Lunch

Var ute och handlade lite med mamma på förmiddagen. Vi åkte för att köpa nya stall skor till mig men tyvär så hade dom inte min storlek så dom fick beställa hem det skulle ta en vecka. Så jag får vänta en vecka. Men men det e sånt som händer.
Sen åkte jag och mamma till Bahuse och köpte en ny blandare till deras handfat där hemma. Den har slutat leverera varmvatten så det kommer bara kall vatten. Sen åkte vi till Willys och handlade lite mat. Jag handlade lite fruk och toa papper. Sen åkte vi till grangården jag köpte brodar till hästarna och kattsand sen skjusade hem mig och nu håller jag på at ögra lite lunch innan jag sak städa klart här hemma och sen bär det av ut med malin på shopping runda.


SpiningPass

Igår var jag på apining med min svärfar han ghorde sitt första pass. Det gick gätte bra att träna kul med sällskap oxå. Fast att det var min svärfar. Det var ett bra pass vi var på oxå samt att jag invigde mina nya skor sm var toppen sköna.
Sen åkte jag och sambon ut till mina föräldrar skulle bara ut en snabbis men vi hamnade där på middag mycket trevligt.

Sen åkte vi hem och johahan villade en stund och jag gick och la mig. Sen vid tolv åkte joahn och jobbade han var väl hemma runt halv tre i natt.

Idag ska jag och malin och ev  macke Åka till Thuns och shopa mycket kul. Hoppas jag hittar något till nyår.

Nyttig och ONyttig

I dag har jag och min mor varit ute och köpt mina spining skor som jag fick i födelsedags pressent. Så det var de nyttiga. Ska inviga dem i morgon. DOm e super fina.

Sen nu i kväll e Johan borta. Så jag tog och poppade en stor skål med popcorn och ett glas med julmust. Så nu ligger jag i soffan och myser och kollar körslaget.

Men Fan va tråkigt det e att vara ensam hemma och inta ha något och göra

puss på er alla

Julen 2008

Nu var julen över för denna gång. Jag har haft en jätte bra jul med mycket god mat och en massa fina klappar.
Den 23 åkte vi  ut till mina föräldrar för att fura min min Pappas födelsedag vilket var mycket trevligt. Vi åt en massa gott lamm kött och potatis och ahde det väldigt mysigt. Vi sov kvar där ute.Jätte mysigt at vakna upp där ute på Julaftons morgon. Men tyvär så hade det inte snöat utan det vara bara rimfrost ute med det var väldigt vakert.
Vi åt frukoast tillsammans och sen åkte sambon till stan för att ära jul lunch med sin mamma och syskon sen kom han ut på kvällen igen och brosan skjusade sin sambo till hennes föräldrar och sen kom han ut. under den tiden så fixade jag och pappa julgran den vart jätte fint.

Sen kalle anka och glögg. Sen matade vi djuren och sen en god jul middag. Sen vart det julklappar. Jag fick massa fina klappar. Jag fick jätte häftiga värme tofflor av min bror och sambo sen fick jag överdrag till wii kontrollerna och sen en jätte rolig bad/ducsah radio av min sambo. Sen fick jag tre super fina ljus lyktor av min farmor. Handukar och pressent kort av mian föräldrar. Sen fick jag en jätte fin vas och ljus av min svärmor och man.

Sen juldagen firade vi hos Sambons farmor med mycket och god mat även där. Johans brors barn var där så jag lekte typ hela dan med dem. Johans bror son har blivit så duktig på att gå.
Fick även julklappar denna dag oxå. Jag och Sambon fick en jätte fin bok om The av hans kusin och sambo, Sen fick vi Kött/grill bestik av sambons farmor och man. Sen fick jag tre vaser av min svärfar och pengar av sambons farmor.  Jätte glad för de.

Efter middagen så blev det utgång jag var ut med Malin på pepole det var hur kul som helst träffade gammla kompisar och lite så där. det var mycket folk och det var så på den gammla goda tiden. Vi hade hur kul som helt. Tack gumman För en underbar kväll.

