Grattis

Grattis min älskade på födelsedagen. Jag hoppas att du är nöjd med din dag. Jag tycker vi har haft jätte mysigt. Hoppas kvällen fortsätter så.
Älskar dig av hela mitt hjärta




Tågresa hem!

Nu sitter jag på X2000 på väg hem från Malmö. vi passerade precis Linköping så nu är det ungefär två timmar kvar tills jag är i Stockholm. Sen så blir det tåg till Uppsala sen. Men jag tänke hoppa av i Knivsta och åka hem med min älskade sambo därifrån han har ju sin praktik i Knivsta. Känns lite dumt att åka ända in till Uppsala och sen sedan sitta och vänta på att han ska komma och hämta mig på stationen. Så det blir smidigare så här. Sen blir det raka vägen ut till stallet till mina små älsklingar. Som har avrit sjuka men nu är dem på bättringsvägen och det känns så himla sköt. SÅ det blir nog en liten lung tur ut i skogen i kväll,

Men min helg i Malmö har varit hur bra som helst. Har haft jätte kul med Malin och träffat många trevliga personer.
Även hur kul att träffa Andreas igen, Vi ses ju inte så mycket nu när det är slut mellan honom och Malin. Så man får ta chansen när den kommer och träffa honom. Sen var det kul och träffa malins dejt oxå. Lycka till med att finna kärleken gumman. Jag tror verkligen att du kommer hitta rätt bara du följer ditt hjärta och lyssnar på det.

Men än så länge har tågresan gott bra. börjar bli lite långtråkigt. Jag har kollat på en film funderar om jag ska kolla på den andra som jag har med eller om jag bara ska slö surfa. Vi får se vad det blir.

Men sen har jag en ganska så tuff arbetsvecka framför mig. I morgon jobbar jag både på Regnbågen och som assistent på kvällen. men det ska bli jätte kul att komma tillbaka till jobbet. Jag hoppas bara att jag har ett schema på jobbet när jag kommer i morgon så jag vet att hur jag jobbar fram till v22 när vi går över på vårat andra schema. SKulle vara så himla skönt att kunna planera sin framtid på ett bra sätt med jobb och så.  Så det e bara att hålla tummarna.

Annars blir det inte så mycket mer idag förutom att mysa med min Älskade sambo och våra katter i soffan i kväll. Jag har saknat er så himla mycket. Men ibland e det skönt att få vara borta några dagar. Så man får längta riktigt mycket efter varandra. Det blir så mysigt när man ses då. Det är så himla lätt att man hamnar i det vardagliga och tar varandra så mycket förgivet när man bara är och gör samma saker jämnt. Tyvär blir det väl lite så när man har varit tillsammasn länge. Att det blir lite så som att så här gör vi alltid och så blir det lite enkelspårigt. Så jag tycker det e skönt ibland att bara få åka iväg och träffa vänner och ha roligt och sedan när man kommer hem så får man träffa manen i sitt liv.
Johan jag älskar dig så ortoligt mycket e så glad att vi delar våra liv tillsammans. JAg hoppas att det kommer vara för evigt. Massa pussar på dig


//// Enny

Bakisdag & Fika med Andreas

Igår var jag skaplitbakis men men det gjorde inte så mycket. Lördagen var ju hur kul som helst. Men gick väl upp vid kvart över nio för att jag skulle åka till Andreas på fika och prata llite. Så jag tog bussen vid 10 från malin och åkte typ genom hela malmö för att komma till andreas. Lite jobbigt att åka buss när man e så bakis som jag var igår men det funkade.

Väl hos andreas började vi med att gå och köpa frallor så att vi kunde fika lite. Vi satt och pratade tills klocna var nästan halv två då ringde malin och var lite chokad hon hade sätt hur en tjej hande blivit missdandlad utanför sitt köksfönster så jag skynda mig hem till henne. Sen gick vi och köpte pizza. Mycket gott var det vi kolalde på film under tiden men vi såg inte så mycket för efter jag ätit upp pizzan och skulle sträka ut mig så somade jag sov typ i två timmar.

