5 Lyckliga år med min älskade

Idag den 24/9-09 har jag varit tillsammans med min älskade Johan i 5 år.
Det känns hur underbart som helt. Men ibland känns det som att det var nyss vi träffades. Tiden går så himla fort.
Men under dom här fem åren har vi varit med om både med och motgångar. Men vi har tagit oss igenom dem.
Jag är så himla glad över att det är vi och jag hoppas verkligen att det kommer vara vi för alltid.

Under som här fem åren har vi bland annat gjor den del resor i Sverige och på Åland. Haft varsin sjukhus vistelse inte kul. Köpt en gemensam katt, Flyttat ihop, Köpt gemensama saker , Delat en massa skratt och tårar med varantra samt en massa andra saker.
Tack hjärtat för att du förgyller min tillvaro
Älskar dig av hela mitt hjära.
Puss



Min Helg :)

Nånting sånt här kommer min helg att se ut denna vecka

Fredag 4/9
- Träffa arbetslaget och jobba lite inför Berättar eximinationen på Tisdag
- Skriva rent annteckningar
- Läsa ut boken Varför?
-Träna på mitt framförande tills på Tisdag
- Grilla med mamma och pappa och min älskade
- Försöka få lite fredags kväll oxå


Lördag 5/9
- Åka till furevik med min älskade samt familjen jag jobbar i. Mysigt ska det bli.
-Läsa lite mer studielitratur och öva på framförandet
- Åka till smulan på avskedsfest för hon ska flytta och plugga i annan stad. Kommer inte ihåg vart.


Söndag 6/9
- Börjar med att jobba 9-14
- Sen blir det plugg
-Fösöka att ta och träna om jag hinner.


Rätt eller Fel

Som jag skrev om förut så har jag sagtupp mig från ett av mina jobb. Jag ska sluta jobba som assistent. OCh bara jobba som avlösare just nu som snart kommer gå över till att vara assistent de oxå. Men lite oklart när det kommer att ske. Men jag har sorg ihjärtat tycker att det är jobbigt de här. Känns konstigt på något viss men jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara eller jag kan verkligen inte sätta ord på det utan det bara är så jag känner.
Men samtidigt så vet jag att den familjen som jag slutar hos kommer hitta en bra ny assistent istället för mig och det kommer bli jätte bra att bara jobba i en familj. Men det ska väl bra ta och skjunka in så blir det nog jätte bra.

SÅ nu ska jag ta och ta kontakt med min kontakt på assistansförmedlingen och berätta hur läget är. Men det brular bli bra i slutändan. Eller vad tror ni?

Sen när man har tysnadsplikten att rätta sig efter så kan det vara rätt svårt ibland och prata med nån annan det är lite svårt ibland för dem att få ihop sammanhanget när man inte får säga namn eller någonting sånt. MEn dte brukar bli bra i slutet ändå när man pratar.

Men så nu kommer jag att gå i skolan och sedan som extra jobb så blir det dels lite på Rb och sedan som Avlösare/assistent. Det kommer att bli bra de

Nu är jag Student vid Uppsala Universitet

Ja som sak jag har ju börjat skolan igen jag började frö en dryg vecka sen den 27/8 började vi med informations eftermiddag. Det var väldigt mycket som info så det vart korvstoppning i mina öron men men det har gått in mer och mer under tiden. Sen på kvällen startade våran nollning mycket kul. Vi vart indelade i olika grupper jag hamnade i piratgruppen vi hade lite aktiviteter för oss för att lära känan varandra lite så där. Sen var det nation Stockholm som gällde men då tog jag cyckle och trampade hemåt istället. Sen fredag och lördag var jag inte med på nollningen hade en massa saker och fixa smat att jag skulle jobba och vi skulle ha kräftskiva ute i fjällnora som vart så himla lyckad och super mysig.

Sen i måndags drog skolan igång på allvar.  Föreläsning/info mellan 12-17 i universiteta Aulan. Mycket att ta in och den jätte bra föreläsning om Didaktik. Sen så åkta jag och min älskade till ikea och köpte nya hall lampor efter åt det vart hur fint som helst i hallen.

Tisdagen bjöd på Intro kurs av första del kursen lärande och kommunikation. Det vart en löiten chock pga att till tisdag den 8/9 skulle vi ha läst en bok och skrivit att föredrag på 5 min som vi ska hålla inför halv klass utan något stöd. Sen så tills på torsdag så ska vi ha läst nästa bok och sedan har vi yttligare en eximination då. SÅ på en vecka vart det  läsa 2 böcker förbereda sig för två eximinationer plus att vi har varit på en hel hög med intressanta föreläsniongar. Om blandanat röst och talvård, berättande in undervisningen och kråppskråkets betydelse i undervisningen. MYcket intressanta föreläsningar.

PÅ kvällen var det dax för nollning igen. Vollybolltunering kul vi kom fyra Sen hem och plugga.

I onsdags så var dte föreläsningar i skolan på dan och så.
Sen Nollningen bestod av Pubrunda på alla nationer var super kul. Jag gick hem pga av huvduverk och trötthet när vi hade två nationer kvar.

Igår föreläsning på morgonen kvart över åtta var lite tungt att komma upp men men det gick bra sen hade vi hålltimme mellan 10-15.15. Under min hålltimme gick jag ner på stan fixade bibliotekskort åt lunch med min älsakde mamma och pluggade nere i biblioteket.

Sen så var vi ut till mamma och pappa igår en stund satt där ute och pluggade och hjälpte till lite med fåren. Johan hjälpte till desto mer.
Åt jätte mumsiga pankakor innan vi åkte hem.


22/8-26/8-09

Som jag skrev sist så mådde jag inte så bra kroppen skrek bara raktut at det lungt. OCh det gjorde jag. Jag tog det väldigt lungt och bara tog hand om mig själv. Så nu mår min kropp bra igen men gud så mycket saker som flygger runt i mitt huvud........

RSS 2.0