på. En sak vet jag att det kommer bli en hel del spelande. Men det e alltid lika kul och spela spel. Fast jag brukar oftast förlora.


Glad påsk på er Alla.

Kram

Läromedels analys och en massa annat

Det har varit tyst några dagar. Har haft fullt upp. i fredags hämatade jag upp Neija vid tre tiden. Åkte ut till mamma och pappa vi var ute och busade länge och tittade på alla fåren.
Hon är så himla söt vi var vid stallet och så börjar hon gå mot hästarna hon gick med bestämda steg hon skulle ner och häsa på hästarna. Sen in och äta middag och sen gick vi ut en stund till tittade och klappade på fråen. Sen var de en tröt tjej som somnade i sion säng och sen i lördags myste vi bara innan vi åkte hem till bror och Alex och lämmnade tillbaka lill trollet.
Hämtade upp johan som varit på kryssning. Åt middag hos mamma och pappa mycket trevligt. I söndags vart det påsk lunch hos JOhans farmor och sedan spontan familje middag hos johans mamma mycket trevligt. LIte om helgen

Nu är det skola för 100% som gäller. Vi håller på och skriver en läromdelsanalys i grupp just nu. LIte små jobbigt när 7 viljor ska samnsa och få i hop ett pm på 4sidor. Men det går faktiskt rätt bra skulle gå mycket bättre om vi fick plocla bort en tjej i arbets lagat som är bara för mycket. Men men det får gå tur att det snart är frärdigt.

Sen fick jag tillbaka tenta resultatet och kuggade tenten med 5 påäng så nu blir det en omtenta igen. Men men bara bita ihop och fortsätta.

de var en liten update om helgen skola och lite så

Skola.....

Har varit i skolan mellan 8-16 idag. Skoldagen började med att vi hade en urtråkig föreläsning. Jag brukar inte ha svårt att hålla mig vaken och alärt på föreläsninger men idag var det väldigt svårt. Men men efter föreläsningen så begav vi oss till bildsalen för att göra våran skala uppgift.

Det gick riktigt jättebra att måla och fixa skala uppgiften. Vi blev faktiskt klara idag så nu står den i bildsalen för att ställas ut i nästa vecka. Vi har förstorat en tuggummi packet dubbelt så stor. Nu är det bara den lilla skriv uppgiften kvar. Känns så himla skönt.

Sen när jag kom hem så hade jag fått mejl från min lärare att min lektionsplanering blivit godkännd känns så himla bra nu hoppas jag bara att jag klarade språktentan oxå v i får svar den 19. Inte så lång tid kvar. För engång skull så känns det som om att skolan går som jag vill just nu.

Ikväll är jag ensam hemma johan jobbar över. Jag handlade på vägen hem så jag ska ta och laga lite mat nu. och sedan ska jag städa lite inne på mitt kontor och dra en vända med damsugan. Smat att jag ska pyssla lite hade jag tänkt.
Har en hel del beställningar på bort som jag ska ta och göra. Det är roligt att personer tycker om mina kort och är villiga att betala för dem för att ge bort.


Sen känns livet toppen när solen skiner kan man vara annat än glad när det börjar bli vår ut.

Vad tycker ni är det bästa med våren? Får ni vår känslor?

Kram

Helg äventyr.

I fredags morse skjusade hjärtat mig till min bror. På schemat stod att vara barnvakt till mitt älskade troll Neija. Det har gått hur bra som helst hela helgen att vara barnvakt. Vi har busat och haft det jätte roligt. Hon är så milna mysig att ha hand om. Världens snällaste lilla tjej. Fasters älskling.

De känns så himla roligt och blir så glad när man kommer och träffar henne så skiner hon upp som en sol. Blir alldeles varm i hjärtat. Älskar henne så.

I lördags morse skrv jag omtentan i första matte delen. Det känndes jättebra men ska inte ta ut något i förskott vi får se ad betyget blir när den är rättad och klart.
Medan jag var och skrev tenta så busade Neija med Johan hemma hos mamma och pappa ( Neijas framor och fafrfar) Gisses vad Neija gillar att ha kuddklrig. Hon och johan har hfat kuddkrig med varandra.