Annandagen började jag emd att vara bakis och bara lulla runt hemma i myspys klädder sen fram på eftermiddagen åkte vi och hämtade mina föräldrar och min bror sen åkte vi till min farmor på en sistta julmiddag för iår. od mat även där.
Men nu e jag trött på jul mat så tur att det dröjer att år till nästa gång man ska äta de.

Tack alla för fina julklappar och en trevlig jul. Älaskar er!

Ps fick en julklapp till av min älsakde malin coh pojkvän en jätte rolig drink bok och ett jätte fint margarita glas.

Lägger upp lite bilder senare från min jul

Tv programet Färjan.

I kväll var sista avsnittet för Färjan. Det har varit en riktigt rolig serie att titta på. Har inte följt den så himla mycket utan bara tittat lite på något program så där ibland. Men lite lätt patetiskt kan jag tycka att det har varit men men. Nu ska jag ta och lägga mig i sambons knä och kolla CSI

Ha det så bra Japp Å Dajm

Måndag

Idag är det en helt vanlig måndag. Tog en liten sovmorgon i morse sen hoppade jag upp och duschade lite. Sen fixade jag iordning matlåda och så. Sen satte jag mig och löste lite korssord. Innan det var dax att åka till jobbet. när jag kom till jobbet så var det bara två barn där och vi var fyra personal plus en prakrtikant. Så jag jobbade fram till fem sen tog jag ut 4 timmars tidbank mycket skönt att kunna sluta lite tidigare och få tillbringa lite mer tid med johan.

Älskar dig `Johan.

1: advent´s fika

Igår så var vi bjudna på lite 1:a advetns fika hos min svärmor och hennes man. Mycket trevligt. Det var deras barn med respektive som var där. Mcyket trevligt att träffats. Jätte mysig att frå träffa Martina och martins lilla dotter Cornelia. Hon har vuxit och blivit så stor. Hon är 5 månader. tycker att tiden har gått så himla fort. Hon är så himla söt.

Zigge fixk sin reflextäcke igår han vart så himla fin.



 Denna lilla fina ljuslyckta fick min svärmor av oss.




 Jag och super söta lilla Cornelia.

Stockholm International Horse Show

I Lördags så tog jag och min mamma bilen till Stockholm för att gå på Stockholm International Horse Show. Vi köpte biljetterna den 22 april så det känndes lite lyxigt att åka iväg. Vi tog bilen för att det gick inte så bra förbindelser hem på natten sen. Vi åkte så att vi skulle vara i globen till 17 föreställningen började vid 19. Men vi var väl i sthlm vid 16.30. Så då blrjade vi med att leta parkering. Det var ett litet roligt äventyr. Dom har inte direkt några väl planerade parkerings garages vid globen. Man kunde inte köra runt utan kom man till slutet av en parkerings rad så fick man backa eller försöka vända. Super mystiskt. Så ur ett garage fick vi backa ut. Men efter ca 20 minuters letande hittade vi dn parkering utomhus mycket bra. Billigt var det att parkera det kostade 15kr/timme. alldeles brevid globen. Sen bar stegen mot globen vi började med att kolla runt nere i anexet. Bland alla utställare. Vi började hoss börjes en jätte populär utställare det är verkligen en självklarhet att gå ditt om man är i globen. Jag köpte två st inne täcken till mina hästar ett blåt till pilen och ett rött till loppan. Dom kostade bara 100kr/st. köpte lite små grejor till stallet och så. Köpte ett finnt reflextäcke till Zigge så nu syns han väldigt väl när han är ute på promenad. Sen en fin relex väst till mig så jag oxå syns när jag är  ute med hästarna.

Sen så var det dax för tävlingarna mycket kul och titta på. Alltid lite kul att åk DIT och titt händer alltid en massa skoj. Fyrspannet är alltid så kul att titta på mycket fart och fläkt.
Bjuder på lite bilder där ifrån.








         


Många häst kramar

Fredags kväll:)

I fredags så advents pyntade jag här hemma. Det vart jätte fint och super mysigt. Satte upp jul gardiner. hade köpt nya till köket dom blev jätte bra där.Sen upp med ljustakarna och fram med lite tomtar. Gjorde allt detta medans min älskade låg och sov inför att jobba natt.



Snart e det Jul

RSS 2.0