Mina hjälpsamma katter

Under föra veckan och i veckan så har mina älskade små juveler här hemma varit väldigt hjälpsama när jag har pluggat inför tentan. Dom har varit väldigt intresserade av böckerna.






Tentan Avklarad

Då var tentan avklarad. Det känns jätte skönt. Nu hoppas vi på att det gick vägen och att jag kommer att bli godkännd på den.

Imorgon bitti innan min lektion tänkte jag ta och hämta ut mitt PM. Är jätte nyficken på hur det fick. Men jag tror faktist att det blir ett G på det hoppas på det iallafal.

Efter tentan åkte jag hem till mina föräldrar. Syde lite och så. Åt middag med dom innan det var dax att åka hem.
Nu e jag hemma och det är dax för sängen så att man e pigg och glad i morgon.
En ny dag med ny delkurs start.


Natti natti

Tenta

Har varit lite osnylig här den senaste veckan och de beror helt på att jag har tentat pluggat hela veckan. Inför tentan som jag ska skriva idag.
Har känns mig väldigt lugn och sannsad inför tentan. Men i natt har jag sovit som en kratta och nu börjar ångesten komma krypande inför tentan. Men jag ska besegra ångesten har jag bestämmt mig för. Det känns som att det får bära eller brista. Jag kan inte på verka så mycket mer just nu. Så håll alla tummar och tår för att jag kommer att klara den.

Ska möta upp Louise innan tentan vi skolan så skulle vi göra sällskap till tenta salen och prata lite innan. Det känns väldigt skönt.

Sen så finns våra Pm som vi skrev för ca 5 veckor sedan betygsatta på Ilu men vi bestämmde oss för att inte hämta ut dom idag utan att göra det i morgon så att det inte ställer till något i tenta koncentrationen.

Nu ska jag ta och fixa till mig och kolla igenom anteckningarna en sista gång innan tentan
Jag skriver tenta mellan 14-18 ieftermiddag.

Kram på er alla



Stolt Faster

I söndags så föddes min lilla brors dotter.
Hon ska heta Neija
Hon var 49 cm lång och vägde 3810 gram.
Hon är en riktig liten skönhet


Här är lilla Neija


Välkommen till världen.


En heldag med mina böcker och anteckningar

Idag har jag tenta pluggat hela dagen. Gick upp vid åtta i morse gjorde mig i ordning och sen spred jag ut alla mina böcker och papper över hela köksbordet. Började med att gå igenom anteckningar från föreläsningar och seminariumen vi har haft. Det gav faktist jätte mycket. Mer än vad jag trodde och det känndes väldigt skönt. Höll på med det fram till lunch.
Åkte till min brors lägenhet och tittade till hans katter och gav dem mat och mös lite med dem. Sedan åkte jag och åt lite lunch med min mamma.
Sen åkte vi och köpte mat till min bror som e på sjukhuset med sin lilla familj. Var mysigt att träffa honom idag igen. Vi lämmnade en liten pressent till Lilla Neija. Vi pratade lite och så. Lämnade lite saker som dom ville ha,
Alla mår jätte bra men e kvar på sjukhuset fortfarande.

Sen så åkte jag hem och fortsatte plugga. och det har jag gjort hela eftermiddan och kvällen. Med undantag för lite middag. nu sitter jag och funderar på om det blir tidig kväll i sängen.

I morgon blir de en till dag med bara pluggande och ett semianrium oxå på skolan

Lite allt möjligt

Denna dag börjades med en väldigt skön dusch innan det var dax att åka till skolan och föreläsning. Om nationella minoriteter. På vägen till skolan så stannade jag till vid UKK och möte upp mamma. Lånade lite pengar av mamma. Mina penagar sitter fast på mitt bankkonto så jag kommer inte åt dem innan jag för mitt nya kort.