Isöndags lämmnade vi tillbaka Neija till sina föräldrar både Neija blev glad och hennes föräldrar. Tack för en underbar helg hjärtat och Tack bror och alesandra för att jag fick låna henne i helgen.

Efter att jag och johan hade lämmnat Neija fick jag skjus till kyrkan som jag skulle sjunga i på kvällen. Sjöng med min kör på en Regnbågamässa allt gick jättebra. Var så kul at sjunga efter allt tränande.
Johan kom och lyssnade och det känndes jättekul att han kom.

Sen handlade vi på vägen, lagade mat när vi kom sen la vi oss i soffan och mös.

Var rätt trött efter helgen

Tentaplugg

Varit i skolan hela dagen. Började dagen med matestuga. Ännu fler pusselbitar som ramlade på plats idag. Har omtenta i första matte delen på lördag. Hoppas att det kommer att gå bra. Under håltimmen i skolan som var på 3 timmar satt jag och pluggade med tjejerna i skolan och det gick så himla bra jag fick hjälp och kunde hjälpa.

Sen avslutades skoldagen med två föreläsningar. Nu är jag hemma och ska börja laga mat. Johan är och tränar


Bilder från våran helg i Göteborg

























































Detta var några bilder som vi tog på universeum. Det blev många finna bilder. Kan verkligen rekomendera att åka till Universeum. Så himla fint och anpassat s¨väl till barn familjer med barnvagn till funktionshindrade personer som helt vanliga personer. Rekomenderar verkligen att åka ditt om ni får möjlighet,

Här kommer några bilder på dem trevliga husdjuren som vi träffade i helgen.


Underbara lilla Ebba


Lilla Ebba gillade våran värme filt som vi hade med oss ner. Johan fick lite extra säng sällskap


Fina fina Messi


Mysiga Måns


Lilla Söta Katten Sotis




Helg i Göteborg.

I fredags packade vi in våra väskor i bilen och åkte ner till Göteborg till Bästa Malin och Johan.
Johan hämtade upp mig på skolan och åt lite lunch tillsammans med Mamma innan vi åkte mot göteborg.
Resan gick jätte bra ner. Johan  körde hela vägen ner och hem. Mitt hjärta är så duktig bakom ratten känner mig så himla trygg när han kör.

Väl nere vart det stort kramkalas det var ett tag sedan vi sågs. Tog en promenad med vovvarna och sedan var det middags dax  vi unnade oss och åt pizza. Jag åt en kebabpizza med sallad och pommes på. Trot det eller ej det var riktigt gott. Jag trode de alldrig men man måste ju prova. Sen vart det tv myss i soffan och en massa prat

Lördagen till bringades på Universeum det var jätte mysigt ( bilder kommer i ett annat in lägg). En gick vi en sväng på Awenyn innan vi åkte hem igen. Grillade vildsvins revbensspjäll till middag bilket var gudomligt gott. Även lördags kvällen tillbringades i soffan med en massa prat. Så underbart att få träffa min bästa Malin.

Söndagen blev det en skön sovmorgon för alla. Sen åkte vi hemmåt strax innan lunch. Vi stannade i Sakara och tankade och åt lunch.  Sen åkte vi nonstopp hem. Handlade lite mat och fixade middag och mös ner i soffan när vi kom hem.

Som man säger borta bra men hemma bäst. Det stämmer verkligen.

Tack mina kära vänner för en underbar helg. Det har varit toppen.

Föreläsning

Sitter just nu på en super bra föreläsning. Tänk vilken skillnad det kan vara på föreläsare och föreläsaren. Den här föreläsaren är toppen bra. Lär mig verkligen jättemycket och det känns hur skönt som helst.
Önskade att vi kunnde ha henna på alla våra matte föreläsningar. Och inte hon som har majoriteten av vra matteföreläsningar.

Snart bär det av till Göteborg Till Malin och Johan. Om  tre timmar hämtar johan mig på skolan Ska bli så mysigt.


RSS 2.0