När jag vaknade så gick jag ut på Msn och pratade med malins dejt Jonas och han frågade om han fick komma för bi och fika lite och malin ville jätte gärna det så vi sa ja. Fasiken vilken fart det vart på oss. var ju tvunga plocka undan efter vårat lilla fylleslag och så. så vi plockade undan diskade och dichade på en timmae vart previs klara när han kom.
Jonas var mycket trevligt. Så vi satt och fikade i köket och pratade. JOnas hade med sig jätte gott fika bröd. mumms. men orkande knappt äta något..
Jonas åkte vid nio tiden sen kollade jag och mlain på beck som gick på fyran innan det var dax att hoppa ner och sova. men jag hade jätte svårt att somna jag brukar inte ha det men tog nog tre timmar att soma och sedan vaknade jag vill typ 3 och frös som ne gris så det var bara upp och sätta på sig en tjokctröja sne kunde jag inte somna om så jag tror klockan var fem innan jag somnade sen vaknade jag vid sju och då var dte bara att gå upp. Ingenide att soma om genom att vi skulle upp vid halv åtta för att göra oss i ordning.  Men det var väldigt trevlgit igår i allafal, Fick ju fika med två väldigt trevliga killar.
Och sen så hoppas jag att malin fastnar för någon av killlarna hon dejtar. Lycka till gumman. Püss på dej.

/// Enny

Lördagen, Party på Etage i Malmö

I lördags så hade vi tänkt att vi skulle ta en sov morgon bara för att vara pigga på kvällen men icke sa nicke. vaknade vid åtta tiden och kunde inte somna om så det var bara att gå upp och gilla läget. malin vaknade en stund senare. Så vi gick upp och åt lite frukost och sedan åkte vi till Ikea och lite andra ställen i Malmö och kollade runt lite. Vi var bland annat på nordens största zoo affär. dne var jätte fin och oj så myckt djur dom hande. Och djuren hade så fint i sina burar.
Men vi såg tre stycken jätte stora kaniner som var större en små hundar men hur söta som helst.

Sen åkte vi hem och tog det lite lungt sen började vi förfesta och fixa oss i ordning för kvällens äventyr.
Vi lagade mat fläskfile och pommes hur gott som helst. Sen bar det av på förfest hos en kompis till malin som oxå hete malin. Det var jätte trevligt. Sen var det dax att åka ner på stan runt tolv var hon nog. Så vi tog bussen ner och gick på Etage rätt bra ställe faktist har alldrig varit där med det var stort och bra musik. Vi höll oss på schlager golvet mycket kul. Men malin vart lite full med vad gör det vi hade hur kul som helst. Skanar våra ute kvällar gumman. DOm blir ju inte så många nu när vi inte bor så nära varandra längre. men men vi får verkligen ta vara på dem vi får. Men du kommer ju upp igen snart så vi ses ju om en månad och då hinner vi ju med minst två utekvällar hemma i uppsala. Jippi.

Men snacka om att säkerheten är tyo tusengånger högre nere i malmö än i uppsala när man ska gå in på ett ute st'lle. Fick gå igenom en metaldetektor när vi skulle gå in på Etage det kändes lite märklingt men men det är ju bra å andra sidan för att det e ju verkligen ingen som får med sig några vapen eller knivar med dig in på ställerna.

Men vid två halv tre var vi ganska färdiga med partandet så vi gick till max och åt lite fyllemat sedan så bjöd jag malin på taxi hem så vi åkte hem runt tre kanse hon var somnade väl vid halv fyra, Då var jag väldigt full och hur tröt som helst men fasiken så kul jag hade.

Tack gumman för en super rolig och galen kväll. Älskar verkligen våra utekvällar.

/// Enny

Gårdagen......:)

Gårdagen vart en heldag på stan med mycket mysig shopping. Sedan hem och vi dog ihop i sängen och vilade lite. Sen så fixade vi lite middag.