Föreläsningen idag var intressant men föreläsaren var väldigt tråkig. Pratade i samma tonläge. Sen åkte jag och köpte två stycken sallader till min bror och hans Alexandra. Köpte även en tidning till dem sen åkte jag till sjukhuset och lämmnade dem. Plus en nalle till lilla Neija. Fick inte träffa dem det var besöksförbud på avdelningen. Så nu längtar jag så till dem kommer hem. Förhoppningsvis så får dom komma hem i morgon.

Efter jag hade träffat min bror åkte jag till babyland och hämtade deras vagn. Sen stannade jag och köpte en liten pressent till lillan och sedan åkte jag hem till bror och pysslade lite med katterna och lämmnade vagnen där hemma hos dem. Så nu väntar den bara på att dom ska komma hem så att den kan börja användas.
Vagnen var jätt fin. Lilla Neija kommer att åka som en liten prinssesa i vagnen.

Sen väl hemma igen så har jag pluggat och myst med sambon och katterma.Nu blir det att krypa ner i sängen och sova lite så att man e pigg pch glad tills i morgon. då det blir en hel dag med böckerna och plugg inför tentan.
Vill verkligen klara tentan vill inte ha  någon omtenta.


Natti natti Alla Söta Läsare


Måndag den 19 0cktober.

Sitter här och har fixat massa saker nu på morgon sidan. Fixat nytt bank kort och lite saker med banken.
Nu ska jag ta och hoppas in i duschen och fixa mig inför dagens föreläsning i skolan, Vi får se om den e intressant eller inte. Men på pappret verkar den intressant.
Sen blir det att åka och hämta ut vagnen till Bror och Alexandra sedan till dom och lämna den samt titta till katterna och mysa lite med dom sedan hem och Tentaplugga.

Tisdag 20/10
Tenta plugga och ev hälsa på bror om dom har fått kommit hem.

Onsdag 21/10
Seminarium på skolan
Tenta plugga

Torsdag 22/10
Tenta plugg
Träna

Fredag 23/10
Seminairum på skolan
Sendan Plugga inför tentan

Lördag och sondag:
Blir det att vara hemma ta det lungt och plugga inför tentan som vi har nästa vecka på onsdag.


Ha det så bra alla läsare så hrs vi snart igen


Blev Faster Igår Till Lilla Neija

Igår kl 16.51 blev jag faster till en liten söt tjej som ska heta Neija. Min bror ringde igår morse och sa att dom skulle åka upp till BB. Så heladan gick vi och vänta på att han skulle höra av sig. Vi fick en läges raport mitt på dan och sedan på eftermiddan ringde han och berättade.

Är så himla glad för Min Bror och Hans Sambo. Ett stort grattis till er och Välkommen lilla Neja till världen du är så efterlängtad av hela din släkt men mest av dina föräldrar. Längtar efter att få träffa dig.

Idag ska jag vara behjälplig med att åka och hämta vagnen så att den finns hemma när dom kommer hem från sjukhuset. Ska se om man kna hitta någon liten fin pressent oxå.

Änen gång Garttis till eran lilla tjej

Senaste tiden.....

Hej den senaste tiden har inte tiden funnits för att blogga har varit så himla mycket i skolan och det kommer det vara 2 veckor till sen efter tentan är över så blir det nog lite lugnare.

Föreläsningar

NU sitter jag hemma och äter lite frukost har sminkat mig och piffat till min inför skolan. Ska ta bussen som går 9.34 och åka ner på stan för att sedan ta en liten promenad upp till universitetet ska ha två föreläsningar där.
Hoppas att dem blir intressanta. Slutar vid fem idag. då blir det bara hem och sedan ut till stallet och Mamma och Pappa. Ha den toppen dag kram

Seminarium och redovisning

Jag började min dag med att umgås med lilla busen Roy vi tog en lång skön promenad i skogen. Sedan gick vi hema och åt lite lunch. Jag pluggade lite gran och förbereda mig inför våran lilla redovisnings del vi skulle ha på seminariumet.

När jag kom till skolan så satt min kära arbetslag och prata ihop sig jag hade fått despans och komma senare. Men vi pratade ihop oss om redovisningen. Det känndes väldigt bra redan innan redovisningen började.
Vi fick jätte mycket beröm av våran lärare för att vi gjorde en bra redovisning. Men vai hade varit duktiga och gjort fina OH- papper till redovisningen men när vi skulle sätta igång OH-aparaten så ville den inte fungera utan den bara stor och surrade med inget ljus. Så vi fick skriva på tavlan i stället. Sånt som händer. Känndes lite snoppet när vi hade ansträngt oss och gjort fina OH-papper. Men men

Tyvär så vart hela gruooens redovisning inte så bra som vi hade trot.  Vi var två arbetslag som delade på det vi skulle redovisa och vi hade arbetat på ett sätt och dom andra på ett annat sätt så att det vart  två olika varianter av redovisningar. Tror de hade blivit mycket bättre om vi hade pratat ihops oss innan som vi hade bestämmt men det vart inte så. Men men det blir säkert bättre nästa gång.


Men sen efter seminariet träffade jag mamma och kom in med en bok som jag hade beställt och sedan handlade vi lite tillsammans. Mycket trevligt att träffa mamam. Alltid lika trevligt. Älskar verkligen min mamma.

Sen hemma så fixade jag och plockade undan lite och jurde fint. TVättade och lite så. Sen fixade jag middag det vart köttfärssoppa till middag den var jätte god. Sedan åkte vi till min bror och sambo. Lämnade  hennes dator som JOhan hade fixat åt henne. Darck lite te och pratade mycket mysigt.
Nu e vi hemma igen. Så strax är det dax för sängen så mana är pigg och glad i morgon när man ska sitta på föreläsning hela dagen.

Natti natti alla kära läsare

Snart växer det böcker ur mina öron

Har verkligen tillbringat hela eftermiddagen och kvällen med att plugga. Känner mig duktig medn inte jätte duktig. Hade velat hunnit med mera. Men det är så mycket att läsa och ta in. Men jag känner verkligen att jag har läst vet viktigaste för att klara av min redovisning och seminariet i morgon. Så nu är det bara att hålla tummarna för att det går bra i morgon. Men det känns lite halv dant så där och ligga lite efter bara en vecka in på kursen. Men men får ta helgen till att läsa i kapp och läsa in nya saker för kommande vecka.

Men jag känner att jag har iallafal valt rätt. Kommer nog bli ännu roligare nästa termin när vi börjar läsa våra inriktningar, Längtar tills dess, Men nu e det AOU1 som gäller. och det kommer oxå gå toppen.

Nu ska jag ta och lägga ihop böckerna för i kväll. Funderar på att krypa ner i sängen och ta en tidig kväll. Känner att kroppen behöver sova ut ordentligt. I morgon ska jag vara med Roy hela förmiddan innan seminariet. Blir en lång skön promenad och lite plugg hemma hos mamma och pappa.
Förberedning inför redovisningen.
Önksa mig lycka till i morgon.

Natti Natti sov så gott


Förskolan & Skolans Samhällsuppdrag.

Det är namnet på den delkursen i AOU1 som jag läser just nu. Det är en ganska jobbig kurs. Det är mycket som ska läsas och sen så känns den så himla ihop tryck man lägger seminarierna direkt efter varandar i veckan. och det känns tufft genom att det är mycket att läsa in för varje semiraium.

Känner att jag redan ligger efter genom att jag fick migrän igår och kunde läsa väldigt lite. Men jag klarade mig ganska bra på seminariet idag. Känndes som om jag hade rätt bra koll fast jag inte hunnit läst all litteratur.
Så nu tänkte jag att jag skulle läsa det som vi ska ha i morgon och sedan försöka läsa lite på det som var till dagens seminarium.