Sen vart det pifgf kväll. vi gjorde ansiktsmasker och hårinpakning. Vi vart jätte snygga. Men jag tror vi skippar bilderna.
Men håret vart jätte bra och lika så ansiktet. Mjukt som en liten barnrumpa.
Sen så spelade jag och Malin, Jag har aldrig. Fick faktist vete lite saker om min käraste vän som jag faktist inte visste och hon fick veta än hel del om mig oxå. Men super kul var det.

Sen så spelade vi sanning och konsekvens fast utan konsekvens på msn men Malin´s dejt Jonas. det var verkligen hur kul som helst och som sagt man fick veta en hel del saker. Kulkul.

Men men idag så blir det först en tur till stystemet igen vart inte så mycket kvar av det vi köpte igrå. Sedan en sväng till ikea och sen så e det party party som gäller i kväll

Puss å kram på er alla
// enny


Ner i Malmö hos Malin :)

Igår tog jag tåget 10.09 från uppsala för att ta mig ner till Malmö och till Malin. tåget till Malmö gick 11.21 så jag var frame 15.55 tror jag klockan var bär jag var frame på Malmö centralstation.Där min älskade Malin möte upp mig.Så kul att se henne igen. Vi pratar väldigt ofta men man ses inte så mycket när det är nästan 70 mil emellan oss. Så vi tog bussen hem till henne. Och nästan direkt gick vi till Willys för att handla nästan en promenad på 20 minuter ditt och 20 minuter hem. Det var väldigt skönt att ut och röra på sig efter en hel dag på tåget. Men fasiken så det blåste. Så typiskt Malmö. Men men. Väl hemma gjorde vi lite mat det vart korvstroganoff och ris och chokladpudding till efter rätt. Super gott.  Sen satt vi och prata jätte mycket och sedan hopp i säng runt elva tiden.

Idag började vi med att äta frukos och fixa oss sen skulle malin på anställnings interjuv så jag följade med och väntade på tills hon var färsig. Sen tog vi bussen ner på stan. Gick och kollade en massa butiker. jag hittade bara en tröja. men provade en hel del party linnen men hittade tyvär inget så det får bli ett gammalt att ha i morgon när vi ska gå ut: Sen gcik vi på jensens och åt lunch så himla gott åt kyckling det var hur gått som helst sen glass buffe till efterrätt. Brukar inte äta efterrärr på lunchen men i bland så måste man verkligen unna sig lite extra.

Sen gick vi och shoppade lite mer saker. Lite små saker. Vi har på lagerhuse och jag hittade lite små saker som jag ska ha när johan fyller år så hans födelsedag blir perfekt. Jag hoppas att han kommer tycka om sin pressent som han ska få av mig.

Sen så träffade vi Martin en kille som malin hade dejtat en gång. Han ville ses men vi sågs en liten stund. Dom följde med till systemet när vi var och handlade lite vin och cider. Men ja vad ska man säga om honom, inte malins typ för fem öre. Men han verkade rar och trevlig. Efter det gick vi och kollade lite på lindex och dom gick åt sitt håll.
Sen tog vi bussen hem. Så nu är vi hemma efter nästan sex timmar på stan.

Men fasiken så mycket poliser det är nere i malmö. pga av davis cup matchen mor israel. Det är polier och polisbilar över allt. Det e verkliegn pliser från hela landet här nere nu. Men det är väl bra att dom tar det på aövar. det har ju varit en hel del demostrationer här nere.

/// Enny

Helgen 27/2-1/3

Ja i helgen har jag jobbat. Jag jobbade kväll i fredags. Men jag började dagen med lite sov morgon och sedan åkte jag upp till grämby för att shoppa lite. Var in på banken och fixade massa grejor skönt att få de avklarat. Trots löne dag så var det rätt lite folk än då så det gick fört. Sen gick jag runt och kollade jag hittade ett par tok snygga jeans på lindex och dem fick jag 30% rabatt på hade en klubb kupong så det vart som hittat. Sen gick jag och letade efter någon snygg tröja men jag hittade iget som jag tyckte passade. Men nu väntar jag bara på att mina grejor kommer från Halens och Ellos. Hoppas dem kommer innan jag åker till malmö på torsdag. Letade även väska men jag hittade några snygga men jag kunde inte bestämma mig så jag köpte igen. Men jag har funderat lite nu så ska nog åka och köpa en i veckan. Men på HM hittade jag jätte fina armringar och strumpor. Sen köte jag två blcker på bokrean på Åhlens, Sen bar det av till jobbet. Var riktigt mycigt att jobba i fredags väldigt bra stämning på jobbet och barnen var på bra humör.