Men vi har en toppen lärare tycker jag. Efter varje seminarium så får vi papper på de viktigaste pegreppen ur litterturen för att vi lättare ska kunna ta oss igenom detta och var det är vi behöver komma ihåg, inför tentan. tycker att det är jätte bra det hjälper verkligen mig.

Nä nu ska jag vara duktig och sätta mig ner och plugga. Johan var så himla söt att han åkte ner på stan och fika med en kompis och hans flickvän så att jag skulle få vara själv hemma så jag kunde så det skulle gå lättare för mig att plugga. Så himla söt.


Men igår gjorde min älskade något så himla gulligt. När jag försökte sitta och plugga trots migränet. Frågade han om jag ville ha lite massage så att det skulle gå bättre att plugga sen. Så jag fick en jätte skön massags av rygg och nacke igår. Av min älskade men det gick inge bättre att plugga men det var väldigt skönt. Tack så jätte mycket hjärtat för den sköna massagen. Älskar dig


Nu blir det att åter gå till mina böcker.

Kram på er

Mickelsmäss och Höstmarknad

I söndags så åkte jag johan bror och alexandra till örsundsbro på mickelsmöss. Mycket trevligt. Vädret var lite bättre i år än förra året. Det kom bara två regnskurar. Men vi åt Bärstaklämma ett måste om man åker på Mickelsmäss sen gick vi runt och kollade. Det fanns mycket men vi köpte två st knivar på Itala och sedan 14 par strumpor till mig och 20 par till johan för 200 kr. Kändes som ett kap.

Men det var mycket trevligt att umgås med bror och alexandra.
Sen åkte vi och hämtade upp min farmor sen åkte hon jag och johan till mina föräldrar och åt lite söndags middag mycket trevligt.

Sen i måndags efter skolan så tog jag en sväng på Höstmarknaden på Vaksala Torg innan jag åkte hem. Det var typ samma saker där som det var på Mickelsmäss. men jag köpte strumpor till mamma. Sedan handlade jag inget annat utan jag åkte hem och pluggade.

Pluggandet i går gick inge bra pga att jag hade migrän. Men men jag fick lite gjort i allafal.

Resumé

Det var ett tag sedan jag var här och skrev tråkigt nog. Men tiden räcker verkligen inte till med allt just nu. Känns som att när jag började plugga har det bara blivit mindre och mindre tid över till annat än till skolan.

Sist jag skrev var det min och Johans femårsdag. Våran femårsdag firades med att vi köpte en ny TV till vardagsrummet. Det vart jätte bra och den är jätte fin.
Sen på fredan så gick vi ut och åt på kött,kök och bar, Det var hur gott som helst och hur mysigt som helst. Kvällen vart så himla lyckad och den vara bra helt toppen. Tack älskling för en toppen kväll och natt :).

Sen så har vi varit på lite kalas johans faster har fyllt år och det var hur trevligt som helst. Alltid lika trevligt att bli hembjudna till familjen Thärnström. 

Sen har saker rullat på här hemma. Det var avrit mycket i skolan. Vi har avslutat den frörsta del kursen med att skriva PM det gick riktigt bra tyckte jag vi får se vad läraren säger. OCh nu har vi inlätt nästa delkurs det är jätte mycket att läsa och ta in. Men det kommer nog att gå jätte bra. Denna del kurs avslutas med en sals tenta. Vi håller bara tummarna för att den kommer att gå toppen.  Vill inte göra omtenta men det är ca 3 veckor kvar till tentan.

I torsdags var johans pappa och farmor här på lite middag. Det var mycket trevligt. Tack för att ni kom.

I fredags så jordfestes Tage. Vi har inte med på detta. Våran tid röckte tyvär inte till. Men det hade gott bra och det känns skönt.

Sen i lördags så var ett par kompisar här på lite middag. Jätte mysigt, Tack för en toppen kväll.

Så det är lite vad som har hänt den senaste tiden.

RSS 2.0