Sen i lördag så hämtade mamma och pappa mig och så åkte vi upp till örbyhus och tittade på våran lilla valp som vi ska köpa. Den är 6 st valpar i kullen och dom var så himla söta. Dom blev tre veckor i lördags så att dom var ur söta. men vi har inte riktigt bestämmt oss för vilken det blir men vi har en liten favorit. Farmor var oxå med och tittade. Efter vi hade tittat på valpar så åkte vi hem till mig och fikade mycket trevligt att ha dem på besök. Men det blev inte en så låmg fika för att både jag och johan skulle iväg och jobba klockan 13. Men en timme var dem här ca. Johan vissade lite intressanta bilar som dom skulle åka och titta på. mamma och pappa ska köpa en ny bil. Och min bror köpte ny bil i fredags. Grattis bror. Han fick lika som jag fick av mian föräldrar när jag köpte min bil. Jag fick kontant insattsen och det fick även han. Vi har så himla snälla och omtänk samma föräldrar tack mamma och pappa att ni finns här för oss vad som än händer. Men i lördags på jobbet var dte lite jobbigt. Vi var en utöver så vi var fyra personal på tre barn. jag och lillemor delade på ett barn och våra två timmisar jobbade med dom andra men det vart många frågor och så. Så jag var rätt trött i huvudet när jag kom hem. Men efter jobbet så åkte jag till Maxi och handlade innan jag skulle hämta johan på jobbet klockan 22. men det gick snabbt och smidigt att handla så där sent på kvällen. Sen åkte vi hem och dog ihop i soffan båda två.

Ugår så jobbade jag dag mellan 7-14. Det var en bra dag på jobbet. Vi var ute på en lång promenad i det jätte härliga värdet. när vi kom tillbaka åt vi mellis ute i solen så vi satt och sola. Barnen tyckete det var jätte skönt att sitta där och mysa. Sen in och hitta på massa roliga saker innan lunch och sen var det nästan dax för mig att gå hem. Eller rättare sagt åka ut till den lilla flickan som jag sak börja jobba som assistent åt. Vi pratade lite bestämmnde lön och så. jag kommer få 115kr i timmen + ob så det är jag helt nöjd med. Så nu ska jag kolla av mitt schema och se hur jag kan jobba så får vi se hur många timmar det blir men jag kan tänka mig att dte kanske blir runt 20-25 timmar i månaden. Jag är så himla glad över att börja jobba med henne. Tror att det kommer bli väldigt bra. Jag ska gå dubbelt i kväll mellan 17-20.

Men sen had ejag tänkt att skulle åka och träna och sedan åka ut till mian föräldrar och äta middag men när jag ringer ut till mamma vid 16 så säger hon att dom ska typ äta om en halv timme. Så jag vart jätte ledsen över det. men efter en massa turer fram och tillbaka så hoppade jag träningen och åkte ut och åt middag. jag vart kvar till kvart i tio då jag var tvungen att åka och hämta johan på jobbet. men tyvär så gick mitt dåliga humör ut över johan lite igår kväll. Men snäll som han är så struntade han i det och fick micg på bättre humör innan jag somnade. Älskar dig gubben  du är verkligen BÄST.
Sen så köpte jag Melodifestival skivan 2009 igår. HIhihi  sitter och lyssnar på den nu vissa låter e tok bra och andra kan man slänga i soptunnan.

Här kommer lite bilder på valparna som vi var och tittade på i Lördags.




Hela kullen på 6 valpar 3  tikar och 3 hanar.


Alla valpar igen



Han kommer troligen att flytta hem till oss. Han vart vår lilla favorit


Jag kommer att lägga upp flera bilder på facebook. Så gå in där om du vill se fler bilder.

Ha det bäst
/// Enny

RSS 2.0